06.07.22, 16:32
Wasze dzieci załapią się na nowy przedmiot? Tak, czy siak może ktoś zechce wesprzeć taką inicjatywę: zrzutka.pl/cyfrowy-hit?fbclid=IwAR33BfIgRm-bt7Gyg3BkAL7tPaxfnvryiwSecO0QR2jg6Zez-oG7r9HkDZQ
Na razie zbiórka idzie słabo, co doskonale odzwierciedla podejście większości społeczeństwa do edukacji. Ale może bardziej świadoma ematka to zmieni😉
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Anty-HIT 06.07.22, 16:51
      Rodzice i tak są już śmiertelnie zmęczeni.
      • hanusinamama Re: Anty-HIT 07.07.22, 11:13
        Przeciez nie masz go pisać a udostęnić lub wpłacić...
        • triss_merigold6 Re: Anty-HIT 07.07.22, 11:19
          Doprecyzuję: rodzice są zmęczeni więc nie szukają informacji o alternatywnych podręcznikach i materiałach dydaktycznych oraz zbiórkach na takowe - to odpowiedź na tezę o niewielkim zainteresowanie zbiorka.
    • angazetka Re: Anty-HIT 06.07.22, 17:53
      Myślę, że raczej odzwierciedla to, że żodyn o tej zbiórce nie słyszał.
    • bylam.stara.mostowiakowa Re: Anty-HIT 06.07.22, 17:59
      A ja mam wrażenie za szkoła próbuje jak największą ilość swoich zadań zwalić na rodziców. Im mniej asertywni rodzice, tym lepiej dla szkoły. Zetknęłam się już z malowaniem ścian przez ojców i wymianą świetlówek przez ojców (w szkole moich dzieci, tylko w innej klasie). W szkole wiecznie czegos brakuje i nauczyciele często proszą rodziców i coś, co powinien im zapewnić pracodawca.
    • cegehana Re: Anty-HIT 06.07.22, 19:33
      To że idzie słabo odzwierciedla raczej to, że autor nie jest poczytny. Nie wystarczy nie być z PiSu żeby być dobrym dydaktykiem a już na pewno nie żeby być niezależnym. Ja mam wątpliwości co do powodzenia pomysłu bo podręcznik to pomoc do pracy nauczyciela. Sam niczego nie nauczy niestety. Raczej wpuscilabym na tajne nauczanie rozumiane jak za zaborów.
    • woman_in_love Re: Anty-HIT 06.07.22, 19:55
      #nikogo
    • skumbrie Re: Anty-HIT 06.07.22, 20:06
      A wystarczy pogadać z nauczycielem oddelegowanym do tego przedmiotu, żeby nie kupował żadnego podręcznika. Realizować podstawę można spokojnie bez niego wink
    • primula.alpicola Re: Anty-HIT 06.07.22, 23:04
      Moja córka będzie miała normalny WoS, bo wybiera się na profil humanistyczny.
    • hanusinamama Re: Anty-HIT 07.07.22, 11:01
      Dziękuje, wpłąciłam udostępniłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka