Dodaj do ulubionych

Magia ematki - lajt

28.06.22, 14:57
Wątek letnio-lajtowy smile
Zaczynam podejrzewać ematkę o moce magiczne i siły nieczyste jak szczotka kibelkowa w zmywarce. Ostatnio co wspomnę o jakichkolwiek trudnościach czy niepowodzeniach na forum to one magicznie ustępują. Narzekałam na grubość - schudłam. Napisałam że nie umiem burpees robić - i zaczęły mi wychodzić. Napisałam, że jestem niewidzialna dla facetów - nagle zaczęli mnie zauważać. No magia po prostu. Ale uwaga, w drugą stronę też działa - pochwaliłam się włosami to mi chyba połowa wypadła od tego czasu.
A zatem inicjuję wątek intencyjny - dawajcie problemy do rozwiązania i czekajcie na efekty smile
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:00
      oo mowisz?
      • g.r.uu Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:03
        Już wiemy że Lilly niedługo będzie miała duże konto na Instagramie i firmę kulinarnąsmile Magia może działać tylko w okolicach nocy Kupały więc spieszcie się z intencjami!
        • lily_evans011 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:31
          Mam nadziejęsmile
    • mister-monster Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:07
      g.r.uu napisała:
      > Zaczynam podejrzewać ematkę o moce magiczne i siły nieczyste jak szczotka kibel
      > kowa w zmywarce. Ostatnio co wspomnę o jakichkolwiek trudnościach czy niepowodz
      > eniach na forum to one magicznie ustępują.

A ja jak założę wątek o myciu bidetu, to zaraz wątek ląduje na oślej ławce.
      Dlaczego?
      • primula.alpicola Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:27
        Dlatego, że byłeś, jesteś i pozostaniesz zjebanuszkiem🤷‍♀️
        • mister-monster Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:38
          primula.alpicola napisała:
          > Dlatego, że byłeś, jesteś i pozostaniesz zjebanuszkiem🤷‍♀️

A ty kwiatuszkiem.
          Ciesz się.
    • wapaha Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:14
      etam
      mój stary sposób od zawsze
      powiedz coś komuś a zaraz się wyjdzie
      wszystkie obawy tak załatwiałam -najczęściej te związane z ciążą/spóźnieniem miesiączki. wystarczyło powiedzieć chlopu - kurde, okres mi się spóźnia..i hop- voila ! na drugi dzien po problemie wink

A burpees zaczęły wychodzić-bo wzięłaś do serca rady tongue_out A faceci zaczęli cię zauważać bo pewnie owulację miałaś tongue_out

A zatem inicjuję wątek intencyjny - dawajcie problemy do rozwiązania i czekajcie na efekty

na szczęście (?) nie mam żadnej intencji wink
      • m_incubo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:16
        Ja na szczęście nie mam żadnych problemów, ale zapiszę to sobie w pamięci na przyszłość wink
        • g.r.uu Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:17
          Żadnych? Może chociaż wysoka inflacja Cię uwiera?
          • m_incubo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:38
            Żadnych, ale żeby nie było tak pięknie, tydzień temu na Mazurach ktoś mi przerysował drzwi w samochodzie, a później ukradł lampki z roweru, ale tu ematka chyba niewiele pomoże.
    • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:15
      Hmm...No dobra.
      1) potrzebuję nabyć u jednego zbywcy suszone płatki róż, chabrów i najlepiej lawendy - do celów spożywczych. Gdyby ematka rozwiązała ten problem, że jak sprzedawca ma jedno, to nie ma drugiego, a jak ma drugie i trzecie to nie ma pierwszego, to byłabym wdzięczna
      2) bratki mi wymierają i muszę czymś obsadzić 8 donic, ale nie mam czym. Spraw ematko, żeby się pojawiło coś- tanie, ładne i dużo.
      3) mam kilka pomysłów cukierniczych (jeden dzięki chococaffe), ale jest za gorąco, żeby je zrealizować. Potrzebne mi 3 chłodniejsze dni.
      4) więcej problemów nie pamiętam, wszystkich serdecznie żałuję, a ciebie ematko proszę o magiczne rozwiązanie
      • bei Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:33
        Szałwia omszona do donic- biała, fioletowa, różowa- po 6 zł za dużą sadzonkę- na Allegro
        • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:20
          Szałwia mówisz? Tego jeszcze nie miałam. Jest to jakiś trop, dzięki.
      • chococaffe Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:49
        tortytorty.pl/51-suszone-kwiaty-jadalne
        • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:21
          Co prawda lawendę mają tylko w bukietach, ale najwyżej oskubię. Mają za to inne, o których nawet nie pomyślałam. Dzięki!
          • chococaffe Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:24
            Też skubałam. Co prawda nie piekę ciasteczek ale robiłam calissons jako mini mazurki i to była dekoracja.
            • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:33
              Dzięki. No jakoś mentalnie nie byłam w stanie przeskoczyć tego, że za 2 dostawy od 2 sprzedawców zapłacę prawie tyle co za towar.
              • chloe30 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 08:07
                Daniela, sprawdź Rafex, sklep internetowy, mają wszystko czego potrzebujesz.
                • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 08:21
                  Dzięki, sprawdzę!
      • g.r.uu Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:32
        Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie właśnie temperatura spadła o kilka stopni i zaczęła się ulewa!
        • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:52
          U mnie popadało, ale nadal duchota, trzymam kciuki żeby front od Ciebie trafił do mnie.
      • kamin Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:37
        Posadź w donicach roże, chabry i lawendę. Będzie do potraw.
        • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:50
          Mam lawendę, owszem, ale podlałam nawozem zanim mi przyszlo do głowy, że bede potrzebować- teraz nie dam do jedzenia. Róże też mam, ale po zeszłorocznej pladze przedziorka kwitły słabo, za mało kwiatów, nadal odchorowują. Chabry to chyba nie wyrosną, choć w 1 donicy usiłuję wyhodowac mini łąkę.
          • chococaffe Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 17:13
            Ja lawendę podlewam "ludzkim" wapnemsmile

Ale swojej też nie jem. W sumie ziemia jest kupna i cholera wie co w niej jest
            • thank_you Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:10
              Czemu nie wolno jeść kwiatów uprawianych na własnym balkonie (pomijając zanieczyszczone powietrze i pył)?
              • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:12
                thank_you napisała:

> Czemu nie wolno jeść kwiatów uprawianych na własnym balkonie (pomijając zaniecz
                > yszczone powietrze i pył)?

Ależ wolno, pod warunkiem, że nie zrobisz tak jak ja-nie podlejesz nawozem i wiesz, co jest w ziemi doniczkowej. Część sprzedawanych ziemi jest wzbogacanych nawozami. Wtedy rośliny nie nadają się do jedzenia.
                • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:14
                  Ja na przykład używałam wiosną bratków do dekoracji jedzenia, ale wtedy ich nie nawoziłam.
                  • thank_you Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:18
                    A ja zjadłabym bratki, które przesadziłam do donic, ale na szczęście umarły od upału... 🤓
                • thank_you Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:17
                  Yyy, a np. truskawki?
                  • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:18
                    Aaaa truskawek/poziomek nie nawożę i mam do nich inną ziemię, podobnie z ziołami.
                    • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:19
                      *można też nawozić nawozem naturalnym
                    • thank_you Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:28
                      Ups, zadzwonię jutro do mamy i dopytam co ja tu u siebie mam. Dzięki!
          • thank_you Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:09
            Nie radzę, u mnie laka tak wyrosła w ciagu półtora miesiąca, ze powoli sięga do góry barierki.
      • 7katipo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:36
        U mnie obecnie 14 stopni. Zapraszam. Poasystuję przy produkcji słodkiego 😋🥰
        • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:57
          Gdzie to tak fajnie? Przy 14 stopniach to można szaleć w kuchni!
          • 7katipo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 21:23
            Nad morzem.
            A jutro w dzień znowu ma być upał... 😓
      • lilia.z.doliny Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 09:48
        Ile tej lawendy potrzebui? A?
        • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 09:53
          A niedużo w sumie. Kilka łyżek. W sprzedaży są opakowania po 50 g ale nawet tyle nie potrzebuję, chcę po prostu posypać trochę ciastek. Mam WIZJĘ 😉
          • lilia.z.doliny Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 09:59
            Mogę Ci wysłać albo przywieźć
            Chodzi o suszone płatki, tak?
            • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 10:01
              Tak, chodzi mi o płatki. Nie wysyłaj, ale jak przywieziesz przy okazji pobytu w Polsce to będę bardzo wdzięczna 😘
              • lilia.z.doliny Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 10:02
                Spx
                Szuszą się właśnie różne gatunki, to coś Ci sklece
                • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 10:08
                  🥰😘😘
                  • lilia.z.doliny Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 11:05
                    smile
                    Przypomnij mi tylko z łaski swojej. Tak bliżej września, ok? Bo zostawię te biedna wisząca lawendę i tak to się skończy ( w ferworze zostawiania domu moim facetom.duzo się może wydarzyć zlego tongue_out)
                    • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 11:09
                      smile Pewnie, przypomnę się
                      • lilia.z.doliny Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 15:19
                        Daniela, zobacz smile
                        • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 15:21
                          Widok ten cieszy me serce 😃
                          • lilia.z.doliny Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 16:09
                            Me też. To pierwsza transza. Każdego roku sprawia mi taka sama frajdę. Pomimo że nigdy, przenigdy nie mam parcianego sznurka, żeby było szabi szik
                          • lilia.z.doliny Re: Magia ematki - lajt 30.06.22, 13:21
                            Daniela, ja wiem, że to nosi znamiona stalkingu. Ale kupiłam białą lawende. Lawendobicie przewiduje w okolicach sierpnia, to Ci dorzucę. Sori za trucie dupy, ale ucieszyłam się wariacko dzisiaj na targu kwiatowym
                            • daniela34 Re: Magia ematki - lajt 30.06.22, 13:24
                              Nie nosi znamion smile
                              Bardzo się cieszę! I zazdroszczę, bo w Polsce rzadko sie trafia lawenda w innych kolorach
                              • lilia.z.doliny Re: Magia ematki - lajt 30.06.22, 13:40
                                Tu też tylko odcienie fioletu, ale białą bywa od czasu do pory. No i dzisiaj się udało
    • mayaalex Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:20
      Poprosze ladny, plaski brzuch.
      I zeby problemy w pracy szybko (i dobrze) sie rozwiazaly.
      I zebym nianie znalazla na przyszly rok szkolny.
      Z gory dziekuje!
    • simply_z Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:25
      po prosze, zeby pojawila sie ta fajna oferta pracy
      i zeby wyszly mi wakacje
      i zeby sypnelo kasa ha!
    • mondaymorning1987 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:26
      Ja mam problem, nie mam co czytać.
      • mondaymorning1987 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:27
        Gdyby wpadlo pare setek znienacka i za darmo to też bym nie pogardzila, może być bon podarunkowy do empiku w bonusie🙃
        • feiticeira Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:45
          To akurat łatwe, rozpocznij wątek czytelniczy, napisz, co lubisz i zaraz nie będziesz wiedziała od czego zacząć smile
          • mondaymorning1987 Re: Magia ematki - lajt 29.06.22, 10:04
            Ja bym chciała z dostawą do domu to czytanie🙃
    • primula.alpicola Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:28
      Mam za wysoki cholesterol, psia mać, pierwszy raz w życiu! 😡
      Ma być w normie!
      • wapaha Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:39
        primula.alpicola napisała:

> Mam za wysoki cholesterol, psia mać, pierwszy raz w życiu! 😡
        > Ma być w normie!

primulko - a wiesz, że mi po kontuzji- mimo stresu i odstawienia mocnych treningów- mimo braku diety w zasadzie-cholesterol spadł jak na żadnej specjalistycznej diecie suspicious
        ciekawe czy związek miało, że bylam odstawiona od pracy
        • primula.alpicola Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:43
          Ja też jestem odstawiona od pracy.
          • wapaha Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:46
            fakt !
            no to nie fajnie
            no to oby magia zadziałała ! ( a trójglicerydy ok ?-bo tak naprawdę to one są najważniejsze)
        • nevertheless123 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:51
          Wapaha, coś jest na rzeczy z tych cholesterolem i kontuzjami! Mojemu mężowi też spadł drastycznie podczas złamania, w szoku byliśmy. Nasza robocza teoria była taka, że być może cholesterol wykorzystywany jest do odbudowy uszkodzonej tkanki, ale czy ta teoria ma wartość i poparcie naukowe - niestety nie wiem! (Po ozdrowieniu wszystko jednak wróciło do normy sad)
          • wapaha Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:55
            O widzisz. To teraz tym bardziej mnie zafrapowałaś
            Mi po wypadku ze stresu wypadły włosy ! tongue_out
            Nie oszczędzałam się żywieniowo- wychodząc z założenia że wystarczy że cierpię i mam przeyebane to nie bede jeszcze się dietami katować wink
            Zrobię sobie może badania zanim wrocę do pracy - i potem po 3 mcach w fabryce - aż sama jestem ciekawa..

• mae224 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:31
          mnie zawsze się podnosi w niewyspaniu (stresie) uncertain lekarz mi powiedział, żeby wypocząć i voilà..
          • wapaha Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:49
            hm
            bardzo pilnuje higieny snu-w normalnym trybie życie ( praca) pilnuję bardzo mocno min. 8h ( z wyjątkami)
            na l4 sypiam dłużej ( ok 9-9,5 )
          • primula.alpicola Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 17:41
            A, stres ostatnio miałam bardzo poważny, niewyspanie też. Może to to? Jeszcze trzy miesiące temu idealna norma!
            • mae224 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 17:48
              Jeśli nie zmieniałaś diety, to tak.
              • primula.alpicola Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 18:58
                Poza zwiększoną podażą alkoholu, nie.
      • beaucouptrop Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:17
        Z wiekiem, kiedy spada poziom estrgenow może rosnąć cholesterol.
        • wapaha Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:31
          o
          tego nie wiedziałam też

czyli mi spada od lat a teraz wzrósł ?
          też nie bardzo kurde
    • lily_evans011 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:31
      Nie napiszę, ale mam strasznie przykry, dołujący i upokarzający mnie problem, do tego stopnia, że dostałam leki od psychiatry. Codziennie mi się płakać chce. Trzymajcie kciuki czy inne magie, żeby wydano decyzję po mojej myśli i żeby ta udręka jak najszybciej się skonczyła sad. Wiem, że nie jest lajtowo, ale mi się żyć nie chce dosłownie.
      • bei Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:39
        To ja moje coś do spełnienia zamieniam na Twoje rozwiązanie problemu, niech zniknie migiem i nie wraca.
        • lily_evans011 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:44
          Dzięki <3
      • noc_na_pustyni Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:16
        Oj, jak na ten problem są leki, to raczej nie może być upokarzający.
        Trzymam za Ciebie kciuki.
        • lily_evans011 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:58
          To tak na dokładkę, ech...
      • feiticeira Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:47
        Trzymam kciuki za jak najszybsze i najlepsze dla Ciebie rozwiązanie sprawy
    • borsuczyca.klusek Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:31
      Jakiś dodatkowy pieniądz by się przydał 🙄
      • lily_evans011 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:34
        To chyba uniwersalne życzenie wink.
        • borsuczyca.klusek Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:16
          Racja, ale inne intencje też mam przyziemne - schudnąć, wyrzeźbić ciało (masa jest zrobiona), pozbyć się cellulitu i takie tam 🙄
          • g.r.uu Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:28
            Napisanie o cellulicie też mi pomogło!
            • beata985 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:53
              g.r.uu napisała:

> Napisanie o cellulicie też mi pomogło!
              No kocha mnie nad życie ten sqłerwesyn...ematko...jak żyć...jak żyć
              • g.r.uu Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 17:12
                Mój mnie porzucił. Może nawet cellulit ma milion Ukrainek na moje miejsce 🙄
            • borsuczyca.klusek Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:58
              Akurat nad tym konkretnie pracuję, więc jest szansa że się uda 🙄
    • rb_111222333 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:34
      To ja poproszę o lepsze przyrosty mojego malucha
    • beata985 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:37
      Mówisz że faceci zaczęli Cię dostrzegać....hmmm🤔
      Jakoś konkretnie to sformułowałas? Bo mam kilka dni urlopu...może by się na jakąś kawę chociaż dało wyskoczyć...🙈
      No i mogło by trochę drgnąć finansowo....Bo urlop urlop u trochę miedziakow by się przydało 😁
      • m_incubo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:39
        Gruu zakłada takie szorty, że ja się nie dziwię facetom tongue_out
        • lily_evans011 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:45
          Nie zapomnę, jak kupowała sukienkę w stylu seksi pielęgniarki... wink
          • g.r.uu Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:51
            Kupowała i nie kupiła bo na żywo to ani seksi ani pielęgniarka, bardziej przypominało takie klejone ubranka z papieru jak mojej dziecko wycina big_grin
            • lily_evans011 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 17:01
              Ale warunki masz! big_grin
              • g.r.uu Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 17:14
                Ematki miały rację - nikt nie ma warunków żeby w tym dobrze wyglądać big_grin
    • hosta_73 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:38
      A chętnie:

1. Brak pieniędzy. Chętnie przygarnę wygraną w totka;
      2. Za duża waga - proszę zabrać ze mnie z 5-6 kg;
      3. Jakiś awans mile widziany;
      4. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce.

Z resztą sobie poradzę wink
    • ewa_mama_jasia Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:46
      Żeby mi się chciało dokończyć studia. Albo żeby same się dokończyły smile Zachciało mi się w covidzie kolejnych studiów, za tym poszły praktyki które przekształciły się w dodatkowe pół etatu, dwa lata poszło jak burza, a teraz motywacja do działania padła i pomimo tego, że wiem, co mam zrobić i jak mam zrobić, to nie robię...... Może, jak się obudzę jutro rano, to okaże się, że skończyłam? smile
    • geez_louise Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:47
      Ja mam inaczej. Wróżę sobie z ematki. Jak mam jakiś problem - dajmy na to z księgowością, wchodzę na ematkę, czytam tytuły wątków, i jak tam np. na jednym z pierwszych miejsc jest „skarbówka, ufff, udało się” to spokojnie idę się zdrzemnąć, wiem na 100% że jutro będzie telefon od mojego księgowego „pani Louise, już wszystko wiem, jest ok, niech się pani nie denerwuje”. A jak się na mnie rzucały nagłówki o zdradach męża i Ukrainkach, to sama się zastanawiałam: jaki mąż? Jaka Ukrainka, chyba ja? No to wyszło, że moją najbliższa przyjaciółkę mąż zdradzał z Rosjanką.

Nie wiem po co ludzie płacą wróżkom (jak już się upierają żeby chodzić), skoro jest ematka.
    • spirit_of_africa Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:52
      Mam 2 intencje:
      1. Żeby mi dobrze morfologia i ferrytyna wyszły,bo mam kontrolę, a było z tym zle
      2. Żebym zdała egzamin w sobotę
      • pasquda77 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:01
        Poproszę z 10 kg mniej, a co tam jak szaleć to szaleć.
        Temperaturę na poziomie 25 stopni, bo żyć się nie da i żebym w końcu określiła się gdzie jedziemy na urlop, musi być konieczne w Pl, miał być Dolny Śląsk, ale mi się odechciało 🤷. No i nie wiem gdzie mi się chce 🙈
        Z góry dziękuję 😊
        • m_incubo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:10
          A dlaczego już nie chcesz na Dolny Śląsk?? Tam jest pięknie!
          • pasquda77 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 18:03
            No wiem, że pięknie, ale mnie się ogólnie chyba nie chce na urlop, nie wiem co mi się porobiło 🙄
    • semihora Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 15:59
      Nie będę oryginalna, gotówki mi brakuje wink I zdrowia u dzieciora...
    • joasia33 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:03
      1. Jestem gruba. Chcę nie być.
      2. Brak pieniędzy mnie dobija. Sinusoida zleceń.
      3. Czekam na przeszczep. I czekam. I czekam...
      4. A zdrowie podupada. Co gorsza, sypie mi się twarz. I wszystko.
      Ych.
      • kotumila Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 18:22
        Podepne się pod 1,2 i 4, jeśli można. A jednocześnie wysyłam dobrą energię w sprawie trojeczki.
        • joasia33 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:22
          Dziękuję smile
      • 7katipo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 21:25
        Za 3 trzymam mocno kciuki. Cokolwiek przeszczepiasz 👍
    • igge Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:10
      Poproszę o spadek temperatury tzn brak upału.
      Oraz o jak najmniej wyjazdów partnera.
      I odrobinę rozsądku dla siebie bo moje letnie zakupy zaczynają przypominać zakupoholizm chyba.
    • noc_na_pustyni Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:14
      Poproszę dużo kasy 😊
      Resztę ogarnę sama.
    • feiticeira Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:22
      Żeby się rozwiązał mój odwieczny dylemat - zostać w małżeństwie czy odejść.
      • hosta_73 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:34
        Rzuć monetą 😉
        • feiticeira Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:51
          big_grin może faktycznie powinnam tak zrobić
          • alpepe Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:58
            Odejść, masz jedno życie.
            • feiticeira Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 18:56
              Dość zaawansowane, mam 45 lat.
              • beata985 Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:49
                feiticeira napisała:

> Dość zaawansowane, mam 45 lat.
                Ja miałam 50 więc jeszcze nie masz tak źle 😉
                • 7katipo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 21:27
                  Przywracasz mi wiarę. Mam 51.
            • 7katipo Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 20:42
              To samo pomyślałam.
              Skoro się zastanawiasz- znaczy trzeba odejść.
              Tylko jak? 🙄
    • chococaffe Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:25
      Proszę o samodyscyplinę - nie rozwiąże to wszystkich moich problemów, ale wiele z nich.
    • kkalipso Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:29
      To ja mam odwrotnie kiedy nie wspomnę o tym, że jestem zadowolona z tego i owego to hooojnia przez kilka dni. Dlatego lepiej nic nie mówić ......
    • tiffany_obolala Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 16:32
      Ja chcę piniondzów i ciekawych wyzwań zawodowych. Grzecznie proszę.
      • kamkaklamka Re: Magia ematki - lajt 28.06.22, 22:41
        No więc piszę, baby mnie oglądają i mierzą wzrokiem i nie jest to przyjemne, odbieram to źle, chce żeby się zajęły sobą a nie mną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka