esperantza 04.07.22, 19:05 Zacznę teraz, bo jutro rano nie będę mieć jak pisać . Kto czeka? Jakieś nerwy? Moje bombelki nie specjalnie przejęte . Jeden wakacjuje się nawet nad morzem . Ja oczywiście mam nerwa szczególnie o jednego . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 04.07.22, 19:09 Moja już zapowiedziała, że nie zamierza wstawać o 8.30, żeby sprawdzić wyniki. Więc dowiem się pewnie nie wcześniej, jak ok. 10.00... Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Matury - wyniki 04.07.22, 19:12 Mój to nawet zapomniał, pochłania go już indywidualne studiowanie dziedziny, którą wybrał z pasji oraz wakacje No, ja zawsze takie daty pamiętam i mam nadzieję, ze wszystko będzie Ok. Zawsze też zastanawiam się jakie mogą być inne scenariusze na zasadzie, ze profesor mówi, ze egzamin wtedy i wtedy a z sali pada pytanie: a poprawka kiedy? Lubię mieć alternatywne scenariusze. Młody wyluzowany tworzy sobie ścieżki a, b i c. I git! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Matury - wyniki 04.07.22, 19:14 Ja się mocuję, czy wypada molestować na grupie klasowej, żeby dali znać, jak im poszło. Chyba się nie powstrzymam, najwyżej nie odpowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Matury - wyniki 04.07.22, 19:18 Tak. Ciągle jeszcze mamy grupę klasową na Messengerze. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Matury - wyniki 04.07.22, 19:25 Spoko, pytaj. Kto będzie chciał, to się podzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodzona_1234 Re: Matury - wyniki 04.07.22, 21:55 A to wychowawcy nie będą znać tych wyników? Jutro są przecież świadectwa do odebrania - przynajmniej u nas. To jakoś zafoliowane przychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Matury - wyniki 04.07.22, 22:54 A nie wygodniej zapytac w szkole? Wyniki juz dzis sa znane. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 04.07.22, 19:18 Ja się denerwuję. Coraz bardziej kurde. Młody ma luz. Jak dziś ojciec coś napomknął, to syn rzekł "tyyyy, bo to jutro.... Muszę zobaczyć o której godzinie te wyniki" 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Matury - wyniki 04.07.22, 19:30 Młoda się trochę stresuje, ja na razie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodzona_1234 Re: Matury - wyniki 04.07.22, 21:52 Ja się stresuję chyba bardziej niż młody...tym bardziej, że z polskiego może być różnie...No nic, trzeba wytrzymać jakoś Boże, dobrze, że to już ostatnie . Odpowiedz Link Zgłoś
lewababa Re: Matury - wyniki 04.07.22, 22:05 ja to dziś przeczytałam w necie, ze to jutro syn bez emocji na moje stwierdzenie, ze jutro wyniki , odrzekł- no chyba;P Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Matury - wyniki 05.07.22, 06:47 Kurcze, ja chyba też Prawie jak przed wywieszeniem list u siebie Chociaż teraz nie ma nakręcania emocji przed szkołą, jest za to przez forum😜 Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: Matury - wyniki 04.07.22, 22:58 Moja bombelka nieco zestresowana, ja już trochę znieczulona po piątkowym oczekiwaniu na wyniki młodszej. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 04.07.22, 23:34 Po "pierwszym czytaniu" zrozumiałam, że jesteś znieczulona od piątku 🤣 może to nie byłby głupi pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: Matury - wyniki 04.07.22, 23:41 Nie, nie znieczulałam się alkoholem przez 4 dni 😂 choć może byłoby przyjemniejsze to czekanie Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 00:14 No właśnie 😁 ale już za późno, przepadło 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 08:49 A i niby się nie denerwował, ale odpalił wyniki zaraz o 8.30 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 10.07.22, 22:37 I dostał się na wybrany kierunek. Możemy wakacjować 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 10.07.22, 22:41 Już wiadomo? Fajnie wam. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 10.07.22, 22:56 Tak 😊, dziękuję za gratulacje w imieniu młodego. Trzymał nas w niepewności dwa dni dłużej, bo pomylił daty 🤦 oczekiwaliśmy wyników jutro, a były w piątek 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Matury - wyniki 05.07.22, 08:50 Syn lepiej niż się spodziewał, dwie setki, prawie z wszystkiego 90 centyl, tylko z drugiego języka, który okazał się zupełnie niepotrzebny i chciał zrezygnować - słabiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodzona_1234 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 08:57 Ja się też pochwalę- matematyka 100, angielski 98, polski 70. Rozszerzenie na 85. Syn od dwóch lat się leczy na depresje. Boże, jak ten sukces jest mu potrzebny teraz. Dla niego i dla nas to bardzo, bardzo dobre wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 09:00 pogodzona_1234 napisał(a): > Ja się też pochwalę- matematyka 100, angielski 98, polski 70. Rozszerzenie na 8 > 5. Syn od dwóch lat się leczy na depresje. Boże, jak ten sukces jest mu potrzeb > ny teraz. Dla niego i dla nas to bardzo, bardzo dobre wyniki. Super, syn mocarz Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: Matury - wyniki 05.07.22, 09:01 Gratulacje ogromne. Takie sukcesy budują. Wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
nowamamagapka Re: Matury - wyniki 05.07.22, 09:39 to super wyniki, z depresją czy bez. z depresją tym lepsze, brawo! pogodzona_1234 napisał(a): > Ja się też pochwalę- matematyka 100, angielski 98, polski 70. Rozszerzenie na 8 > 5. Syn od dwóch lat się leczy na depresje. Boże, jak ten sukces jest mu potrzeb > ny teraz. Dla niego i dla nas to bardzo, bardzo dobre wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
esperantza Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:07 To są świetne wyniki. Wielkie gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Matury - wyniki 05.07.22, 09:23 Wyniki syna ok. Poszło lepiej niż zaplanował😅 Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 09:59 Zdała Stres z matmy był, ale napisała na 42% Reszta powyżej 70%, zarówno podstawy jak i rozszerzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:06 Dzięki Jeszcze tylko rekrutacja jedna i druga i wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:42 To trzymam kciuki za podwójna rekrutację. Moja tez zdała. Może nawet lepiej, ze u naszych się tak skumulowały te egzaminy, nie będzie stresu co roku Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:48 Z perspektywy czasu też tak myślę, choć wcześniej byłam mocno zestresowana tym, jak ta końcówka roku szkolnego będzie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:06 Gratulacje, wizja matury z polskiego w wykonaniu mojego starszaka to mój koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:27 Polski był również moim koszmarem - wizja tego nieszczęsnego błędu kardynalnego doprowadzała mnie do rozstroju. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia098 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:42 To niepotrzebnie się stresowałaś. Błąd kardynalny to mit i legenda wśród maturzystów. Coś jak czarna wołga porywająca dzieci na organy. Uwalenie za błąd kardynalny to w zasadzie tylko teoria, w praktyce prawie się nie zdarza, bo przepisy są tu mocno niejasne. Już tyle razy eksperci to tłumaczyli i nadal ta legenda ma się dobrze i maturzyści się nawzajem straszą, że nawet banalna literówka w nazwisku autora to błąd kardynalny . Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:56 Mój maturzysta się nie denerwował, to ja jestem taka fatalistka 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Matury - wyniki 05.07.22, 23:02 W zeszlym roku wiekszosc oblanych podstaw z polskiego bylo z powodu bledu kardynalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:38 Triss ja mój zdał i to wręcz bardzo dobrze na wysiłek jaki włożył w tę część matury to twoj będzie miał powyżej 90% Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:00 Mój też. Polski będzie mega wyzwaniem. O resztę aż tak się nie martwię. Już zbieram na korki 😀 Za trzy lata mogę mieć permanentny stan przedzawałowy w oczekiwaniu na wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:48 Za trzy lata będziemy mdleć wspólnie 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:39 W towarzystwie raźniej znosi się niedolę. 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:05 Dobra, zdał. Tzn ja wiedziałam że zda, on się od wczoraj mocno stresował. Mam mieszane uczucia bo mogło być lepiej ale wg wyliczeń dzieciątka na studia powinien się dostać 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:12 To tak jak u nas 😁 Mogło być lepiej, choć wyniki raczej zgodne z oczekiwaniami i lepsze od próbnych. Moje dziecko zadowolone, ale on jest zawsze z siebie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:16 No mój trochę zawiedziony rozszerzeniem z fizyki. Za to angielski walnął dwa razy po 100 procent 🤣. Co tylko potwierdza że po prostu jest dobry. Mam mieszane uczucia bo wiem że pracował dobrze. Z drugiej strony pracował samodzielnie i w szkole. Żądnych kursów przygotowawczych, żadnych korepetycji przez całą edukację więc chyba nie jest tak źle 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:17 To w zasadzie identycznie jak u nas 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:51 paskudek1 napisała: ale wg wyliczeń dzieciątka na studia powini > en się dostać 😄 > Na czym bazujecie takie przeczucia? Moja policzyła punkty i ma sporo ponad minimum jakiego UO wymaga na dany kierunek ale to tyle. Nie mamy pojęcia jakie są zeszłoroczne i wcześniejsze progi, bo uczelnia nie udostępnia takich informacji, nie wiemy jakie są statystyki.. Więc w sumie możemy sobie tylko czekać a tu już drugi raz czytam, że dziecko powinno się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:01 Młody patrzył na wyniki w poprzednich latach - uczelnia udostępnia progi z 5 ostatnich lat. Patrząc na rok ubiegły ma dwa razy więcej punktów. A w ciągu 5 lat tylko w jednym roku punków by zabrakło - z tym że wtedy było prawie o połowę mniej miejsc niż w tym roku. To daje nadzieję, na dostanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:03 Niektóre uczelnie udostępniają, stąd wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:12 Opieram na tym co mi dziecko powiedziało. Skoro mówi że to co sobie wyliczył powinno wystarczyć wg progów poprzednich lat bo ma sporo ponad to z rezerwą, ale mi wierzę. Ja tego nie sprawdzałam. Wszystko i tak okaże się najwcześniej 11 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
esperantza Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:06 U nas tez ok. Jedna matura bardzo solidna choć rozszerzenia poza językiem słabiej niż się wydawało . Ale powinno wystarczyć na pierwszy wybór jeśli chodzi o studia. Druga matura ok, podstawa dobrze , ale rozszerzenia poza językiem słabo . Na plan B wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:17 Matura zdana. Angielski 2x100%, matma podstawa 82% ale biologia 77% poniżej oczekiwań, reszta zgodnie z oczekiwaniami. Ponieważ biologia trochę gorzej to wymarzony kierunek w zasięgu ale pewności nie ma, pozostałe kierunki na spokojnie. Już umówiona pod szkołą z koleżankami. Odbierają dokumenty i idą "imprezować". Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:39 Spokojnie czekaliśmy, miałam w sobie spokój, że będzie dobrze, a było jeszcze lepiej K: Musiałem z czym zawalić na angielskim, skoro miałem tylko 98%... Z: No, zrąbałeś, synu! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:50 Nooooo, o K faktycznie zrąbał Gratulacje dla super K Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:43 dzikka napisała: > Nooooo, o K faktycznie zrąbał Gratulacje dla super K Dzięki A Wy teraz, czy za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:44 > A Wy teraz, czy za rok? > > Już doczytałam -> Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:39 Mam czym, to się pochwalę podstawa: polski 76% matematyka 100% angielski 100% rozszerzenia: matematyka 84% biologia 92% angielski 96% Czyli wszystkie wyniki pow. 90. centyla, w tym biologia 100. centyl. Bez korepetycji i kursów, na dodatkowy angielski nigdy nie chodziła, tylko to, co ze szkoły i nauka własna. Jestem z niej dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:45 Bo i jest powód do dumy. Gratulacje 👏 Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:48 Z wcześniejszych info wychodziło, że córa idzie na biotechnologie. Niech z takimi wynikami idzie na MISMAP z biotechnologią jako kierunkiem prowadzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:59 Podsunęłam córce, właśnie się wczytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:01 No, też tak pomyślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:14 Właśnie wybiera kierunki na te studia międzywydziałowe. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:39 Tam jest o tyle fajniej niż na humanistycznych (MISH), ze liczą się tylko wyniki matur a na MISH jest jeszcze rozmowa kwalifikacyjna. Powinna się dostać bez żadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:25 To będzie miała zagwozdkę, czy iść na te międzywydziałowe, czy na zwykłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:42 Niech idzie na międzywydziałowe. Lektorat językowy może sobie wybrać. np koreański Będzie mogła pominąć część przedmiotów które uzna za nieciekawe i zamienić je z innymi przedmiotami z innych kierunków np kognitywistyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 13:06 Tak, chciałaby właśnie koreański 🙂 Naprawdę ciekawie te międzywydziałowe studia wyglądają, że też wcześniej nie pomyśleliśmy. Ale też chyba nie spodziewaliśmy się aż tak dobrych wyników. Jednak ematka to jest bardzo pomocne forum, czego by niektórzy nie mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Matury - wyniki 05.07.22, 13:13 Jest jakaś szansa że spotka się z moją. Dla mojej córy mismap jest 2 kierunkiem z wiodącą biotechnologią. Lektorat wzięłaby jednak chiński. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 18:58 A twoja córka skończyła teraz pierwszy rok? Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:49 Gratki. Te wyniki naprawdę robią wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:52 kurt.wallander napisała: > Mam czym, to się pochwalę > > podstawa: > polski 76% > matematyka 100% > angielski 100% > > rozszerzenia: > matematyka 84% > biologia 92% > angielski 96% > > Czyli wszystkie wyniki pow. 90. centyla, w tym biologia 100. centyl. > > Bez korepetycji i kursów, na dodatkowy angielski nigdy nie chodziła, tylko to, > co ze szkoły i nauka własna. Jestem z niej dumna. Piękne wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:05 Gratuluje, pięknie, u mojej niestety jedno rozszerzenie poniżej, reszta centylach 4x100, 1x98 no i 1 "nieszczęsny" 63 centyl. Tez bez korków Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:25 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:51 U nas tez bardzo dobrze i powyżej oczekiwań. Podstawowe wszystkie na 100 proc. Rozszerzenia matma 85, niemiecki 96, geografia 97,.fizyka 82. Zwłaszcza z tej fizyki się cieszymy, bo kosztowała młodego bardzo dużo wysiłku, a nas pieniędzy za korki 😉 Niestety szkoła, choć bardzo dobra, na fizyce poległa, widać brak kadry. No i z geografii ten wynik jest imponujący! Gratuluję wszystkim Waszym dzieciom wyników, my dziś wieczorem otwieramy szampana, bo jestem raczej pewna, że młody dostanie się na wybrany kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 10:59 Gratulacje dla wszystkich maturzystów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:58 Imponujące wyniki z roszerzen, szczególnie ze z 4. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Matury - wyniki 05.07.22, 11:48 U nas do przodu, trochę dziwnie z j. polskim, bo podstawa znacznie gorzej poszła, niż rozszerzenie. P-60%, R-86%. Angielski podstawa 100%, rozszerzenie 95% Matma podstawa 70% Chemia rozszerzona słabo, ale zdana. Niestety ta chemia wyklucza ją z jednego z kierunków, ale na resztę, z zapasem w stosunku do zeszłorocznych progów, powinna się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:09 Z tego co słyszałam od syna to u wielu osób występuje w języku polskim podobne zjawisko - czyli gorzej podstawa niż rozszerzenie. Zeszłoroczny rodzinny maturzysta też tak miał- właśnie jakieś 20% różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: Matury - wyniki 05.07.22, 12:45 Mój starszy również odnotował taką różnicę. 66 podstawa i chyba 85 rozszerzenie z polskiego. Po mat-fiz. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 13:07 Też słyszałam, że to się zdarza stosunkowo często Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: Matury - wyniki 05.07.22, 20:03 Z nową maturą już nie będzie tak pięknie. Dotychczas młody, elokwentny, czytający, niekoniecznie lektury, inteligentny człowiek mógł zabłysnąć swoimi rozważaniami i przemyśleniami. W nowej maturze będzie trudniej zdać rozszerzony polski bez opanowania wszystkich wymaganych lektur 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 20:52 Wiem. Na razie po prostu mówię sobie, że "pomyślę o tym jutro". Najmłodsza będzie zdawała nową maturę za 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Matury - wyniki 06.07.22, 19:12 misterni napisała: > U nas do przodu, trochę dziwnie z j. polskim, bo podstawa znacznie gorzej poszł > a, niż rozszerzenie > Podobno to często się zdarza. Od wielu osób to słyszałam. Moje dzieciaki matematyczne, więc nie sprawdzaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 13:09 Gratuluję wszystkim ematkowym maturzystom. Oby się podostawali tam, gdzie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Matury - wyniki 05.07.22, 13:37 O to, to, to. Trzymam kciuki za ematek bombelki i swojego ofkors. ✊ Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Matury - wyniki 05.07.22, 13:25 Niby wiedzialam, że nie powinno być źle, ale zobaczyć czarno na białym wysokie wyniki dzieciątka to zupelnie inna sprawa 😉 Jest super, najbardziej chciany kierunek pewnie będzie grany, alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Matury - wyniki 05.07.22, 19:16 A gdzie można zobaczyć ranking wyników w poszczególnych liceach? Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 20:53 Na razie chyba jeszcze nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Matury - wyniki 05.07.22, 22:46 Jak na ematkowe dziecko przystało - poszło bardzo dobrze, zwłaszcza rozszerzenia, matematyka 96 %, fizyka 82, angielski 98, uff. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Matury - wyniki 05.07.22, 23:01 Wyniki poszly w gore. Ciekawe jak bardzo pojda progi na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Matury - wyniki 05.07.22, 23:37 Jest gdzies zestawienie tegorocznych i zeszłorocznych wyników? Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Matury - wyniki 05.07.22, 23:59 Nie ma. Sa tylko na razie dzielnice, i powiaty. Jak sie ma z zeszlego roku mozna porownac. Odpowiedz Link Zgłoś