pantuniestal88 16.07.22, 14:36 Oglądacie? Lubicie? Wczoraj przypadkowo trafiłam na miss supranational, obejrzałam, wygrała dziewczyna z RPA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abecadlowa1 Re: Konkursy piękności 16.07.22, 15:02 Nie. Nie. Kojarzy mi się z wystawami psów albo ludzkim zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Konkursy piękności 16.07.22, 15:33 Nie oglądam żadnych wystaw, ani psów, ani koni, ani ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Konkursy piękności 16.07.22, 19:29 trafiłam na chwilę, akurat na występ Dody, która nie wyglądała w ogóle jak Doda, w dodatku śpiewała z playbacku. Przyznam, że przyszłam dziś sprawdzić, czy nie ma może wątku plotkarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pantuniestal88 Re: Konkursy piękności 16.07.22, 19:31 Doda wyglądala źle, to fakt, zupełnie nie przypomina samej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Konkursy piękności 16.07.22, 20:20 Wygrała bardzo ładna dziewczyna, nawet troszkę podobna do Naomi Campbell z kształtu twarzy i kości policzkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Konkursy piękności 16.07.22, 20:22 Nie oglądam, od razu mi się mózg zaczyna lasować z nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Konkursy piękności 17.07.22, 02:10 Nie oglądam. Natomiast lata temu pamiętam wybory Miss i ulubiony moment wieczoru dla mojej rodziny to było wyjście w kreacji kandydatek własnego pomysłu. Niestety a raczej na szczęście szybko to wycofali z programu. To były kreacje wc stylu jak ślubne suknie influencerek - dużo wszystkiego naraz, piana kooronek i bolerko itp Odpowiedz Link Zgłoś
vivi86 Re: Konkursy piękności 17.07.22, 09:08 Nie. To dziś i tak nie ma sensu, to nie tylko konkursu piękności co chirurgów plastycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Konkursy piękności 17.07.22, 09:20 Konkursy piękności to wymysł opresyjnego patriarchatu, który zmusza te biedne kobiety do: 1) prezentowania wydepilowanych tyłków napalonym samcom 2) i drażnienia tymi wydepilowanymi tyłkami ciałopozytywnych feministek Odpowiedz Link Zgłoś
pantuniestal88 Re: Konkursy piękności 17.07.22, 09:21 Ty jesteś jakimś chorym zbokiem woman. Odpowiedz Link Zgłoś