jammer1974 28.07.22, 23:58 Ktora suplementuje kolagen? Jakie efekty? Warto? Jaki kolagen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jammer1974 Re: Kolagen suplementacja 29.07.22, 12:12 W kremie to tylko chwyt marketingowy ale juz lykanie moze miec Sens. Bylam ciekawa czy ktos ten Sens juz poznal Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kolagen suplementacja 29.07.22, 12:14 Nie ma sensu. Jak chcesz uzupełnić to galaretki i galarety mięsne, zwłaszcza z drobiowych łapek. Tak się uzupełnia dietę starym psom z problemami z chodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Kolagen suplementacja 29.07.22, 12:53 Tak. galaretki owocowe. Z cukrem i bitą śmietaną. Idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kolagen suplementacja 29.07.22, 12:49 triss_merigold6 napisała: > Nie ma sensu. Jak chcesz uzupełnić to galaretki i galarety mięsne, zwłaszcza z > drobiowych łapek. Tak się uzupełnia dietę starym psom z problemami z chodzeniem > . Wolę swój hydrolizat kolagenu w proszku. Niby nie działa, wszystko wiem, ale jednak kolana przestały mnie boleć i strzykać, po 3 miesiącach przyjmowania kolagenu. Biorę już ładnych parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kolagen suplementacja 29.07.22, 19:10 Peptiplus xb i Verisol. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Kolagen suplementacja 29.07.22, 12:41 Bez sensu, taki kolagen nie wchłania się przewodu pokarmowego Odpowiedz Link Zgłoś
sweterwkrate Re: Kolagen suplementacja 29.07.22, 13:05 Ja biorę collaflex. Są efekty przy dłuższym stosowaniu. Nie strzyka mi w stawach bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Kolagen suplementacja 29.07.22, 14:01 -kfd-collagen+msm ( + wit c) -flexus Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Kolagen suplementacja 30.07.22, 12:45 Ja od wielu miesięcy stosuje collagen i co zauważyłam - miałam wctym czasie ranę i w ogóle prawie nie zrobiła się blizna ani zgrubienie, więc chyba jednak działa Odpowiedz Link Zgłoś