mamkotanagoracymdachu Re: Leżę.. 22.08.22, 21:16 Latem to wiadomo, ze rzadko. Ale zima zdarza mi się brać kąpiel dwa razy dziennie, tylko ekologia mnie powstrzymuje przed tym, żeby nie robić tego codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
black.emma Re: Leżę.. 22.08.22, 21:20 Chciałabym lubić ale strasznie mi się nudzi. Czytać w wannie nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Leżę.. 22.08.22, 21:24 Mam wielką 2- osobową wannę z jacuzzi i przez 16 lat korzystałam z niej nie więcej jak 10 razy. Córka jak była mała to się w niej często bawiła. Praktyczne toto jest tylko w zimie. Osobiście nie przepadam. No i te litry wody na jej napełnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Leżę.. 22.08.22, 21:47 Dwa lata zaraz miną od przeprowadzki. W wannie leżałam raz w swojej i raz w dzieciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
drilka Re: Leżę.. 23.08.22, 12:05 Podobnie ja - prawie 2 lata w nowym domu i raz się kąpałam w wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Leżę.. 22.08.22, 22:09 Nienawidzę, to najnudniejsza czynność na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Leżę.. 22.08.22, 22:25 Ja tak wczoraj chciałam poleżeć i poczytać w pachnącej pianie, i porozkoszować się ciszą. Ledwo się zanurzyłam, przyszedł mąż, przyniósł drinki, usiadł na krześle i tak gadaliśmy i piliśmy, póki woda nie wystygła. Tyz piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Leżę.. 22.08.22, 22:58 Nie, nie cierpię leżeć, i moczyć się (że niby relaks?) i dlatego nie mam wanny, zlikwidowałam po 17?18? latach, gdyż była absolutnie zbędnym gratem , użytym przez ten czas zaledwie kilka razy... Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Leżę.. 22.08.22, 23:25 Nienawidzę kąpieli w wannie. Tylko prysznic, dluuuuugi i gorący. Odpowiedz Link Zgłoś
juzustempy Re: Leżę.. 23.08.22, 07:49 Mam dwie wanny, z każdej najwięcej korzysta pies. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Leżę.. 23.08.22, 11:02 Coś. Puder do kąpieli Starej Mydlarni drzewo sandałowe Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Leżę.. 23.08.22, 14:01 W obecnym domu mieszkam prawie 11 lat. Przez pierwsze 10 lat w wannie lezalam moze ze 3 razy, tylko w ciazy. Rok temu wymienilismy wanne i w ciagu tego roku kapiel bralam moze z 5 razy. Na codzien wole prysznic. Dzieci duzo sie kapaly w wannie gdy byly male, teraz oboje preferuja prysznic choc i tak to wlasnie oni najwiecej korzystaja, najmniej maz. Odpowiedz Link Zgłoś