tanebo001 27.06.22, 08:42 Jak sobie radzić z zazdrością kobiety o koleżanki w pracy? Je znam dłużej, pracujemy razem, na zdalnym także, wymieniamy się plotkami w smsach. Ona tego nie toleruje. Mam zerwać kontakty w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: Zazdrość 27.06.22, 08:58 To się męcz. Ofiar nie ma, są tylko ochotnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: Zazdrość 27.06.22, 13:56 profes79 napisał: > Ofiar nie ma, są tylko ochotnicy. Jedno z najgłupszych powiedzeń jakie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 15:48 Niestety, żadne powiedzenie na świecie nie będzie pasować lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 09:20 To zachowanie to jest tylko czubek góry lodowej, ale ty się sam prosisz 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zazdrość 27.06.22, 11:51 m_incubo napisała: > To zachowanie to jest tylko czubek góry lodowej, ale ty się sam prosisz 🤷🏻♀️ > 🤣🤣🤣🤣 Jasne… no chyba ze więcej jest grzybów w barszczu niż tylko zazdrość o piśnie z koleżankami. Po co mu kobieta skoro , czas umila sobie pogawędki z koleżankami? Tylko do seksu bez snem. Co ona lalka? Rozumiem mieć kontakt z ludźmi z pracy, ale nie lubię bezsensownego plotkowania roznoszenia, jak i wszystko zależy od częstotliwości takich smsow. Jak spędza codziennie 2/3 godziny na pogaduszkach to jest do od strzału. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 11:54 Mamuśka jesteś nie w temacie. Pani "narzeczona" nie ma zamiaru uprawiać seksu z tanebo. Ani teraz, ani po ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zazdrość 27.06.22, 11:57 Ooo chusteczka😳 bo to fakt nie potrzebna mu ona. Fizyczności brak pogawędek tez, tylko zbędny „ mebel” No chyba ze dobra gosposia i kucharka. Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Zazdrość 27.06.22, 12:47 Off top: nie wyobrażam sobie wchodzić w związek z kimś, z kim z góry zakładam, że nie będę uprawiała seksu, to jakiś kosmos dla mnie...... mocno jest coś nie halo z tą kobietą...... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Zazdrość 27.06.22, 12:50 To się zdarza. Kumpel miał narzeczoną. Piękną. Najpierw czekali do ślubu. Po ślubie też nic nie było. Ale trzyma się jej bo wiadomo ładna. Teraz terapie przerabiają. Jak na razie ósmą... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Zazdrość 27.06.22, 13:46 Nie, nie z nią. Nie halo jest z typem, który to przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 13:51 triss_merigold6 napisała: > Nie, nie z nią. Nie halo jest z typem, który to przyjmuje. Oboje są emocjonalnie pokiereszowani. Problem jest taki, że w tym przypadku dwa minusy nie dają plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Zazdrość 27.06.22, 13:41 Pani "narzeczona" nie ma zamiaru uprawiać seksu z tanebo. Ani teraz, ani po ślubie. ?????? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Zazdrość 27.06.22, 13:43 Nie jest zainteresowana tą stroną związku. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 15:47 Ale jest zainteresowana wspólnotą małżeńską? Jeśli łóżka macie osobne, rozsądnie byłoby mieć również osobne lodówki i portfele, ale ty jej jeszcze dopłacisz, byle tylko miał ci kto jazdy robić 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Zazdrość 27.06.22, 16:00 Wspólnota ekonomicznie opiekuńcza jest przecież najsilniejsza. By funkcjonowała trzeba mieć świadomość wymagań, które ją umożliwiają, bo konflikt podmiotowego traktowania czyiś uzasadnionych potrzeb, ją niweluje i staje się walką podporządkowywania. Facet nie zgnije po śmierci sam w mieszkaniu, za cenę społecznej izolacji i braku kontaktów. To ja bym już wolała zgnić, bo w końcu to już nie będzie mój problem, niż być terroryzowanym do momentu zejścia i przeżywać same stresy za normalne funkcjonowanie między ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Zazdrość 27.06.22, 16:16 Wzajemna sympatia jest oderwana od powiązań ekonomicznych, natomiast powiązania ekonomiczne nie powstaną bez wzajemnego szacunku i sympatii. Tak, że jak baba cię terroryzuje, nie licz, że będzie pomocna w tym czego oczekujesz od wzajemnej pomocy. Każdy żal jaki to byłeś w kontakcie niewystarczający, w przypadku potrzeby inicjatywy wymagającej strat i wysiłku własnego, będzie powodem do opuszczenia cię w potrzebie, a gnij sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 18:48 Prędzej dodusi poduszką niż szklankę wody poda. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Zazdrość 27.06.22, 12:19 No właśnie akurat seksu z nią nie ma i nie będzie miał🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Zazdrość 27.06.22, 08:58 Te plotki w SMS-ach są Ci koniecznie do życia potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 09:19 Koleżanki też nie są mu przecież do życia potrzebne, pracę z kobietami można zamienić na taką bez kobiet. Czytasz co sama piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zazdrość 27.06.22, 11:52 m_incubo napisała: > Koleżanki też nie są mu przecież do życia potrzebne, pracę z kobietami można za > mienić na taką bez kobiet. > Czytasz co sama piszesz? > 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zazdrość 27.06.22, 09:02 Noe wiem bez ploteczek slabo co. Zazdrosna o.literki jest, przecież nie o to, że jakąś przelecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Zazdrość 27.06.22, 09:10 Zawsze nawiązuje się jakieś kontakty w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Zazdrość 27.06.22, 10:09 O co ci chodzi? Obniżyłem wymagania dzięki czemu jestem w związku. Nie idealnym ale który taki jest? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 10:12 Związek to dawanie i branie, a twoja partnerka sprawia wrażenie osoby, która chce mieć ciastko i zjeść ciastko. A tak się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zazdrość 27.06.22, 11:24 Ale jakie ciastko, z najlepszego sama rezygnuje i zmusza do rezygnacji "męża". Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 11:56 Nie dla każdego miód leży w tym samym miejscu. Są ludzie, którzy nie lubią, nie potrzebują i ok, tylko powinni szukać partnera wśród osób z podobnymi preferencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zazdrość 27.06.22, 15:57 Tanebo marzy się miodek, niestety szuka nie wtej pasiece, co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zazdrość 27.06.22, 11:22 gryzelda71 napisała: > O.co twoja malzona zazdrosna. Jak to!? Już po ślubie?! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zazdrość 27.06.22, 11:26 Pewnie nie, tak jak i chaty nie wybudował, ale ..... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 11:57 Chatę to bywalec budował. A ślub tanebo ma być podobno w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zazdrość 27.06.22, 12:18 O nie pamiętasz projektów z bukieciarnia i jedna mikra łazienka na cały dom? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zazdrość 27.06.22, 15:57 borsuczyca.klusek napisała: > Chatę to bywalec budował. > Chyba z klocków lego. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 09:05 Nie lepiej zastanowić się, co popycha cię do takiej desperacji, by żenić się z tą kobietą? Bo przecież nie seks, którego nie ma. Wyobrażam sobie jak będziesz lamentować przy rozwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Zazdrość 27.06.22, 09:16 No tak, teraz jestes samotny, ale masz znajomych, potem czeka cię samotność w związku. Na mój gust, pierwsze ma większy potencjał, ale ja nie jestem masochistką. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 09:18 Poważnie, chłopie, jak cię nie lubię tu na forum, to naprawdę nie życzę ci, żebyś przekonał się, jak bardzo się mylisz, a przekonasz się szybciej niż ci się wydaje. Nie żeń się z tą kobietą lub przynajmniej zrób rozdzielność i na boga nie kupuj mieszkania wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zazdrość 27.06.22, 11:23 On nie będzie musiał się rozwodzić, wystarczy chyba zgodne oświadczenie o niezaistnieniu współżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Zazdrość 27.06.22, 09:12 Gdy dostaję smsa to pyta się od kogo. Jak mówię że od Joli z pracy to mam awanturę. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zazdrość 27.06.22, 11:55 tanebo001 napisał: > Gdy dostaję smsa to pyta się od kogo. Jak mówię że od Joli z pracy to mam awant > urę. > A ile razy dziennie takie smsmy od Joli, o jakiej treści i ile jest takich Joli jest w twoim gronie? Ja tam nie wiedzę zbyt częstych kontaktów z ludźmi z pracy. Idę tam pracować nie plotkować. A takie płoty jak baba się zachowujesz. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 12:00 3-mamuska napisała: > A ile razy dziennie takie smsmy od Joli, o jakiej treści i ile jest takich Jo > li jest w twoim gronie? > A co cię to obchodzi, też jesteś o tę Jolkę zazdrosna? >jak baba Brrrr No. Jak pizda! Brak słów. Mam nadzieję, że nie masz córki. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zazdrość 27.06.22, 19:06 m_incubo napisała: > 3-mamuska napisała: > > > > A ile razy dziennie takie smsmy od Joli, o jakiej treści i ile jest tak > ich Jo > > li jest w twoim gronie? > > > > A co cię to obchodzi, też jesteś o tę Jolkę zazdrosna? > > >jak baba Brrrr > > No. Jak pizda! > Brak słów. Mam nadzieję, że nie masz córki. > > > > A co ciebie to obchodzi? Hehehe nie interesuj się bo kociej mordki dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 12:22 Ja bym w takim razie nie rezygnowała z tej przyjemności, bo w przeciwnym razie nie zostaną ci już żadne. Plotki z Jolką i tak częściej niż seks. Sorry tanebo, nie będę ci już dokuczać, ale powtarzam, że kopiesz sobie grób. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 09:12 Reasumując kobieta odmawia ci współżycia nawet okazjonalnego, jest starsza i cię nawet nie pociąga. W dodatku zazdrosna o jakieś głupotki. Zastanów się lepiej raz jeszcze dlaczego chcesz sobie z życia zrobić piekło. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Zazdrość 27.06.22, 09:13 Lepsze to niż smutny koniec gdy znajduję cię sąsiedzi bo zacząłeś się rozkładać po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 09:16 Mylisz się. Samotność we dwoje jest dużo gorszą niż samotność w pojedynkę. Już nie mówiąc, że zamykasz sobie drzwi do poznania kogoś komu będzie rzeczywiście na tobie zależeć. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 [...] 27.06.22, 09:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 09:36 Alternatywa zawsze jest. Możesz prowadzić życie aktywnego, towarzyskiego i otwartego na związek singla. Zamiast tego wolisz uwiązać się do kobiety, która no cóż... nie chcę kończyć, ale mam pewne niepochlebne przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 [...] 27.06.22, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Zazdrość 27.06.22, 09:19 Całe życie pod czyjeś dyktando tylko po to? Nie opłaca się. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Zazdrość 27.06.22, 09:33 Przecież ona jest starsza, więc i tak może pierwsza umrzeć, czyli samotny koniec i tak Cię nie ominie. W dodatku czeka Cię piekielko przez resztę życia Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zazdrość 27.06.22, 11:09 Nie. To nie jest przewaga. Bycie z kimś jest fajne, jeśli ten ktoś jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 11:46 Ale ty z nikim nie jesteś, przecież w tym cały (bez) sens. 😬 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 11:58 Jesteś w bardzo dziwnym, na oko jednostronnym układzie. Z żadnej strony nijak tego związkiem nazwać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Zazdrość 27.06.22, 11:59 No a jak można być z reką? tanebo001 napisał: > Jak to nie jestem? > Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Zazdrość 27.06.22, 09:21 Sam czytałem tu na forum .Zadbana 50 latka lepsza od młódki . Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Zazdrość 27.06.22, 12:53 Ale taka, która uprawia z tobą seks i lubisz z nią rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Zazdrość 27.06.22, 11:03 Borsuczyca i incubo mają rację, tanebo, szykujesz sobie życiową katastrofę. Ludzie bywają zazdrośni - tam gdzie niepewność partnera, wynikająca ze świeżości związku, przeplata się z silną namiętnością. Jestem trochę w stanie zrozumieć, że ktoś woli być w przyjacielskim związku bez seksu, niż być sam - ale tu przyjaźń powinna mieć na tyle silne podwaliny, żeby dopuszczać seksualne relacje z osobami poza związkiem, bo inaczej to po prostu mieszkanie z psem ogrodnika. Pomyśl o swoim związku jak o biznesie, tanebo. Serio ci się to opłaca? Czy oszczędności życia chcesz utopić u hochsztaplera? Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Zazdrość 27.06.22, 11:19 Ploty nie szkodzą .Ktoś się postaral .Jeśli informacje są teremorele .W sms niekoniecznie mówimy o ciągle na poważnie.Zadrość jest brzydka ,ale jak ktoś kocha to odrobina zazdrości nie zaszkodzi .Klik klik i sms poszedł 😐 Odpowiedz Link Zgłoś
nicknanowyrok Re: Zazdrość 27.06.22, 11:59 Mnie zastanawia jak ręka może być zazdrosna o koleżankę w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zazdrość 27.06.22, 13:48 alicia033 napisała: > On to powinien zerwać z tym forum. > > > > No właśnie, bo jeszcze oblubienica tu wpadnie i awanturę zrobi, z tej zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 14:26 Jakby co mam świeżo naostrzone pazury 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 12:52 Wystaw jej walizki 🙄 To najlepsza ematkowa rada jaką dziś dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Zazdrość 27.06.22, 12:55 I zbadaj hormony ( powinien, skoro jest z kimś kto nie uprawia z nim seksu a jemu nie pozwoli, to biednemu musi aż buzować) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Zazdrość 27.06.22, 13:32 ponis1990 napisała: > I zbadaj hormony ( powinien, skoro jest z kimś kto nie uprawia z nim seksu a je > mu nie pozwoli, to biednemu musi aż buzować) Nie było opcji, że autor lubi takie zabawy z Dominą, która odmawia. I odmowa jest spełnieniem. Specyficzne sado-maso, które obojgu sprawia frajdę. Obojgu się najwyraźniej podoba układ ( bo to nie związek) bez seksu. Niech sobie taki mają, ludzie nie takie kombinacje praktykują. Dla wielu piekło, dla tanebo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Zazdrość 27.06.22, 12:39 Przeokropnie smutne! A nie lepiej sprawić sobie zwierzaka ze schroniska? Zwierzak nie ma nikogo, Ty w sumie też, razem mielibyście siebie i obojgu by wam zależało na sobie. I to do końca życia. Przemyśl moją radę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Zazdrość 27.06.22, 13:43 O czym wy, kuwra, wszyscy mówicie? Jaki nieseks, ani teraz ani nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 13:45 No dobrze przeczytałaś. Nawet w jednym łóżku spać nie chce, bo nie lubi 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Zazdrość 27.06.22, 14:32 Tanebo długo nie mógł znaleźć partnerki, więc obniżył standardy i znalazł: starszą od siebie koleżankę, która go nie pociąga, z którą nie śpi i nie uprawia seksu, ale z którą chce wziąć ślub, żeby w razie czego to ona po nim dziedziczyła, a nie jego dalsza rodzina. No i ta koleżanka robi awantury, gdy raz w miesiącu przychodzi do tanebo plotkarski sms od innej koleżanki z pracy. Czego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Zazdrość 27.06.22, 14:40 Czego nie rozumiesz? Kurwa, niczego Jedyne, co tu się zgadza, to to że ona ona go nie kręci, a za to wcale nie chce seksu. To byłby konflikt interesów dopiero... A tak poza tym.... poyebane Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Zazdrość 27.06.22, 14:50 Ale żeby niektórzy mogli się dobrze ustawić, to inni muszą się ostro frajerzyć (tanebo). Forum chyba nigdy nie było tak zgodne, jak w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Zazdrość 27.06.22, 16:01 Po Tanebo powinno dziedziczyć forum ematka. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 17:17 triss_merigold6 napisała: > Po Tanebo powinno dziedziczyć forum ematka. 😅 Ale jakbyśmy się działkowały? Po równo czy procentowo w zależności od wkładu? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zazdrość 27.06.22, 18:21 A może najpierw ustalimy harmonogram bzykania tanebo, hmm? Od razu dziedziczyć, kurde🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 18:37 primula.alpicola napisała: > A może najpierw ustalimy harmonogram bzykania tanebo, hmm? Od razu dziedziczyć, > kurde🤪 Ale to na raz? Po kolei? Czy jak sobie to wyobrażasz? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zazdrość 27.06.22, 19:34 On tego nie zniesie. Jednak postuluję harmonogram, i każda po kolei, po Bożemu, a nie że orgietki jakieś! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Zazdrość 27.06.22, 19:49 Ale przynajmniej oglądać sytuacje z poprzedniczkami można? Optuję, żebyś była pierwsza - jako pomysłodawczyni, Borsuczyca druga, a ja mogę być trzecia, o ile się będzie dało. Jeśli nie, to się nie obrażę. Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Zazdrość 27.06.22, 13:51 Stawiam na uczciwa komunikacje. Nic nie da zerwanie relacji z koleżanką z prawy jesli to nie po jej stronie bylo sedno problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Zazdrość 27.06.22, 15:12 W związku, przynajmniej na ogół, wymaga się wyłączności w seksie. Jeśli seks jest nieistotny dla obu, to ich wiąże ich wyłączność towarzyska, a kobieta twierdzi, że jest zaangażowana, to tu są -zdrady-, jakby się cieleśnie puszczał z innymi, tyle że umysłowo. Chory układ, bo dla nieosamotnienia można wejść w przyjacielską relację, ale ma być przyjacielska, a nie przemocowa, ograniczająca naturalne kontakty i zachowania, normalne w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Zazdrość 27.06.22, 15:58 Że tak niedyskretnie zapytam - czy po związaniu się z Tobą poprawila się sytuacja ekonomiczna Twojej wybranki? Bo może dlatego nie chce Cię stracić... Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Zazdrość 27.06.22, 17:27 Ty przemyśl ten ślub jeszcze raz, bo zlądujesz na pozycji bankomatu bez dostępu do łoża u boku zaborczej kobiety, która nawet Ci się nie podoba. Normalnie pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Zazdrość 27.06.22, 17:54 zlądujesz na pozycji bankomatu bez dostępu do seksu Yyy, no jak paskuda, to układ idealny, można rzec.gorzej, gdyby żądała wypełniania zobowiązań Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zazdrość 27.06.22, 18:00 Nie wierzę w żadna lipna narzeczoną. Nie w 21 wieku taki cyrki. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 18:19 Więcej sensu miałoby korzystanie z usług prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zazdrość 27.06.22, 18:26 Z rykim niech pogada, podesle jakas chętna Ukrainkę to i poru... I dzieciaka będzie mial( ostrożnie z testami dna) i spokojny będzie o majątek, rodzina złamanego grosza nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Zazdrość 27.06.22, 18:40 Podejrzewam, że 99 na 100 facetów na jego miejscu, w końcu by skorzystało z płatnych usług. Tanebo postanowił być ponad to i poszukać jednak drugiej połówki. I ja osobiście to szanuję. Ale takiej desperacji jaką teraz przejawia to nic nie tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Zazdrość 27.06.22, 19:04 Tu nie chodzi o seks. O włożenie członka do pochwy. Dla mnie prostytucja nie różni się niczym od onanizowania, poza ohydną otoczką. Chodzi o to że jest się atrakcyjnym seksualne dla kogoś. Nawet bez względu na to czy jest to skonsumowane. A jeśli nie to choćby atrakcyjnym jako towarzysz życia. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zazdrość 27.06.22, 19:07 Serionuwazas, że pani uważa cie za atrakcyjnego towarzyszą życia? Frajera tak Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Zazdrość 27.06.22, 19:49 Chodzi o to że jest się at > rakcyjnym seksualne dla kogoś. Nawet bez względu na to czy jest to skonsumowane No nie, takie atrakcje raczej się konsumuje. > . A jeśli nie to choćby atrakcyjnym jako towarzysz życia. > A jakbyś tak uczciwie się zastanowił w jakich dziedzinach życia jesteś dla pani atrakcyjny to co Ci wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Zazdrość 27.06.22, 19:55 "A jakbyś tak uczciwie się zastanowił w jakich dziedzinach życia jesteś dla pani atrakcyjny to co Ci wychodzi?" Deprecjonujecie go tylko w ten sposób - to mu w niczym nie pomoże. Wręcz przeciwnie, pomoże doceniającej go partnerce. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zazdrość 27.06.22, 19:59 No to tym bardziej nie rozumiem, po co ci to małżeństwo, bo ta babka najprawdopodobniej ma wstręt do ciebie i nie jesteś dla niej atrakcyjnym towarzyszem życia, tylko jeleniem do wycyckania. Odpowiedz Link Zgłoś