Dodaj do ulubionych

Krem lavera

08.01.23, 20:54
Pod oczy, ktoś polecał i kupiłam rano. Średnia półka 14 euro . Bardzo zadowolona,nie uczula ładnie pachnie.
Więcej tam było kosmetyków tej marki.
Co warto kupić?
Cera sucha i wrażliwa.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • georgia.guidestones Re: Krem lavera 09.01.23, 00:25
      Szampon w kostce, pianka sensitive do mycia twarzy
    • snakelilith Re: Krem lavera 09.01.23, 00:58
      Ale jaki krem pod oczy? Lavera ma ich kilka. Ja akurat żadnego z nich nie kupowałam, bo nie stosuję kremu pod oczy, ale jeżeli to ten z masą perłową, czyli Illuminating Eye Cream to napisz, czy daje jakiś kolorystyczny efekt, bo krem z efektem delikatnego różowego korektora by mi się przydał.
      Z Lavery jednak całkiem fajny był krem do twarzy Basis Sensitiv Q10, oba, na dzień i na noc, ale dziś jest mi już za lekki, moja cera zrobiła się z wiekiem bardzo sucha, choć latem w upały jeszcze się sprawdza.
      Całkiem fajny był też Re-Energizing Sleeping Cream. Próbowałam też serii My Age, ale zapach mi nie podszedł, a ja jestem na takie rzeczy wrażliwa.
      Absolutnie godny polecenia jest podkład Hyaluron Liquid Foundation, używam od dawna, kilka razy zmieniono już formulację, ale zawsze była dobra. Robi naturalne kremowe wykończenie, żaden mat, delikatne krycie, raczej jak krem BB.
      Lubię też ich szminki. Rzadko używam, więc nie kupuję nic drogiego, czasem w serii Colour Intense mają fajne kolory, albo Glossy Lips w kolorze Charming Crystals, pielęgnuje, nadaje ustom ciepłego, prawie bezbarwnego błysku.
      Bardzo dobry jest też krem z filtrem Sensitiv Anti-Age LSF 30. Jedyny filtr mineralny po którym nie czuję zaklajstrowana.
      • chococaffe Re: Krem lavera 09.01.23, 21:50
        Bardzo dobry jest też krem z filtrem Sensitiv Anti-Age LSF 30

spróbowałam - jednak nie. Jak widać co cera to inne ma wymagania.
    • bazia_morska Re: Krem lavera 09.01.23, 06:18
      Używam serii basis z q10, lubię i konsystencję i zapach. Maseczka jest świetna, krem pod oczy również.
    • lalkaika Re: Krem lavera 09.01.23, 21:41
      Anti falten bio Q10.
      Nie uczula,co najważniejsze można też na powieki.
      Jestem bardzo zadowolona.
      • lalkaika Re: Krem lavera 09.01.23, 21:42
        Dzięki, wypróbuję fluid.
    • chococaffe Re: Krem lavera 09.01.23, 21:51
      Szampony też mają niezłe.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka