default Re: Imię dla psa 27.08.22, 17:24 pl.wikipedia.org/wiki/Imiona_na_liter%C4%99_F Ja jestem za Fabrycym. Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Imię dla psa 27.08.22, 17:26 Mi sie podoba imie Ferdynant (Wspanialy hihi) ale nie wiem czy by pasowalo do niego to imie. Czy pies jest nagi czy z dlugim wlosem? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Imię dla psa 27.08.22, 17:40 Fako, Fill, Fonda, Famos, Femis, Foton, Franko, Fuks, Fomar, Fomir, Forint, Fuman, Fumilon, Fakson, Fakir Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Imię dla psa 27.08.22, 18:34 Całkiem niepodobny do grzywacza. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Imię dla psa 28.08.22, 15:58 No jak dla mnie to on na Franka wygląda (jeśli już musi być F) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Imię dla psa 27.08.22, 18:41 A z jakim zrezygnowanym politowaniem na nas patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Imię dla psa 27.08.22, 18:40 A ten? Ten to jest Fill Moo, albo bardziej pospolicie Filmo. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Imię dla psa 27.08.22, 20:10 Filo (mały: Filuś). Jeszcze Falco/n z podanych mi sie podoba.Jak chcesz mu dodac grozy i rozmiaru, to Fafnir (nordycki smok :p), ale z takim bezradnym pyszczkiem wyglada jak Filuś. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezka_cholera Re: Imię dla psa 27.08.22, 21:06 gratuluję, jest przecudny, uwielbiam grzywacze, są słodkie urocze miłe i mądre - niech się dobrze chowa Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Imię dla psa 28.08.22, 03:56 To on jeszcze malutki jest! To moze Filonek (Bezogonek) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Imię dla psa 27.08.22, 20:51 Dany, nie wiem, kim jest inkryminowany Fiducjariusz, niemniej spod Twojej klawiatury brzmi osobliwie erotycznie. Potrafisz to wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Imię dla psa 27.08.22, 22:21 To powiernik. Czy ja wiem, czy to takie erotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Imię dla psa 28.08.22, 15:59 daniela34 napisała: > To powiernik. Czy ja wiem, czy to takie erotyczne To zależy jakie sekrety mu szepczesz na uszko Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Imię dla psa 28.08.22, 04:41 Fąfel, Florek, Fikus, Filek, Ferenc, Fifi, Faber, Fryc, Fred Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Imię dla psa 28.08.22, 08:07 To ja jestem za Fior. Krótkie do zawołania, z niczym się nie kojarzy, pies go będzie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Imię dla psa 28.08.22, 13:12 Chyba jak takiego psa wybrałaś, to wiesz jak trzeba starać się o skórę. Mój nawet po topieniu nie był wykąpany, tylko wytarty. Dawniej wiedziano, że psów się nie myje. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Imię dla psa 28.08.22, 17:07 Topiliśmy się razem . Z powodu betonowania brzegów. Pies zdarł sobie poduszki, ale nas bezdomny wyciągnął, bo ludzie z pieskiem, dla którego mój wskoczył do wody się zmyli. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Imię dla psa 28.08.22, 21:09 Pytałam ostatnio panią weterynarz jak często mogę kąpać psa i powiedziała że wg potrzeb. Powiedziałam że mój pies latem ma w modzie wytarzać się w czymś śmierdzącym i zdarzało się że musiałam go kąpać 2-3 razy w tygodniu i bałam się czy nie jest to szkodliwe dla jego skóry. Usłyszałam że mam się nie obawiać, jeśli jest brudny i śmierdzący mogę go kąpać nawet co kilka dni. No ale takie częstsze kąpiele nie zdarzają się zbyt często bo chyba pies się domyśla że jak znów się wytarza to będzie kąpany a nie lubi tego. Odpowiedz Link Zgłoś