• mamkotanagoracymdachu Re: Leżę.. 22.08.22, 21:16
      Latem to wiadomo, ze rzadko. Ale zima zdarza mi się brać kąpiel dwa razy dziennie, tylko ekologia mnie powstrzymuje przed tym, żeby nie robić tego codziennie!
    • black.emma Re: Leżę.. 22.08.22, 21:20
      Chciałabym lubić ale strasznie mi się nudzi. Czytać w wannie nie umiem.
    • piszaca.zza.swiatow2 Re: Leżę.. 22.08.22, 21:24
      Mam wielką 2- osobową wannę z jacuzzi i przez 16 lat korzystałam z niej nie więcej jak 10 razy. Córka jak była mała to się w niej często bawiła. Praktyczne toto jest tylko w zimie. Osobiście nie przepadam. No i te litry wody na jej napełnienie...
    • shellyanna Re: Leżę.. 22.08.22, 21:47
      Dwa lata zaraz miną od przeprowadzki. W wannie leżałam raz w swojej i raz w dzieciowej.
      • drilka Re: Leżę.. 23.08.22, 12:05
        Podobnie ja - prawie 2 lata w nowym domu i raz się kąpałam w wannie.
    • pitupitt Re: Leżę.. 22.08.22, 22:09
      Nienawidzę, to najnudniejsza czynność na świecie.
    • la_felicja Re: Leżę.. 22.08.22, 22:25
      Ja tak wczoraj chciałam poleżeć i poczytać w pachnącej pianie, i porozkoszować się ciszą.
      Ledwo się zanurzyłam, przyszedł mąż, przyniósł drinki, usiadł na krześle i tak gadaliśmy i piliśmy, póki woda nie wystygła.
      Tyz piknie.
    • pepsi.only Re: Leżę.. 22.08.22, 22:58
      Nie, nie cierpię leżeć, i moczyć się (że niby relaks?)
      i dlatego nie mam wanny, zlikwidowałam po 17?18? latach, gdyż była absolutnie zbędnym gratem , użytym przez ten czas zaledwie kilka razy...
    • maleficent6 Re: Leżę.. 22.08.22, 23:25
      Nienawidzę kąpieli w wannie. Tylko prysznic, dluuuuugi i gorący.
    • juzustempy Re: Leżę.. 23.08.22, 07:49
      Mam dwie wanny, z każdej najwięcej korzysta pies.
    • em_em71 Re: Leżę.. 23.08.22, 11:02
      Coś. Puder do kąpieli Starej Mydlarni drzewo sandałowe
    • princy-mincy Re: Leżę.. 23.08.22, 14:01
      W obecnym domu mieszkam prawie 11 lat. Przez pierwsze 10 lat w wannie lezalam moze ze 3 razy, tylko w ciazy.
      Rok temu wymienilismy wanne i w ciagu tego roku kapiel bralam moze z 5 razy.
      Na codzien wole prysznic.

Dzieci duzo sie kapaly w wannie gdy byly male, teraz oboje preferuja prysznic choc i tak to wlasnie oni najwiecej korzystaja, najmniej maz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka