Dodaj do ulubionych

Skarpety do traperów

28.12.22, 11:43
Ematka poleci?
Potrzebuję takich, które będę mogła zrolować , chodzi mi o taki efekt jak na zdjęciu poniżej.Muszę kupić on line, może być Calzedonia
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Skarpety do traperów 28.12.22, 11:51
      No ciekawe, mnie jak nosiłam trapery chodziło o wygodę, ciepło i nieprzemakalne. Bawełniane pod spód, na to z owczej wełny i efekt był całkiem podobny jak na zdjęciu 🤪
      • pasquda77 Re: Skarpety do traperów 28.12.22, 11:58
        No dobra, to poleć konkretne, które dadzą taki efekt, nie umiem kupić w ciemno, bez macania, a w sklepach póki co nie będę...
        • nangaparbat3 Re: Skarpety do traperów 28.12.22, 12:33
          Ja nosiłam takie z targu, z Zakopanego albo z Nowego Targu. Bez dotykania też niczego nie kupuje, więc Ci nie doradcze.
          Ale coś Ci powiem - w tych traperach i skarpetach z targu , z efektem czy bez , przeżyłam jedna z najpiękniejszych miłości całego życia. Czego z całego serca Ci życzę 😊
    • arwena_11 Re: Skarpety do traperów 28.12.22, 16:52
      Ale chodzi tylko o efekt czy ma być ciepło? Masz w tym wyglądać czy ma się dobrze chodzić?

Do efektu nie doradzę, ale do chodzenia - to w dawnych czasach robiłam tak jak Nanga, bawełniane na stopę i na to wełniane góralskie. Teraz bym pewnie poszła w termiczne. Ostatnio kupiłam super - reklamowane na FB, więc zaryzykowałam. Opłaciło się. Córce w te największe mrozy nie marzły stopy i się nie pociły. Co było ważne, bo jak spocone to mokre i bardziej marzną.
      • pasquda77 Re: Skarpety do traperów 28.12.22, 17:03
        Dwa w jednym, efekt i ciepło 😊
      • alfa36 Re: Skarpety do traperów 28.12.22, 17:22
        A jakie?
        • arwena_11 Re: Skarpety do traperów 28.12.22, 17:46
          wpisz sobie na fb vivozebra pl.

Zastanawiam się teraz nad ich rajstopami albo leginsami termicznymi.
    • unikotka Re: Skarpety do traperów 28.12.22, 17:04
      Rok temu w Zarze kupiłam takie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka