gaskama 05.08.22, 20:19 Niewiarygodne. Na netflix. Pierwszy odcinek mnie wynudził. Ale od drugiego ... świetny. Wolny, bez fajerwerków. Z dobrą grą aktorską. Szukam czegoś na miarę Boscha. To nie jest aż tak dobre, ale zdecydowanie ponad przeciętną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_filemon88 Re: Polecam serial ... 05.08.22, 20:22 Również kocham Boscha i również poszukuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Polecam serial ... 05.08.22, 20:31 To może ten serial będzie na otarcie łez. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Polecam serial ... 05.08.22, 20:33 Oglądałam, też uważam że rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Polecam serial ... 05.08.22, 20:23 Och, tak. Musiałam sprawdzić, czy to to, co myślę - i owszem. Wbija w fotel. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Polecam serial ... 05.08.22, 20:35 Świetny serial. A Bosch Legacy już widziałaś? Całkiem calkiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Polecam serial ... 05.08.22, 20:53 Oglądałam i podzielam zdanie. Też polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
elle-joan Re: Polecam serial ... 05.08.22, 21:09 Ogladalam dosyc dawno, tez mi sie podobal. Ale Boscha nie znam, widze ze duzo sezonow. Czy kazdy sezon to inna sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Polecam serial ... 05.08.22, 22:33 Gdzie tego Boscha można obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Polecam serial ... 05.08.22, 21:27 Jeśli ma być podobnie do Boscha (którego nie znam), to może Lincoln’s Lawyer? To jego brat jest podobno Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Polecam serial ... 05.08.22, 22:23 Tego co polecasz nie znam ale obecnie na tapecie luther na hbo max. Nie jest to bosch ale idrisa elbę (elba?) kocham na zabój. No i sam serial fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Polecam serial ... 05.08.22, 22:42 Ja polecam 'The Letdown' (Netflix). Prześmieszna i mądra komedia o dojrzałym macierzyństwie, przyjaźni między kobietami, rywalizacji między rodzicami, próbą pogodzenia macierzyństwa-ze-wszystkim-innym, np z tzw normalnym życiem itd. Serial wyreżyserowany z nerwem, świetnie zagrany, z lekko sarkastycznym poczuciem humoru. Zajawki obu sezonów tutaj. Poza tym związek pary głównych bohaterów jest nietypowy, bo pełen miłości, co okazuje się zaskakująco filmowe i jest miłą odtrutką na wątki z ematki Odpowiedz Link Zgłoś