aniani7
13.10.22, 01:03
Dziś dwa, niejaki Jakub Czarodziej, który nawoływał, żeby Ukraińców potraktować, jak psy, które gryza, czyli zastrzelić. Na szczęście wcześniej nie znałam popaprańca, a do jego wyrzygów dotarłam przez kanał, na którym go zjechano. O ile wiem, tacy naziole istnieją, ale ten podobno jest psychologiem, a posługuje się językiem tak wulgarnym, że nie wiem, jak ktokolwiek mógłby korzystać z jego pomocy. To coś pisało nawet książki sprzedawane przez EMPiK. I ten jego żal wyrażony wulgaryzmami, że przyjeżdżają mlodzi Ukraincy w drogich furach i chodzą w japonkach, a on tego nie wytrzymuje.... Nie wiedziałam, czy śmiać się, czy płakać.
Drugi to Ania z byłej Fortissimy, wynajmowała jedno z mieszkań Ukrainkom, o czym nie omieszkała napisać w tytule, byłam ciekawa, po co ta wstawka, czyżby coś zniszyły? Ale nie, podbijała tak oglądalność. Pod spodem wyświetlił się wcześniejszy film o wynajmie innego mieszkania, dlatego skorzystałam, a tam info, że każdy najemca obowiązkowo opuszczając mieszkanie musi je wymalować, bo inaczej potrąca z kaucji. Cieszę się, że nie muszę wynajmować, bo nie przyjęłabym warunku, aby odmalowywać wszystko po półtorarocznym wynajmie. Malowałyście na pożegnanie?
Już dawno nie trafiłam na takie "perełki" z youtube. Może też dotarłyscie do innego dna youtube i piszę tu głównie o tym cudaku-psychologu? Ale to malowanie też mnie zszokowało.