lilia.z.doliny 12.09.22, 10:41 Szarakiem będąc Namierzcie mnie, proszę Podpowiedz w zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: Pożądam atencji 12.09.22, 10:54 lilia.z.doliny napisała: > Et in terro > Mówi się et in terra! (Chciałaś przepychanek, robię co mogę 😜) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma_niebieskich Re: Pożądam atencji 12.09.22, 10:45 Patrzysz z góry na chmury, więc albo jesteś w niebie Albo lecisz czymś. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Pożądam atencji 12.09.22, 10:47 Zepsulyscie zabawę w pierwszym akcie <foch> Miało być trochę przepychanek, dywagacji, kłótni o szczegoly ( chmura czy koło podbiegunowe) Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Pożądam atencji 12.09.22, 10:51 > chmura czy koło podbiegunowe) Ja chciałam napisać: Motylem jesteś. Bardzo relaksowe zdjęcie 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Pożądam atencji 12.09.22, 15:10 > kłótni o szczegoly ( chmura czy koło podbiegunowe) Brzytwa Okhama. Większość ematek lata, niebo z okna samolotu widuje i rozpoznaje, szansa, że to akurat zdjęcie nie jest niebem, a polem lodowym na biegunie, na który trafiła inna, zwyczajna (ekhem) ematka w wieku (ekhm) średnim, jest niewielkie Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Pożądam atencji 12.09.22, 15:18 na który trafiła inna, zwyczajna (ekhem) ematka w wieku (ekhm) średnim, jest niewielkie I tu by się kk zdziwiło, albowiem starzejąca się ematka postanowiła uczcuc piekielne urodziny i podkreślić nieznośna zwyczajność swoją wizyta na Spitsbergenie. Więc zdjęcia będą. Tylko ze wszyscy orzekną, że to aeropopulizm, bo co.innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Pożądam atencji 12.09.22, 15:33 I to jest ten moment, kiedy brzytwa idzie się kochać, a kk zielenieje z zazdrości i czeka niecierpliwie na fotki z końca świata Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Pożądam atencji 12.09.22, 11:31 Z Krakowa na zadupie angielskie, pouczestniczyc Za tydzień mam funeralne wolne od zmywaka, ale nie mogę eksponować radości, gdyż, jak mówi drugorodny, to "czas, żeby być smutnym" Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pożądam atencji 12.09.22, 14:37 O kurde, czy ktoś Ci umarł? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Pożądam atencji 12.09.22, 14:42 primula.alpicola napisała: > O kurde, czy ktoś Ci umarł? Elżbieta umarła wszystkim współobywatelom. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Pożądam atencji 12.09.22, 10:56 Zywcem cie do nieba wzieli, bos swieta Alez piekne zdjecie, takie zimneeee. A to moje klimaty. Baltyk najzimniejszy, jakiego EVER doswiadczylam. Juz myslalam, ze mnie pokona i sie nie zanurze. Jak w gorskim stawie woda lodowata az bola kosci. Mrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Pożądam atencji 12.09.22, 11:29 Kocham.kazdą temperaturę Bałtyku, od zawsze i na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Pożądam atencji 12.09.22, 14:33 Atentuje ! a gdzie jestes, to nie mam pojecia, ale bede tropic, az sie znajdziesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Pożądam atencji 12.09.22, 15:19 Szybowałam, kochana. Ale już z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Pożądam atencji 12.09.22, 15:14 Prawda? Chociaż chwtnie jeszcze przez chwilę poogladalabym.je od strony Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś