mashcaron 03.07.22, 22:03 Czy któraś z was miała kiedyś w ręku te bluzy i może mi powiedzieć, czy one na żywo też są takie ładne, czy raczej jak z koszulkami z kotkami z nieistniejących sklepów?:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dvdva Re: Mr Gugu & Miss Go 03.07.22, 22:52 Identyczne zmarszczenia obu bluz sugerują, że nadruk nanoszono w photoshopie. Na żywo może szmata przyjść Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Mr Gugu & Miss Go 03.07.22, 23:00 Na zdjęciach są straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Mr Gugu & Miss Go 03.07.22, 23:16 Odpuść, identyczną koszulkę którą mają na stronie widziałam na Shein. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Mr Gugu & Miss Go 03.07.22, 23:30 Wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje... Aaaaleee to ma byc ladne??! 😳😳😳 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Mr Gugu & Miss Go 03.07.22, 23:58 Dla nastolatki ładne :p mnie ta niebieska też się w sumie podoba :p Dostałam "zamowienie" na "jakąś odjechaną, długą bluzę" jako dodatek do urodzinowego prezentu składkowego i ta firma została nadmieniona, jako widziana w necie, posiadająca w ofercie takie bluzy. No i bluzy owszem, są, ale właśnie obawiam się, że takie śliczne, kolorowe ciuszki to jednak jest ściema i będzie wielkie rozczarowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 00:05 O koszulki z kotkami to ja tu się kiedyś pytałam Zapala się lampka ostrzegawcza, gdy modelka, czy ciuszek są tak samo ułożone, ta sama pozycja, tak samo wygięta ręka, czy udrapowany materiał. To nie może być prawdziwe, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
agaagaaga123 Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 09:51 ga-ti napisała: > O koszulki z kotkami to ja tu się kiedyś pytałam Zapala się lampka ostrzegaw > cza, gdy modelka, czy ciuszek są tak samo ułożone, ta sama pozycja, tak samo wy > gięta ręka, czy udrapowany materiał. To nie może być prawdziwe, niestety. Fakt ze wizualizacje produktow sa w photoshopie nie swiadczy o tym, ze produkty nie istnieja. Oni sami pisza ze szyja na zamowienie, maja standardowe kilka krojow i dochodza co chwila nowe printy, ktore latwo nalozyc na produkty, wiec sie nie bawia w szycie wszystkiego i sesje na modelkach, jak nie wiadomo, czy dany print sie bedzie w ogole sprzedawał. Akurat to jest dla mnie zupelnie zrozumiale. Firma jest polska, robia to na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_rita Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 07:10 Niebieska wygląda jak uszyta z torby od Mamyginekolog za ponad 4 stówy Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 07:26 To nie są wcale szmaty. Widziałam, macałam na targach w Blue City. Bardzo ciekawe kolorowe wzory ma też Aloha from Deer Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 07:56 Oni raczej nie są sklepem z koszulkami z kotkami. Jakość bluz jest dosyć dobra sadzać po opiniach w necie. Są tez na zalando, a tam trochę odsiewającego „kotki” Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 09:51 spirit_of_africa napisała: > Mashcaron może taką Maryjo. Chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 09:41 Bardzo odradzam. Chyba, że masz żyłkę do hazardu i lubisz ryzykować na zasadzie "a może mi akturat się ładna trafi". Kiedyś dałam się skusić na bluzę Mr Gugu - najpierw oczekiwanie dużo dłużej niż deklarowany termin, w końcu przyszła bluza jakości mocno przeciętnej (cienka, niby 70% bawełny ale bardzo sztuczna w dotyku) natomiast sam wzór krzywo wycięty i krzywo zszyty. Wyglądało to beznadziejnie i na pewno nie tak jak na pięknym zdjęciu na stronie Postępowanie reklamacyjne musiało przejść przez UOKiK i przedsądowe wezwania do zapłaty, zanim odzyskałam pieniądze za ten bubel. Mr Gugu & Miss Go, Aloha from Deer, oraz parę innych marek oferujących podobne ciuchy należy do jednego właściciela - Lethe Jakub Chmielniak. Przed decyzją o zakupie polecam lekturę opinii o tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
agaagaaga123 Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 09:46 Ja kiedys kupowalam jakies gacie w Aloha from Deer, na prezent, okazaly sie za male bo zle ocenilam rozmiar jubilata, bez problemu i szybko wymienili. Moze mialam farta. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 09:46 Paskudne, ale przecież widać, że to pokolorowane... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 10:31 To wygląda jak siostrzana firma "Aloha from Deer"- od której to firmy kupiłam kiedyś dres. Skład był identyczny 70% bawełny, 30% poliestru, ceny też podobne. Nadruki na tych dresach, były robione w podobnej technologii, co gdybyś wzięła swoją koszulkę i nadrukowała na niej zdjęcie męża z podpisem "kocham mojego misia". Po pierwszych dwóch praniach printy się zaczęły spierać, a materiał mechacić. Odpowiedz Link Zgłoś
australijka Re: Mr Gugu & Miss Go 04.07.22, 11:16 2-3 lata temu kupowałam wnukowi bluzy i t shirty firmy The Mountain. Dobra, dresowa bawełna lub dobra bawełna w koszulkach. Identyczne ze zdjęciami. Młody wyrósł to jeszcze dziadek w ogródku donaszał. 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś