kasiamw 07.11.04, 15:15 Szukam kogoś kto ma spacerówkę firmy bebecar tracker, jaki kupiłyśie ocieplacz na nogi? Bo nie wiem czy jakieś pasują a fimowych oczywiście nie ma! A może jakieś śpiwory z dziurkami na pasy ??? Pomóżcie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannajoanna Re: czy ktoś ma bebecara? 07.11.04, 16:14 Ja mam Bebecr Traker City. Nie posiadam glebokiej czesci tylko spacerowke ale ona rozklada sie na plasko. Ochraniacz na nogi byl juz w komplecie. A jesli chodzi o cieply spiworek to moj synek ma taki kombinezon ale nie typu pajac tylko spiworek. Ma on specjalna kieszonke przez ktora przeklada sie pas od fotelika samochodowego lub spacerowki. Pozdrawiam pannajoanna Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: czy ktoś ma bebecara? 07.11.04, 18:13 a ja kupilam zwykly cieply spiworek z calkiem odpinana gora,tak,ze Kubus siedzial sobie na cieplym a jak bylo bardzo zimno to dopinalam na suwaku gore<taki patent ma chicco w swoich spiworkach>.kosztowal niecale 100 zl ,zanioslam do krawcowej,ktora ladnie naciela i obszyla naciecia na pasy 5-o punktowe.Wyszlo super,ale mialam tez spiworek od razu z otworami na pasy chyba firmy "almi" lub jakos tak,tez swietny. iza Odpowiedz Link Zgłoś