tanebo001 29.05.22, 16:47 natemat.pl/415903,kontrowersyjne-slowa-anny-wendzikowskiej-komentuje-wzrost-toma-cruise-a a na ematce cisza... Przypomnijmy że pani ma 172 cm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 29.05.22, 16:54 Pani zachowała się jak ostatnia dzbanica. Ciężko o inny komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Wędzikowska 29.05.22, 16:56 A ktokolwiek myśli o niej inaczej (oczywiście poza nią samą)? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:12 A niby gdzie? Stary borsuk też taki niski i bierzesz to osobiście? Ma kobita racje, dla mnie tak samo 170 to jakiś mało meski. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:04 Dla ciebie może i niski, ale wypowiadanie się publicznie o drugiej osobie w taki sposób to chamstwo. I żadne osobiste preferencje tego nie zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:18 Tylko po co tak pieprzyć? Kogo obchodzi dla kogo ktoś jest mało męski? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:22 No ktoś ją zapytał, ktoś czyta a i wątek powstał. Znaczy zainteresowanych trochę jest i ktoś zarobi. Biznes się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:32 borsuczyca.klusek napisała: > Pani zachowała się jak ostatnia dzbanica. Ciężko o inny komentarz. > I jeszcze dowaliła tym tekstem przy Woźniak - Starak. Ta laska ma wicher między uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:39 Mąż wspomniany, przypominam, wielokrotnie był tu od oblesi itp wyzywany, może Woźniakowi ematke czyta, no jak mogłyście 😁 i kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniami, czY jak to tam lecialo Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:47 Ale zdaje się nie z powodu wzrostu był od oblesi nazywany.....inne zgoła to powody były. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:50 Z powodu wyglądu od niedomytych, pamiętam dobrze, bo się z tym zgadzałam hehe, coś jak Królikowscy 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wędzikowska 30.05.22, 08:43 Powiedziała to na antenie, przed kilkoma milionami widzów, prosto w twarz wdowie po niższym mężu. Skoro nie robi to na tobie wrażenia to nie wiem co robi Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:22 Można by filozoficznie stwierdzić, karma wraca... Wdowa mówiła przed milionami widzów rozmaite niemiłe rzeczy o ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:42 Ten mąż wywinal wdowie taki nr, że wdowa pewnie w myślach ślę pod jego adresem gorsze epitety niz niski Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:18 mid.week napisała: > borsuczyca.klusek napisała: > > > Pani zachowała się jak ostatnia dzbanica. Ciężko o inny komentarz. > > > > > I jeszcze dowaliła tym tekstem przy Woźniak - Starak. Ta laska ma wicher między > uszami. Ale skończyła Batorego🙈 kłania się „afera”z Grotowskim Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wędzikowska 29.05.22, 16:56 Wendzikowska. Wędzikowska to malwina. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:01 Nie chciałem żeby Tomek się dowiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Wędzikowska 29.05.22, 21:06 Ale to kuzynki. Choć faktycznie się zdarza, że część rodziny ma w nazwisku inny zapis, najczęściej z winy urzędnika. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wędzikowska 30.05.22, 07:57 To właśnie ich przypadek, dziadek Anny dostał nazwisko z błędem i tak już zostało. Osobiście znam podobną historię- kuzyni, jeden ma podwójne "k", a drugi pojedyncze. Błąd urzędnika, tak zostało, teraz już na kolejne pokolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:24 Ja zam 2 kuzynki- jedna pisana przez zwykle u, druga zamknięte. Chodziły fo jednej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:45 Moja matka i jej siostra. Jedna nazwisko panieńskie przez j druga prze i. Podobnie pokolenie wyżej, czyli dziadkowie też z j, a brat dziadka przez i. Zdaję się, że prawidłowo powinno być z i. I ten niuans skutecznie uniemożliwił przeprowadzenie sprawy spadkowej, a że seniorkom nie chce się robić zamieszania i odkreca sprawy nazwiskowej, kłopot z tymi spadkami będę jeszcze miała ja i kuzynostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wędzikowska 29.05.22, 16:58 Więc mojemu chłopu 2 cm do przystojności brakuje chlip.... Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:00 Też jestem zdania, że „przystojny” to wysoki plus kilka innych miłych dla oka dodatków. I co z tego? Czy każdy mężczyzna musi być przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:06 Ale ona użyła sformułowania "dla mnie...". Więc jak widać dla niej mężczyzna przystojny zaczyna się od 180cm. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:08 Po prostu powiedziała o swoich osobistych preferencjach, do których ma prawo. Mnie akurat wzrost Cruise`a nie przeszkadza, bo najbardziej podobaja mi się właśnie mężczyźni ca. 175 cm, ale Tom jest dla mnie obrzydliwy za tę cała swoja działalność w kościele scjentologów, i nie widzę powodu, aby ukrywać, że osobiście dziada nie trawię. Do tego jeszcze jest nabotoksowany do granic możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:16 Ale jak brzydki a powyżej 180 cm to przystojny? Jednak chyba twarz się najbardziej liczy .... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:19 No tak twarz, ale też masa. Chuderlqk choćby z twarzy najpiekniejszy i wysoki też np mnie nie pociąga, musi być barczysty,.mocnej budowy. A krzywe nogi jeszcze, a to a siamto, dla każdego coś innego. Wzrost to jedna ze składowych indywidualnych preferencji Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:47 szmytka1 napisała: > No tak twarz, ale też masa. Chuderlqk choćby z twarzy najpiekniejszy i wysoki t > eż np mnie nie pociąga, musi być barczysty,.mocnej budowy. A krzywe nogi jeszcz > e, a to a siamto, dla każdego coś innego. Wzrost to jedna ze składowych indywid > ualnych preferencji Dla mnie masa j figura są jednak ciut ważniejsze niż twarz tzn. - fajnie wg mnie zbudowanemu więcej wybaczę, a pięknemu chuderlakowi twarz nic nie pomoże. Ale to wiadomo - powtarzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Wędzikowska 30.05.22, 15:33 Dla mnie z kolei twarz jest najważniejsza, bo to na nià patrzę, nie bary. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 15:59 Ja najlepiej lubię oglądać mężczyznę z tyłu 😁 podoba mi się ładny zarys ramion i łopatek. Na to najbardziej zwracam uwagę, no i jak ma brzuch, to nie widzę wtedy 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:23 Twarz i figura. Co mi po mającym 190cm tłustym mężczyźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:28 Mam znajomą, która mówiła, że ona uznaje tylko takich od 180 cm. Znalazła takiego, co prawda tak obiektywnie patrząc to atrakcyjny nie był plus miał sporą nadwagę, ale miał 181 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:40 No np ja wolę gościa a nadwagą niż niedowaga 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:19 No i to jest mega obleśne, tluste wieprze są mało męskie 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:21 Te zamorzone, wychudzone też. Aseksuqlne, dzieciakowate 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:51 szmytka1 napisała: > No np ja wolę gościa a nadwagą niż niedowaga 😁 Ja też, lekki brzuch może być, jak reszta postawna. Chudy - nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wędzikowska 29.05.22, 22:35 jolie napisała: > szmytka1 napisała: > > > No np ja wolę gościa a nadwagą niż niedowaga 😁 > > > Ja też, lekki brzuch może być, jak reszta postawna. Chudy - nigdy. Najgorszy to taki z małymi rączkami bleh. Uwielbiam piekne przedramiona, nadgarstki i duże dłonie. Chyba mam taki fetysz. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:00 Dobra ale może wyglądać jak adonis, a będzie niski ( poniżej 180 ) to nigdy nie będę go traktowała w kategorii mężczyzny. Może być bardzo lubianym kumplem, ale nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Wędzikowska 29.05.22, 23:11 Dla każdego się liczy co innego. Dla mnie też niscy faceci byli i są kompletnie przezroczyści, tyle że nie mówię o tym w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:15 Nic obraźliwego nie powiedziała. Stwierdziła, że dla niej nigdy nie był szczególnie przystojny, że 170 to jednak trochę mało by mówić o przystojności i że woli postawnych facetów. Kropka w kropkę to samo myślę 😆 Zatem jestem wg ematek dzbanica Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:27 Nie oglądałam, ale podpisuję się. Do tego dodam, że przez to, że jest w sekcie, nie trawię gościa i nie kumam, jak królowa może pokazywać się w towarzystwie kogoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:46 nie kumam, jak królowa może pokazywać się w towarzystwie kogoś takiego. Może jest świeżo po reptilianskiej wylince (ostatnio.sie nie pokazywala) I jeszcze nie wróciła do formy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:10 Powiedziała jeszcze coś takiego: Tom Cruise z tą zawsze o głowę wyższą partnerką jakoś mnie tak nie przekonuje do swojej męskości - opowiadała. To już jest kwestionowanie czyjejś męskości. Chamstwo nie do obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:21 Ale ze mnie chamka, bo w 100% się podpisuje, tylko mojej opinii nikt nie był.ciekawy. Stary borsuk od dziś będzie.dla.mnie.malym.borsukiem 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:30 Rozróżnijmy to co piszemy sobie anonimowo na forum albo nawet wygłaszamy w gronie rodzinnym a tego co idzie publicznie w eter. Od dziennikarzy i osób publicznych możemy a nawet powinniśmy wymagać ciut więcej niż od szmytek na forum emama. Oprócz Wendzikowskiej do pieca dali też ostatnio Chajzer i Ohme. I bardzo dobrze, że ludzie się zburzyli, bo takie wywody są nie ok. A od Starego Borsuka to się proszę odborsuczyć, ma akurat wszystko na swoim miejscu 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:54 Ale jak jest niski, to pewnie m wszystko króciutkie? 😆😜 A co powiedział Chajzer i Ohme? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:03 Wolę treściwe streszczenia ematek, chyba że jest link od razu, to wtedy wchodze i czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:09 Put some effort, taka jestes aktywna w tym wątku, wydarzenie weekendu dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:11 No a teraz czekam.az.forumka niżej przeliczy mój wzrost nq odpowiednik.meskiego i jestem.podekscytowana tym wydarzeniem..przekroczę granice męskiego 1 8 czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:46 Ale możesz się dzięki temu poczucie lepsza I z zadowoleniem z siebie poczytać forum 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Wędzikowska 30.05.22, 08:45 szmytka1 napisała: > Ale jak jest niski, to pewnie m wszystko króciutkie? 😆😜 A co powiedział Chajz > er i Ohme? Tak. Od dzisiaj kojarzysz mi się nie tylko z cebulą, ale i obleśnym, wulgarnym dzbanem. I nie dlatego, że lubisz wysokich mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Wędzikowska 30.05.22, 12:44 latarnia_umarlych napisał(a): > > > Tak. Od dzisiaj kojarzysz mi się nie tylko z cebulą, ale i obleśnym, wulgarnym > dzbanem. > I nie dlatego, że lubisz wysokich mężczyzn. > Aa to jest ta forumka od estetycznie pokrojonej cebuli? 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:48 Śledź forum uważnie, może przybędzie ci więcej skojarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:19 szmytka1 napisała: > Ale ze mnie chamka, bo w 100% się podpisuje, tylko mojej opinii nikt nie był.ci > ekawy. Stary borsuk od dziś będzie.dla.mnie.malym.borsukiem 😁 Ojprl, ale ty jesteś żenująca. 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Wędzikowska 30.05.22, 12:55 Chyba wzrost to jedyna zaleta jej starego ze tak to fetyszyzuje 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:51 Nie, mój mąż nie jest akurat zbytnio wysoki. Ma co prawda kilka cm nad te 1.80 ale nie dużo i nie wydaje mi się bardzo wysoki. A że jestem z nim w kryzysie to się muszę mocno zastanowić, by wyszukać jakieś jego zalety i nie przyznać ci racji 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
nocnamagia Re: Wędzikowska 30.05.22, 14:34 A... To ty pisałaś pod zmienionym nickiem, że mąż nie chce więcej finansować teściowej i każe ci iść do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:23 Jedyny jej grzech to to, że jest osoba publiczną i obowiązuje ja (niepoprawna) poprawność polityczna. Nie lubi niskich i to powiedziała, ma prawo nie lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:34 Nie, to nie jedyny jej grzech. Wystarczy sobie przypomnieć jej wywiad z Sigourney Weaver. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:42 Ja np nie oglądam jej wywiadow, oninal mnie ten skandal na płotku, a Googlac nie zmierzam, więc możesz stres ich jaki tam był grzech? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:52 Ano taki był, że trochę siara, gdy robisz wywiad z zagraniczną aktorką, ta wymienia nazwisko jednego z najbardziej znanych w świecie polskich artystów ostatniego stulecia, a ty świecisz oczami, boś w życiu tego nazwiska nie słyszała, zbyt zajęta pompowaniem sobie usteczek. C'est tout. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:57 No cóż, nikt nie jest alfa i Omega. A ona mówiła tak o sobie, kreowała się na znawczynie wszechsteonna sztuki? Jest kobieta od wywiadow i nie udaje xhyba, że kimś więcej, wielkim autorytetem w dziedzinie Kultury? Czy się mylę? Czy w związku z tym, że nie jest tak lotna jak mogłaby być, nie może się jej niski facet nie podobać i musi zawsze wypowiadać się w superlatywach, lub wcale, bo jest jakoś tam znana i poprawność ja obowiązuje. Muszę to chyba przemyśleć 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:59 Ale wiesz jak się rozmawia z aktorem to chyba coś tam powinna wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:22 No a jakby aktor nqpomnknal, że ostatnio to zainteresowały go dokonania pewnego polskiego astrofizyka, albo odkrycie znanego biologa. Nikt nie zna się nq wszystkim. Wyszło niezręcznie, może mało profesjonalnie, bo to w końcu o kimś z dziedziny sztuki, ale co to ma do opinii o niskich facetach? Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:29 szmytka1 napisała: > No a jakby aktor nqpomnknal, że ostatnio to zainteresowały go dokonania pewnego > polskiego astrofizyka, albo odkrycie znanego biologa. Nikt nie zna się nq wszy > stkim. Wyszło niezręcznie, może mało profesjonalnie, bo to w końcu o kimś z dzi > edziny sztuki, ale co to ma do opinii o niskich facetach? Ty tak serio? Weaver wspomniała o znanym reżyserze a Wendzikowska studiowala aktorstwo, ta wiedza była przedmiotem jej studiów, to była kompromitująca wpadka źle świadcząca o wendzikowskiej, o tym jak sie do tych studiow przykładała, Sigourney nie mowiła jej o mikrobiologii, historii starożytnego Rzymu czy fizyce kwantowej tylko o czymś, na czym wendzikowska z założenia powinna się znać Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:36 Ja nie mam pojęcia.co ona studiowała ani nie sledze jej.dokonan zawodowych Weszłam w link, gdzie jest cytat, że.woli wysokich i postawnych a ten konkretny dla niej za niski i nie jest wg niej zbyt przystojny. I zachodzę w głowę jak jej gust ma się do jej profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:39 Mimo to broniłaś jej niewiedzy twierdząc że nie trzeba się na wszystkim znać Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:47 Bo podtrzymuje to twierdzenie. Co tu jest do bronienia? Ty uważasz inaczej, że trzeba się na wszystkim znać? Popełniła gafę i było to nieprofesjonalne skoro to z zakresu jej zawodu wyuczonego, ale ty też w swoim zawodzie zapewne nie wiesz. I ponawiam, co jej nieprofesjonalny wywiad ma do jej gustu? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:48 Zapewne ienwiesz wszystkiego miało być. I wyciąganie, że ona to nie pierwszy raz.slabo się zachowuje, no tam nie wiedziałam.podstawowej rzeczy a teraz Gada ze ktoś.malo.przystojny? Wtf ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:21 To nie jest kwestia bycia alfą i omegą, to dość podstawowa wiedza dla kogoś zajmującego się zawodowo kulturą, rili. No ale. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:24 To jakby nie wiedziała co to jest metoda Stanisławskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:27 No i.moze ni wie i co? To znaczy, że nie zna się na kulturze to inie może powiedzieć co jej się podoba z cech fizycznych a co nie? Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:29 Ależ może. Tylko że ona po prostu jest bardzo słabą dziennikarką i jej ostatnia wypowiedź wpasowuje się w generalny jej wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:31 Co nie zmienia faktu, że powiedziala to, co wiele innych kobiet myśli, albo i.mowi, tylko o nich nie piszą na plotku. Gust co d cech fizycznych nie zależy chyba od tego czy ktos dobrym fachowcem w swojej dziedzinie czy słabym? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:30 To nie zna podstaw pracy aktora. To o czym chce z nimi rozmawiać? O ich wzroście? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:33 A może i o wzroście, póki są tacy ludzie,.którzy te wywiady chcą.ogladac, to chyba spoko..każdy może mieć swoją niszę. Co do jej gustów urodowych ma to czy jest.mocna czy słaba dziennikarka. Jakby była lepsza zawodowo, to gadalaby tylko politpoprawne opinie, tak? Wolę szczerego coś przeczytać, jeśli nie jest obrazliwe. A to ze jej się ten facet nie podoba nie jest przecież ovrazliwe Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:09 >gdy robisz wywiad z zagraniczną aktorką, ta wymienia nazwisko jednego z najbardziej znanych w świecie polskich artystów ostatniego stulecia, a ty świecisz oczami, w wywiadzie ulicznym malo kto by wiedzial kto to Grotowski, bo nei wiedza nawet gdzie Ukraina lezy. A ona dziennikarka a nie aktorka ani teatrolog Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:19 Tak, tak, bo ematki wolą niższych niż wyższych . O tym, jakie są ematki, świetnie widać w wątku o stosunku kobiet do kobiet, ale oczywiście, ukamieniujmy niunie z telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir_czarodziejski Re: Wędzikowska 29.05.22, 22:46 tanebo001 napisał: > A czy nie jest to body shaming? > Tak szczerze to w sumie rzeczywiście jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:59 skumbrie napisała: > Jedyny jej grzech to to, że jest osoba publiczną i obowiązuje ja (niepoprawna) > poprawność polityczna. > Nie lubi niskich i to powiedziała, ma prawo nie lubić. No nie, zwyczajne nielubienie i nawet o tym powiedzenie to by było coś na kształt "dla mnie jest za niski" a ona powiedziała "ma tylko 170 więc nie może być przystojny". O tym że to jej zdanie powiedziała dopiero jak po tekście Starakowej zreflektowała się że to nie teges trochę wyszło. Określanie w ten sposób cechy na które ktoś nie ma wpływu jest słabe, to jak by ktoś powiedział: On jest blondynem więc nie może być przystojnym. Zamiast powiedzieć: mnie się bardziej podobają bruneci. Stąd już niewiele do: on ma jedną nogę krótszą, albo jedno oko mniejsze więc nie ma prawa być przystojny. Moim skromnym zdaniem określanie w ten sposób że jedna cecha wyklucza bycie fajnym, ładnym, przystojnym czy jeszcze innym to trochę brzydkie szufladkowanie i dosrywanie z powodu tej cechy. Znam kilka dziewczyn ok 155 cm, sama nieznacznie przekraczam 160, więc są tacy, dla których ten wzrost nie będzie za mały, a że przystojność to nie tylko wzrost więc szansę na bycie przystojnym trochę ma, szczególnie dla niektórych. Abstrahując od jego innych cech czy zachowań, bo też mi ze scjentologią nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:23 nie powiedziała tak, zajrzałaś w link? "Nigdy nie uważałam, że jest szczególnie przystojny. Dla mnie mężczyzna, który ma 170 cm wzrostu... no trudno o nim mówić, że jest przystojny. Wolę jednak typ Hugh Jackmana, takiego postawnego mężczyzny. Tom Cruise z tą zawsze o głowę wyższą partnerką jakoś mnie tak nie przekonuje do swojej męskości" - stwierdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Wędzikowska 30.05.22, 09:06 skumbrie napisała: > Jedyny jej grzech to to, że jest osoba publiczną i obowiązuje ja (niepoprawna) > poprawność polityczna. > Nie lubi niskich i to powiedziała, ma prawo nie lubić. To teraz sobie wyobraź prezentera, który pytamy o aktorkę mówi: "Taka gruba? Trochę za dużo kg, żeby mówić o atrakcyjności" Ma prawo mieć swoje zdanie? Ma. Zachował się profesjonalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Wędzikowska 30.05.22, 09:09 I dodajmy: "Taka kobieta grubsza od swojego partnera nie przekonuje mnie do swojej kobiecości". Fajny tekst, no złoto dziennikarstwa po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:34 Mnie również nie podobają się niscy faceci. Co zrobić, tak już mam. Ale publicznie nie wygłaszam takich poglądów, ani na pewno nie podśmiewałabym się z wyglądu aktora, który ogólnie jest uważany za przystojnego. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:38 Przypomnij sobie takiego celebryte ( nazwisko mi wyleciało z głowy), który z 10 lat prowadzał.soe z panią że 3 razy grubsza od niego. Ona była chyba jakimś dyrektorem w banku. Ile było domysłów na temat tego związku. I z cała pewnością wypowiedzi nie były politycznie poprawne. Nawet Pana podejrzewano o to, że jest homo a związek to przykrywką. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wędzikowska 30.05.22, 11:53 To był Tomasz- cud życia w pierwszym rzędzie- Kammel i Katarzyna Niezgoda (nawiasem mówiąc, mocno schudła, przeszła remont i teraz wygląda lepiej niż 10 lat temu) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 30.05.22, 12:46 Jeszcze razem wałków finansowych narobili. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 30.05.22, 12:49 Ale widzisz różnicę między pisaniem pierdół na forum a publicznymi wypowiedziami znanych osób? Przypomnę, że nie jaka Kaczyńska musiała gęsto się tłumaczyć z oceny wyglądu koreańskiego piosenkarza. Ktoś tam wtedy w redakcji robotę stracił. Inba była większa tylko dlatego, że doszedł smrodek rasizmu. A tu mamy tylko stary dobry body shaming. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wędzikowska 30.05.22, 12:59 Widzę. Odnoszę się tylko do łatwo urażalnego poczucia męskości. Chyba Kalczyńska? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:11 Tak Kalczynska, "l" mi zjadło 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:33 Egocentryzm level master, wendzikowska wysrała te mądrości w obecności A. Woźniak-Starak, której zmarły mąż był niższy od niej. Poza tym było to takie trochę śliskie, trochę wredne ze strony wendzikowskiej bo ona sama jest kobietą obdarzoną urodą, poszczęściło się jej w loterii genetycznej a wyśmiewa się z ludzi mniej atrakcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:38 Jakie wyśmiewa się? To jej subiektywna opinia, ale nie nic co miałoby być wyśmiewaniem się. Wredny teksty tego forum, chamstwo stąd, z jakim nie spotkałam się nigdzie indziej, ani w realu, ani w necie, sprawiają, że ematka to ostatnie miejsce, które miałoby moralne prawo by kogoś osadzax w kwestiach tego typu Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:43 Bo tom to faktycznie niesympatyczny mało meski kurdupel niesCzegolnie DLA MNIE przystojny i jako dzbanica muszę zabrać głos 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:38 Akurat mąż AWS miał za uszami więcej niż tylko wzrost To co odwalił na końcu myślę, że pozbawiło AWS dużej części empatii dla małżonka Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:45 A ematki pisały o nim gorsze rzeczy niż wedzikowska w domyśle o niskich Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:45 Again, ona tylko powiedziała o swoich osobistych preferencjach, do których ma prawo. Nie podobaja jej się tak niscy mężczyźni. I ja to rozumiem, mnie z kolei nie podobaja się wysocy, tacy 190 cm, nie sa w moich oczach atrakcyjni, takie dragale. I mimo, że z takimi zdarzało mi się bywać, no to nie podobali mi się, no, oczami bym ich nie wybrała. Jedyna wina Wędzikowskiej jest to, że jest osoba publiczna i właśnie obowiazuje ja polityczna poprawność. I tak jak ja mogę wam tu mówić, że nie znoszę dzieciorów, tak jako osoba publiczna już bym sobie na to nie mogła pozwolić i musiałabym udawać, że je lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Wędzikowska 29.05.22, 21:36 Ale ona sobie pozwoliła i tu jest problem. Poza tym już widzę, jak wszyscy akceptują eypowiedz faceta, który podając przykład np.M.Gessler, że w jego odbiorze jej tusza obejmuje jej kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wędzikowska 30.05.22, 08:17 > ona sama jest kobietą obdarzoną urodą, poszczęściło się jej w loterii genetycznej a wyśmiewa się z ludzi mniej atrakcyjnych. Widziałaś jej zdjęcia przed remontem generalnym? Tam nie było mowy o szczęściu w loterii genetycznej. Szczęście to miała rodząc się w takiej, a nie innej rodzinie, której zawdzięcza wykształcenie i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 17:46 Tak, przystojny znaczy wysoki i proporcjonalny, z dobrze osadzoną głową. Cruise nie jest przystojny. Teraz niski jak się powie, że jest niski to się obraża, co za czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:07 ale tu nie o to chodzi że powiedziała że niski, tylko że skoro jest niski to "nie może" być przystojny. Tu chyba larum się podniosło o to że sam wzrost już go wyklucza z bycia przystojnym. A mogła zwyczajnie powiedzieć "dla mnie jest za niski" i nikt by się nie czepnął. Poszło o sposób w jaki to powiedziała. A że to jej zdanie dodała dopiero potem, jak ją upomniano. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:19 Nigdy nie uważałam, że jest szczególnie przystojny. Dla mnie mężczyzna, który ma 170 cm wzrostu... no trudno o nim mówić, że jest przystojny. Wolę jednak typ Hugh Jackmana, takiego postawnego mężczyzny. Tom Cruise z tą zawsze o głowę wyższą partnerką jakoś mnie tak nie przekonuje do swojej męskości" - stwierdziła. Chyba ja w inny link weszłam czy co. Powiedzialq nie uważałam, czyli ja nie uważam, potem dla mnie. Od początku podkreslq, że to jej subiektywna opinia a nie jakas prawda objawiona, z którą każdy musi się zgodzic Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 09:01 jasnoklarowna napisała: > ale tu nie o to chodzi że powiedziała że niski, tylko że skoro jest niski to "n > ie może" być przystojny. Bo nie może. Przystojny znaczy tyle, co wysoki, mający ramiona szersze niż biodra i proporcjonalną budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wędzikowska 30.05.22, 09:20 Proporcjonalna budowa ma ziobro wspólnego ze wzrostem, chyba że mówimy o niskorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 09:27 sumire napisała: > Proporcjonalna budowa ma ziobro wspólnego ze wzrostem, chyba że mówimy o niskor > osłych. przecież nie mówię, że ma wysoki, mający ramiona szersze niż biodra oraz proporcjonalną budowę = przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wędzikowska 30.05.22, 09:32 Nie. Można być wysokim i zupełnie nie być przystojnym. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 09:40 sumire napisała: > Nie. Można być wysokim i zupełnie nie być przystojnym. uf, nie rozumiesz, że podałam 3 warunki, jakie trzeba spełnić aby być określonym jako przystojny, TRZY jednocześnie wysoki w ramionach szerszy niż w biodrach proporcjonalnie zbudowany przecież nie napisałam, że każdy wysoki jest przystojny, zupełnie nie wiem z czym sie spierasz Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:42 Ale DLA NIEJ. Innym może się podobać, ale dla niej nie będzie meski czy przystojny. Cruise dla mnie ogólnie jest okropny. Nigdy nie rozumiałam tego szału na jego punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wędzikowska 30.05.22, 11:48 arwena_11 napisała: > Ale DLA NIEJ. Innym może się podobać, ale dla niej nie będzie meski czy przystojny. Pytanie, co pani rozumie pod określeniem "męski". Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wędzikowska 30.05.22, 12:10 arwena_11 napisała: > A o to należałoby się jej zapytać. W takim razie cała dyskusja bez sensu, bo niby jak można pisać: "popieram jej słowa", nie wiedząc, co miała na myśli. Nie ma jednej definicji "męskości", dlatego tak łatwo urazić kogoś, dla kogo, to coś więcej niż tylko wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wędzikowska 30.05.22, 12:13 "Nie ma jednej definicji "męskości", dlatego tak łatwo urazić kogoś, dla kogo, to coś więcej niż tylko wzrost." Z drugiej strony, dlaczego tak łatwo obrazić "męskość"? Trochę jak z obrazą uczuć religijnych Facet pewien swojej męskości tylko wzruszy ramionami na takie pierdolety. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:00 Ciekawe jakie byłyby reakcje gdyby jakiś męski celebryta rozwodził się w tv że kobiety z małym biustem nie są kobiece, że tylko wydatny biust czyni kobietę atrakcyjną, że kobieta z małym biustem stojąca obok partnera z przypakowanymi mięśniami piersiowymi nie przekonuje go o swojej kobiecości Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:26 Wiesz, ja już jestem po 40 i dawno zrozumiałam, że jeden woli duże piersi, inny małe, trzeci to w ogóle.posladkami.sie interesuje. Ktoś lubi blonynow a ktoś brunetów a dla niektórych to.zupelmie nieistotne. Przejmują się tym tacy, którym.daleko do.samoakceptacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:32 Ale gdyby jakiś facet powiedział: "grube kobiety są brzydkie" to powiesz to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:39 A ona nie powiedziała, ze on jest brzydki. Powiedziała, że.dla niej nigdy nie był.zbyt przystojny. Jako gruba kobieta mam gdzieś co powie na ten temat jakiś gość. Może powiedzieć także o pozostałych moich cechach fizycznych, krytycznie. Żem brzydka, bo.mam małe czy i duży nos. Nosz kurde taki miałam niefart, ale to nie znaczy, że mnie to szczególnie dotknie. Ty wyzywasz tu na forum.i ciebie wyzywają a dalej tu siedzisz, to dopiero warte przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:43 Dalej udajesz że nie umiesz czytać ze zrozumieniem? "Dla mnie mężczyzna, który ma metr siedemdziesiąt wzrostu, no trudno o nim mówić, że jest mężczyzną przystojnym." Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:44 No tak, nadinterpretujesz. Zakładam zatem, że to osobiste i s jestes takim.kurduplem. to dopiero obraża,. Słowo kurdupel, co tam mało przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:57 Udowodnij, przyślij na prv ostatni bilans 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:13 Jak masz więcej niż 30 lat, to na zakończenie szkoły średniej miałeś bilans lekarski. A na nim, min pomiar wzrostu. A że szkole srednia kończyło się w wieku gdzieś około 18-19 lat, to już chyba byles wyrosniety? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:24 Mam 47. Więc tabliczki z bilansem zapisane w piśmie klinowym leżą nadal w runach mojej szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:25 Stwierdziła, że dla niej przystojny = wysoki. I ok, jej prawo, chociaż nie wiem z jakiego powodu uznała, że warto się ta opinia dzielić ze światem. Ale ona raczej mało lotna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline.bouvier Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:32 To już serio nie można powiedzieć, że woli się wysokich mężczyzn od niskich? No ja karłów organicznie nie trawię, dla mnie facet zaczyna się od ok. 180. I mam do tego prawo. Wendzikowska też ma. Na Ukrainców słowa powiedzieć nie można, wyrażanie się per " dzieci niepełnosprawne" to obraza dla tych dzieci, nie wolno powiedzieć karlica tylko " niskorosła", a teraz się dowiedziałam, że nie można się wypowiedzieć, że się niskich nie lubi, bo to obraza dla niewysokich facetówDD Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:32 Można. Ale ona powiedziała coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:40 Nigdy nie uważałam, że jest szczególnie przystojny. Dla mnie mężczyzna, który ma 170 cm wzrostu... no trudno o nim mówić, że jest przystojny. Wolę jednak typ Hugh Jackmana, takiego postawnego mężczyzny. Tom Cruise z tą zawsze o głowę wyższą partnerką jakoś mnie tak nie przekonuje do swojej męskości" - stwierdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:46 Można. Można też powiedzieć że woli się kobiety inteligentne w roli dziennikarek :p Takich, które jak mowa jest o filmie mają do powiedzenia coś więcej niż to który aktor jest przystojny a który nie, bo takie pitu pitu to z psiapsi przy kawie Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Wędzikowska 29.05.22, 21:12 g.r.uu napisała: nie wiem > z jakiego powodu uznała, że warto się ta opinia dzielić ze światem. I to jest dla mnie clou sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:28 Myślę że wszyscy niscy faceci bardzo się przejmują zdaniem tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:39 Bo kobietom wzrost kojarzy się z sukcesem a sukces ze wzrostem. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:06 A skąd ty możesz wiedzieć, co z czym kojarzy się kobietom? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:11 >Bo kobietom wzrost kojarzy się z sukcesem a sukces ze wzrostem. to zwykli pracownicy na zwyklych etatach mieliby kiepskie wziecie. A zycie to nie je bajka. To kwestia hormonow, doboru naturalnego itd Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:14 No i zapach, dlaczego nikt nie wspomniał.o stosownym.zapachu? I nie chodzi mi o aromat perfum Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:44 Zełenski ma ponoć 170 cm wzrostu, Duda ma 182 cm. Nie podejmuję się oceniać atrakcyjności Dudy, bo on nie jest dla mnie mężczyzną w oderwaniu od siebie jako osoby i jako prezydenta. Ale Zelenskiemu daję spokojnie 9/10. Czy bylby atrakcyjniejszy, gdyby był wyższy o 10 cm? Pewnie tak, ale paradoksalnie, z drugiej strony, jego wzrost w niczym nie przeszkadza - moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Wędzikowska 30.05.22, 09:12 Taki Braciak IMO też jest męski mimo, że niski. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Wędzikowska 30.05.22, 11:55 Braciak jest sympatyczny, zabawny - ale żeby zaraz męski? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Wędzikowska 30.05.22, 11:56 Wyłamię się, mnie się Zełeński nie podoba ( a nie mam fetyszu wzrostu), no po prostu nie budzi żadnego "wow", ani "mmrraaauu", ani nawet "mmmm". Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Wędzikowska 30.05.22, 15:13 No wiadomo, że są kobiety, którym Zelenski się nie podoba. Ale jest całe mnóstwo takich, którym się podoba, mimo niskiego wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 16:01 Dokładnie tak samo jak z obiektem wypowiedzi wendzikowskiej 😆😉 Odpowiedz Link Zgłoś
reeva.tasi Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:31 Oooj już, temat był wałkowany w te i wewte. Więc ...i jeszcze jeden i jeszcze raz. Wedzikowska dla mnie żadna wyrocznia, ani ładna ani inteligentna. Takiej żyrafie jak ona, mało który będzie pasował. Przystojny czy nie, Kwestia gustu. Prezydent Volodymyr ma niecałe 1,70 i jakoś 11 na 10 kobiet jest w nim zakochana. I nie słyszałam żeby któraś mówiła że Vova nie jest przystojny. Co innego mężczyźni, oni mówią inaczej. Ale to tylko męska zazdrość i tyle.. Inna sprawa że dla kobiet z moim wzrostem każdy facet 1,60+ to przystojniak. I Volodymyr i Tom Cruise i Al Pacino Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:43 To ja Ci powiem, mnie się on nie podoba. Szanuje go.za postawę. Ma ładne proporcje, ale z twarzy i wzrostu zupełnie.mi się nie podoba i fizycznie raczej mniemodpyha niż pociąga. Na pewno sie ona przejmie,.jak znajdzie chwilę by to.przeczytax 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:36 Ja mogę powiedzieć - nie, nie jest imo przystojny. I nie chodzi o wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:38 Ale w sumie od Toma trochę jednak lepszy, gdybym miała wybierać. Ten "uśmiechnięty chłopiec Hollywoodu" zawsze mnie odstręczał. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:21 Chciałaś napisać- nienaturalnie wyszczerzony Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:27 No przecież po "Top Gun" był takim bożyszczem, bo "taaaaaki przystojny". Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:33 Ano www.facebook.com/558141140893517/posts/7830056260368599/ Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Wędzikowska 29.05.22, 18:34 Całe życie kręcili mnie raczej niscy faceci, a wylądowałam z wysokim. Wzrost nie ma znaczenia. To, co powiedziała Wędzikowska też nie ma znaczenia, no ludzie. Kogo to?... Tom Cruise mi się źle kojarzy przez swoje poważne związki z groźną sektą. Moim zdaniem i jego, i filmy z jego udziałem należy bojkotować. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:06 Taki ma gust= co zrobic, kazda potwora ma swojego amatora i kazdy potwor ma swa amatorke. Moze jednak odniesienia do konkretnych gwiazd moglaby zatrzymac dla siebie gdyby miala troche klasy poza tym 172 cm to nie jest niska kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:29 No i ma rację. Wyraziła swoje zdanie publicznie i tyle. Kobiety są publicznie oceniane i jest ok a jak jakiś znany aktor to już nie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Wędzikowska 30.05.22, 08:17 kto walczy, ten walczy. Nikt tak nie pojedzie po wyglądzie kobiecie, jak druga kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:51 Chyba czyta ematkę i odgapiła bo Sumire już od dawno coś takiego tu powiedziała.kropka W kropkę to samo Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: Wędzikowska 29.05.22, 19:55 >Przypomnijmy że pani ma 172 cm... Kobiecy wzrost 172 cm to odp owiednik męskiego 186. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:01 Ja mam tylko 167. Ile to na meskie? I w ogóle jak to przeliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:37 To będę tuż na granicy atrakcyjności 1.80 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: Wędzikowska 30.05.22, 15:22 U kobiet to trochę inaczej działa. Poza tym, od czego są szpilki? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24.0 Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:05 Nie powiedziała nic kontrowersyjnego ani obraźliwego. Powiedziała o swoich preferencjach. Czym tu się urażać? Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Wędzikowska 29.05.22, 20:38 Ciekawa jestem jak skomentowanoby, gdyby to mężczyźni rozmawiali o filmie i któryś powiedzialby, że jemu nie podoba się Angelina Jolie, bo jest koscista lub, że Jennifer Lawerence wygląda jak laska prosto z pola i gdzie ona atrakcyjna. Niby każdy ma prawo do swojej opinii i swojego gustu, ale czy zawsze trzeba się tym dzielić ze światem? No ale ta pani jest ogólnie malo bystra. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wędzikowska 30.05.22, 07:44 Przecież krytykujecie jej wypowiedź, więc reakcja bylaby taka sama. Mężczyźni też sa bardzo krytyczni, ale nie aż tak hmmm otwarci. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Wędzikowska 30.05.22, 15:09 No właśnie jestem ciekawa, czy taka sama, czy oburzenie byłoby większe, czy może jednak mniejsze. Obstawiam to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
picathartes Re: Wędzikowska 29.05.22, 21:56 Ja myślałam, że ocenianie atrakcyjności facetów po wzroście jest równoważne z ocenianiem na podstawie słuchanej muzyki, pisania wierszy czy typu noszonych butów i kończy się na etapie liceum lub wczesnych studiów 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wędzikowska 30.05.22, 07:38 Myślałam, że jest znacznie niższy. W sumie w Polsce wysocy mężczyźni to rzadkość. Wysocy czyli tak od 185-190 z naciskiem na 190. Bo te slynne 182, to znowu nie taki wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wędzikowska 30.05.22, 08:14 Czy ja wiem czy rzadkość? Niedawno , w związku z podobną dyskusją na ematce sprawdziłam statystyki i plasujemy się w Europie powyżej połowy stawki, na 46 państw. Nadal też ogólnie rośniemy z każdym pokoleniem (oczywiście nie w nieskończoność) ale niestety też tyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wędzikowska 30.05.22, 08:21 Zgadza się. Średnia rośnie w górę, więc te 170 cm wzrostu u faceta nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wędzikowska 30.05.22, 11:37 Zauważyłam, ze dziewczynki rosną, chłopcy są przeciętnego wzrostu. Statystyki jedno, a obserwacja otoczenia drugie. No może mam mało szczęścia i rzadko spotykam wysokich mężczyzn, takich powyżej 190. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Wędzikowska 30.05.22, 11:57 No nie wiem, ja mam wrażenie, że w pokoleniu mojego syna to sami wysocy. Wszyscy jego koledzy na etapie liceum mieli już min 180. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:41 Na 24 sąsiadów z bloku tylko ze 3 ma powyżej 1.80. W bloku obok mniej już kojarzę sąsiadów, ale jest tam jeden z 1.90. Odpowiedz Link Zgłoś