melaminaruda 02.06.22, 13:06 Czy ktoras z Was robila? Podzieli sie opinią? Ogladalam ostatnio i bardzo mi się podobają. Obawiam się tylko, ze mają krótkie życie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus Re: Afroloki 02.06.22, 13:11 Sa krytyczne glosy, ze nosisz symbol czyjegos zniewolenia dla szpanu i funu. Bo wyobraz sobie, ze ktos by chcial nosic znak Polski walczacej, bo mu sie bardzo podoba. (nie jestem patriotka. Ludzie gineli podczas wojny.) Odpowiedz Link Zgłoś
melaminaruda Re: Afroloki 02.06.22, 13:14 Że hę??? Od kiedy to syntetyczne loki kogoś zniewalają? Chyba użytkowników, bo musza o nie dbać. Mniej % o tak wczesnej porze Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Afroloki 02.06.22, 13:19 A nie, jednak racja - robienie sobie lokow na Murzynka Bambo to wlasnie przyklad kolonializmu. Odpowiedz Link Zgłoś
melaminaruda Re: Afroloki 02.06.22, 13:24 Jestes kompletnie nie w temacie, ale dzięki za podbicie watku Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Afroloki 02.06.22, 15:22 Aha 🤦🙃 A łysina czego symbolem jest? A długie proste włosy? Muszę sprawdzić czy nie noszę jakiegoś symbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Afroloki 02.06.22, 13:18 uups, pardon, myslalam o mowa o dredach Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Afroloki 02.06.22, 13:19 Miałam. Fajnie wyglądają, ale niestety po dwóch tygodniach były do zdjęcia Gdyby miały dłuższy żywot, to pewnie jeszcze nie raz bym sobie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
melaminaruda Re: Afroloki 02.06.22, 13:27 Zachwalaja, ze można nosic 2-3 miesiace... chcialabym takie do ramion maksymalnie, albo do polowy szyi. Co sie z nimi dzialo, ze tak krotko nosilas? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Afroloki 02.06.22, 13:36 Afroloki robi się w ten sposób, że najpierw Twoje wlosy zaplątane są ciasno przy skórze w cienkie, dobierane warkoczyki (wzdłuż głowy). Potem do takiego "rusztowania" za pomocą jakby szydełka wczepiane są włosy syntetyczne. Problem w tym że przecież Twoje włosy rosną i po dwóch tygodniach całe "rusztowanie"wraz z przyczepionymi lokami odstaje od głowy na kilka milimetrów. Źle to wygląda i dlatego już nie zamierzam robić afroloków. Na weekend, na imprezę, to tak, ale nie do noszenia na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Afroloki 02.06.22, 13:48 Kurcze, nie zaplątane, a zaplatane. Chociaż w sumie... Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Afroloki 02.06.22, 13:50 Trwała to trwała, afroloki to afroloki. Całkiem co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Afroloki 02.06.22, 15:30 Z ciekawości wygooglalam. Całkiem co innego a wygląda jak drobna trwała 😀 Fajne na długie włosy i do odpowiedniej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Afroloki 02.06.22, 15:44 Twoje włosy są schowane pod syntetycznymi lokami. Swoje musisz mieć minimum 7 cm, żeby dały się zapleść, a syntetyczne mogą być dowolnej długości oraz dowolnego koloru 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
melaminaruda Re: Afroloki 02.06.22, 14:42 No wlasnie dlatego mocno sue zastanawiam. Wlisyfrosna mi powoli, sle koszt 800 zl to nie jest malo. Wiem, ze trzeba w czepku spac Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: Afroloki 02.06.22, 14:54 Ja sobie odpuściłam. To naprawdę fajnie wygląda przez krótki czas. Ale jak chcesz to rób Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Afroloki 02.06.22, 15:12 Phi, jeśli to faktycznie to, co mi się wygooglało, to miałam takie jakieś 20 lat temu, jak mi siostra zrobiła delikatną trwałą na cienkie wałki. Wiem, że to nie trwała, ale efekt u mnie był praktycznie identyczny, tylko nie miałam tych włosów tak dużo, jak na zdjęciach w necie. Za to utrzymał się dużo dłużej. Muszę namówić siostrę żeby otworzyła biznes i będzie kosić grubą kasę 😄. Odpowiedz Link Zgłoś
melaminaruda Re: Afroloki 02.06.22, 15:57 Hahahah tez mi to przyszlo do głowy . Moze ktos jeszcze ma doświadczenia? Na fb widzę cudne loki i loczki Odpowiedz Link Zgłoś
melaminaruda Re: Afroloki 02.06.22, 16:19 Mialam trwalą, ale zawsze wyglądała jo wiele gorzej niestety. Odpowiedz Link Zgłoś