sonnija70 15.08.22, 11:29 Polecacie czy nie warto? Jesli chodzi o sklady ( nie bardzo sie znam na tym) to sa ok czy syf? Czy dzialaja, czy raczej oblepiaja i zapychaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 11:50 Różnie z nimi bywa, są perełki i średniaki. Czasami czuję się przytłoczona liczbą kosmetyków które mają w ofercie, mają tego mnóstwo. Lubię ich serię z ceramidami, peptydami, niektóre maski, sera. Jak mi coś wpadnie w oko, to czytam/oglądam jakieś recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
sonnija70 Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 11:54 O to to wlasnie! Tez mnie przytlacza ten wybor i kazdy taki cudowny niby, wiec mysle czy to nie jakas marketingowa sciema. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 12:00 Lubię piankę do twarzy, ananasowy eco-sorbet Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 12:04 Mam teraz z serii bielenda professional (taka fioletowa seria) krem w pompce pod oczy. Bardzo dobrze nawilża i nie podrażnia (a u mnie to rzadkość). Nie robi nic wielkiego, ale i tak kupię kolejny raz po sprawdził się na przesuszona skórę pod oczami po plażowaniu i morskiej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 12:17 To jedna z lepszych firm jesli chodzi o sklady na rynku polskim. Mowie o składach nie drazniacych skory pochodzenia naturalnego zakladajac ze ktos nie ma jakichs okreslonych alergii. A juz jaka jakosc to inna sprawa bo duzo zalezy od skory Odpowiedz Link Zgłoś
generacja.y Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 12:20 Lubię i często kupuję. Świetne są np. płyn micelarny z wodą cytrynową, krem eco sorbet malinowy, krem spf 50. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 12:23 Z bielendy używam kremu do depilacji oraz olejku arganowego do ciala, jestem bardzo zadowolona. Jeszcze maseczkę uwielbiam z owsem, oczyszczającą. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_g1972 Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 13:29 To jest niezła firma, ale zdarzają się podknięcia. Ja mam zasadę zmian kosmetyków i to chyba nie jest zły pomysł. Z Bielendy lubię - olejek do ciała, maskę owsianą. Czasem w Hebe mozna natrafić na kosmetyki dedykowane gabinetom- są droższe, ale bogatszy sklad. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 15:33 Od batdzo dawna używam fluidu matujacego Make up academie MATT i z ręką na sercu mogę go polecić. Żadnych innych kosmetyków tej firmy nie używałam i jakoś mnie do nich nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Kosmetyki Bielenda 15.08.22, 15:48 Żałuję, że kiedy byłam w Polsce nie wzięłam więcej Bielendy professional. Te są świetne i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Kosmetyki Bielenda 22.12.22, 22:27 Bardzo lubię serie profesjonalne, te z ceramidami, wit. C czy fioletową, ostatnio wypuścili fajne produkty do demakijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Kosmetyki Bielenda 22.12.22, 22:31 Ja polecam. Wiele składów jest w porządku. Teraz mam krem Bielenda good skin hydra boost z peptydami miedziowymi i sprawdza się oraz ich serum pod oczy o nazwie Peptide Forming Serum. Odpowiedz Link Zgłoś
zaspasniegowa Re: Kosmetyki Bielenda 23.12.22, 00:27 Tez mam ten krem i bardzo fajnie nawilża sucha skore. Używam go tez po nałożeniu retinolu. Bardzo lubię tez olejek różany do mycia twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Kosmetyki Bielenda 23.12.22, 06:17 Masełko do rąk malinowe - baaardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś