duola77 21.10.22, 19:37 Po 30 latach mąż nie zauważa . Czy to sprzeniewierzenie ? Pojawił się ktoś , chemia jest Liczę na zbiorową mądrość emamy , kopniaki mile widziane, Szczegóły jakby wątek się rozwinął Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:33 tak , nowy nick jaka przenikliwość , bucu , jedyny ty , nigdy cie nie dojechałam ale teraz masz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 07:10 Dzień beze mnie stracony .Zajął byś się wnukami bo się nudzisz . Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 19:57 Rozumiem, że nie ma już w Was woli walki o satysfakcjonujący związek? Zależy Ci na utrzymaniu małżeństwa, czy dopuszczasz, że mąż się wścieknie i złoży pozew o rozwód? Czy nawet nie zauważy, jeśli będziesz jakaś rozpromieniona i ładniej wyglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 19:59 Nie radzę, zakochasz się i będziesz cierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:34 czarne-jagody napisała: > Nie radzę, zakochasz się i będziesz cierpieć. Teraz też cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:21 nie wiem , niczego nie wiem a chciałabym coś poczuć Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 07:21 Po 30 latach Cię nie zauważa .To zamiast michy pod nos ,postaw mu torebkę " Złotego kurczaka .Zupa w pięć minut .I znajdź sobie kogoś kto Cię doceni .Mąż nawet nie zauważy 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 14:57 Zależy jakie intencje ma potencjalny kochanek. Jeżeli jemu zalezybtylko na seksie A ty zapragniesz więcej będziesz mieć problem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 07:12 Czasami to nie ma o co walczyć bo i po co .Komu potrzebne są stale związki .Wymysł szatana . Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:00 A godzisz się na to, że mąż odkryje romans i wniesie o rozwód z twojej winy? Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:24 nic się jeszcze nie wydarzyło , czekam na werdykt ematki Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:37 Toż to taniarada sądząc po oryginalnej interpunkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:40 dziekuję za atencję , jestem kobietą , w kryzysie ale można kopać , kto zabroni Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:09 Ile masz lat? 50+, 55+? Tak strzelam, bo skoro 30 lat po ślubie. W tym wieku jeszcze strzela chemia tak, że się przebiera nogami, by wskoczyć z obcym facetem do łóżka? Nie wstydzić się rozebrać? Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:19 malia napisała: > w ubraniu będą to robić. Przy zgaszonym swietle,z dziura w przescieradle...po różańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:58 abidja napisała: > malia napisała: > > > w ubraniu będą to robić. > > Przy zgaszonym swietle,z dziura w przescieradle...po różańcu. Ale ile miejsca dla wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:17 mama-ola napisała: > Ile masz lat? 50+, 55+? Tak strzelam, bo skoro 30 lat po ślubie. W tym wieku je > szcze strzela chemia tak, że się przebiera nogami, by wskoczyć z obcym facetem > do łóżka? Nie wstydzić się rozebrać? Dobrze sie czujesz? Czego ma sie wstydzic? Normalnego ciała? Ogarnij swoje kompleksy, bo to przykro czytac ze kobieta ma sie wstydzic swego ciala,bez wzgledu na wiek. Do autorki watku: facet bedzie szczesciarzem wiedzac,ze stoi przed nim naga kobieta,gotowa uprawiac z nim seks. Uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:27 Boze!! Co Ty bredzisz?! Cielecka, Torbicka, Ostaszewska, Kozuchowska w wiele innych. Rzeczywistoście drama wizualna. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:35 mama-ola napisała: > Ile masz lat? 50+, 55+? Tak strzelam, bo skoro 30 lat po ślubie. W tym wieku je > szcze strzela chemia tak, że się przebiera nogami, by wskoczyć z obcym facetem > do łóżka? Nie wstydzić się rozebrać? O Boże Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:10 Nie wstydzić się rozebrać? Ty się wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:22 Ty się wstydzić? Ja się trochę wstydzić, ale zacząć siei dchudzac i wyglądać już lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:42 Ech, Powodzenia Leo Grande mi się przypomina Emma T. się nie wstydziła :p Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:10 światło sobie zgaszą Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 01:27 Wow, a tos pojechała.. Mogę cię zapewnia c, że i w starszym wieku strzela chemia, i nie, nie wstyd się rozebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
bananananas Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 12:17 nangaparbat3 napisała: > Wow, a tos pojechała.. Mogę cię zapewnia c, że i w starszym wieku strzela chemi > a, i nie, nie wstyd się rozebrać. Widzę za to inny problem. Pamiętam z innego forum wpis faceta, który mając około 40 poszedł do łóżka z panią prawie 60, że było ok, ale jednak będzie unikał podobnych doświadczeń. Z pewnością bym wyczuła taką ambiwalencję i zepsułoby mi to zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kochanek , why or not ? 24.10.22, 12:03 Są różni panowie i rożne panie. Ale skoro już teraz wiesz, że "na pewno byś odczuła", to tak, odczułabyś Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 09:36 mama-ola napisała: > Ile masz lat? 50+, 55+? Tak strzelam, bo skoro 30 lat po ślubie. W tym wieku je > szcze strzela chemia tak, że się przebiera nogami, by wskoczyć z obcym facetem > do łóżka? Nie wstydzić się rozebrać? Może 30 lat razem i związek od LO. Znam parę, która zaczęła się spotykać w podstawówce i w wieku 43 lat są "30 lat razem", choć nie 30 lat po ślubie. 🤷🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:14 A czego ty chcesz? Chcesz tylko seksu,romansu,nowego zwiazku,przygody? Chcesz odejsc od meza a romans ma to przyspieszyc? Twoje zycie,twoje ciało twoja sprawa. W kazdym razie,jesli sie zdecydujesz zycze fajerwerkow. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:26 emocjonalne przyzwolenie na zadowolenie , ot dylemat , wypada przy 50+ Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:43 duola77 napisała: > emocjonalne przyzwolenie na zadowolenie , ot dylemat , wypada przy 50+ > Po 50+ wyoada tylko macica. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:55 dlatego ginekolog co niewarty czas : { Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:28 no własnie nie wiem czy rewolucja może to chwila , moment , Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:18 Byle tak, żeby się nie wydało. Ja tam wychodzę z założenia, że nie ma co sobie żałować jak chłop w domu nie zauważa. Po 40tce mi się tak porobiło 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 20:23 Popieram przedmówczynię. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 12:28 hrabina_niczyja napisała: > Byle tak, żeby się nie wydało. Ja tam wychodzę z założenia, że nie ma co sobie > żałować jak chłop w domu nie zauważa. Po 40tce mi się tak porobiło 😀 Ale odwrotnie też tak radzisz? Jak kobieta samotna A potencjalny ma żonę? ...też nie żałować i iść na całość? 🙄🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:30 nie wiem jeszcze jaki to dobry kochanek ? czy taki co zabezpieczy Cię emocjonalnie czy tylko fizycznie Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:43 to zależy jakie masz potrzeby. Dobry kochanek zapewnia to, czego potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:31 Ale, jeśli twój mąż nie domyśli się, że masz kochanka, to albo kochanek do dudy albo mąż. I teraz - czy chcesz mieć do dudy męża czy kochanka? Bo jeśli kochanka, to po co w ogóle się w to bawić? Jak rozumiem, do dudy to już masz kochanka w domu . A jeśli jednak kochanek będzie dobry i mąż się domyśli, co wtedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:38 jak ma się domyslić ,że krzesło chce być fotelem fakt , krzesło ni8e zgłaszało bo9 dzieci , śmieci , inne te Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:04 Tak, to sprzeniewierzenie. (od zawsze) umiem stawiać sprawy jasno. Więc jedyna słuszna prawidłowość słuszna prawidłowość jest następująca: żegnaj mężu!, witaj kochanku! Expressis verbis mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:19 Alicja, pierwszy raz w życiu Cię z Tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:43 nic poważnego się jeszcze nie wydazylo spokojnie ematko to etap flirtu Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:12 A tak zmieniajac temat to ja moze zaloze jakis watek typu: czy bedzie wojna atomowa? Albo jak wepchnac pod listwy wiecej wszystkiego? Albo chociaz: Nastroje 2022 a 1938? He? Przynajmniej nie byloby nudy? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:14 Zakładaj 🙄 Mój Stary Borsuk poupychał ostatnio zapasy ryżu 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:17 Borsuk jest wspanialy! 😛 Musze pomyslec nad czyms prowokujacym Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:30 Borsuk Wspaniały Na forum zbiera pochwały Ryżowe zrobił zapasy Zabezpieczył Was po wsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:39 Nie zazdrosc , nie zazdrosc milvia.... 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:40 Aż z ciekawosci idę u siebie policzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:43 Nie wiem nawet 🙄 W Lidlu jakaś promocja była 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:43 Kiedy? Kurdę, przegapiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:47 10 kg całe i 11 torebka napoczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 23:40 borsuczyca.klusek napisała: > Zakładaj 🙄 > Mój Stary Borsuk poupychał ostatnio zapasy ryżu 😒 > Pod listwami?! Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:13 ja jednak jestem za inwentaryzacją łomów ucieczkowych w torbach damskich i w tornistrach plus licytacja kto ma więcej benzyny, baterii i nafty. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:48 Co to jest lom ucieczkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 21:58 to łom, który trzymasz w plecaku ucieczkowym, z którym będziesz uciekać w razie W, a że nie wiesz gdzie Cię W zastanie, to masz takie wszędzie, gdzie bywasz i/lub zawsze przy sobie Ty, mąż, dzieci i matka staruszka Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 10:32 No właśnie Princessa dawno nie było Twoich wątków typu wojna lub magazynowanie żywności .Plisss załóż jakiś bo nudaaa ogromna . Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 21:46 mam 50+ nie jestem wieczna , mi8jam dzieciom i wnukom ? po to byłam ???? Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:06 Ależ ja mówię serio. Bierz. Sama bym wzięła, jakbym nie była takim cholernym, leniwym tchórzem. Wiesz, brak okazji, odwagi, ochoty - powodem niejednej cnoty 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:02 To może kilka słów o ewentualnym kochanku? Ile ma lat? Wolny? Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:15 facet bez przeszłości po 50ice , serio ? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 23:33 Facet bez przeszłości 50+, serio? To co on, pół wieku siedział u mamy/pod kamieniem/w psychiatryku? Gość ma 50 lat i NIE MA PRZESZŁOŚCI? Odpowiedz Link Zgłoś
godzina.forumowania Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 23:48 Siedział pod wersalką Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 10:41 Ściemnia zapewne. Znałam takiego "bez przeszłości", który miał w łazience pełno kobiecych kosmetyków. Oczywiście mógł też być drag queen Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:14 suchej no koleżanka, jak mamy Tobie doradzić czy brać czy nie brać jak foty nie zapodałaś Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:18 anorektyczna , ciebie nie biore pod uwagę pisz co ci się chce na tym przewleklym wkurwie Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:22 ale w sensie czy się nie poźyga czy cus na mój widok ? to nie internetowa znajomość Odpowiedz Link Zgłoś
godzina.forumowania Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:35 duola77 napisała: > ale w sensie czy się nie poźyga czy cus na mój widok ? Pochowaj ostre narzędzia. Nie będzie czym się dźgać. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:44 no sęk w tym ,że nie ma emocji do dźgania czy co tam insynuujesz Odpowiedz Link Zgłoś
godzina.forumowania Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 23:46 Sama napisałaś "czy się nie podźga czy cuś na mój widok ?" Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 01:35 Ale to chyba chodzi o zdjęcie kochanka in spe Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 22:01 otóż właśnie, ale to widać ostry test na IQ czy ktoś jest w stanie ogarnąć Nanga gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Kochanek , why or not ? 21.10.22, 22:56 Jak masz mocne nerwy i potrafisz odciąć życie rodzinne od "tej zabawy". A potem ni będziesz rozpamiętywać albo o zgrozo nie zaczniesz snuć wizji u boku kochanka, to masz moje zielone światło. Tylko nigdy nie dzieł się z mężem swoją winą. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 15:09 Jak jestes pewna, że pakujesz nad emocjami to spróbuj. Chociaż nie bardzo w to wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kochanek , why or not ? 24.10.22, 12:10 Znaczy sie popieram zdanie Kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 11:27 kryzys_wieku_sredniego napisał(a): > Jak masz mocne nerwy i potrafisz odciąć życie rodzinne od "tej zabawy". > A potem ni będziesz rozpamiętywać albo o zgrozo nie zaczniesz snuć wizji u boku > kochanka, to masz moje zielone światło. > Tylko nigdy nie dzieł się z mężem swoją winą. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
bakis1 Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 13:37 42 lata, niewidzialna dla męża, w tle nawracający alkoholizm, który skutecznie mnie od niego oddała. Ciężko mi ostatnio bardzo. Ale wiem, ze romans nie rozwiąże problemów. Ale czasem łapie się na myśli, ze coś mi się od życia należy. Współczuje Ci. Kiedyś powiedziałabym: spróbuj poukładać sprawy z mężem. Dziś radzę: żyj tak żeby Tobie było dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 15:11 Zgadzam się, romans nie rozwiązuje problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kklamra Re: Kochanek , why or not ? 22.10.22, 21:43 Ja też 42 lata. Męża też ciągnie do flaszki. Ale boję się romansu🤣😃😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bakis1 Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 00:16 Ja boje się tego, ze się zaangażuje… już się zaangażowałam, a to tylko lekkie sugestie i podchody … nie mając dostatecznej Ilości czułości i uwagi w domu i uwagi pragnę jej jak kania dżdżu. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 02:51 Też bałabym się tego, że się nie daj boszsze zaangażuję. Ryzyko. Albo ten drugi. I mąż zauważyłby raczej, nie ma bata. Jestem więc zwolenniczką uczciwości małżeńskiej. Swoją drogą trudno mi wyobrazić sobie żonę, której się nie zauważa w domu czy w związku. Niewidzialna? Jakaś mega spolegliwa czy co. Chyba, że związek na odległość. I każdy zajęty i zapracowany i mało skupiony na partnerze/ partnerce. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 08:21 Po co to się męczyć z takim nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 22:31 Może i nie rozwiązuje. Ale przynajmniej jest przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kochanek , why or not ? 24.10.22, 12:11 czarne-jagody napisała: > Zgadzam się, romans nie rozwiązuje problemu. Ale dodaje siły, radości życia, odwagi. Byle nie traktować go jak koło ratunkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 19:57 glęboki problem przepadnie miedzy sosami i duperelami Odpowiedz Link Zgłoś
frozenwildberry Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 06:32 Nie. Dla mnie związek to więź emocjonalna. Seksu może nawet nie być. A żeby ta więź była trzeba być uczciwym z partnerem. Jeśli mój obecny mąż z jakich względów przestał by mi pasować. Zaczął by minusie podobać ktoś inny to po prostu przed wejściem w nowy związek, zakończyłabym obecny. Nikt nie chce być zdradzany, to boli Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kochanek , why or not ? 24.10.22, 12:24 Od spodobania się do związku droga bardzo daleka, wiele się na niej może wydarzyć. Flirt czy nawet romans nie oznaczają wcale "wejścia w związek", gdyby przed każdym romansem ludzie się rozstawali, może w ogóle już nie byloby stały związków. Znam niejedno małżeństwo, które przetrwało romans męża, żony, albo romanse i męża, i żony. I ci ludzie się kochają, troszczą o siebie, dobrze im razem. Co by było, gdyby najpierw się rozstawali, a potem romansowali? Nie wiem, czasem ludzie do siebie wracają. I ja się zgadzam, że związek to więź emocjonalna, i uważam, że zdrada nie musi być seksualna, że najgorsze jest porzucenie partnera/ki w potrzebie, że ważniejsze od pewności niebycia nigdy zdradzonym/ą seksualnie jest pewność, że można na tę drugą osobę liczyć. I oczywiście to jest chodzenie po linie, bo przelotny romans może być początkiem czegoś naprawdę poważnego, ale co w życiu nie jest chodzeniem po linie? Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 18:41 dziekuje z nie\porady w sumie spoko Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 19:02 Ty, ale napisz, co to znaczy, że gość nie ma przeszłości. Bo zabrzmiało tajemniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 19:30 no ma m zona dzieci , wnuki ba Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 19:34 facet zarabia jak szalony na to całe towrarzsystwo Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 20:57 No jak ma żonę, dzieci i wnuki, to jak najbardziej ma nie dość, że przeszłość, ale nawet i teraźniejszość! 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 22:29 stara synowa i jeszcze dyszaca teściowa koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Kochanek , why or not ? 23.10.22, 22:49 Jestem na tak. Bo why not? Rozmydlisz się? Kupisz nie kupisz potargować warto. 😉 To że mąż nie zauważa po 30 latach cię chyba nie dziwi? Raczej większość ludzi tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Kochanek , why or not ? 24.10.22, 11:11 Zacznij od flirtu z kolegą pracy, z nieznajomym na przystanku ... Odpowiedz Link Zgłoś