Dodaj do ulubionych

Operacja plastyczna nosa

15.01.23, 22:13
Operowałyście swoje nosy, lub znacie kogoś kto ma zoperowany? Planuję zabieg, jestem na forum tematycznym i tak ze 30 procent jest niezadowolona. Operację planuję za granicą, bo tu robią jakimiś średniowiecznymi metodami, poza tym czeka się 4 lata do najlepszych chirurgów.
Obserwuj wątek
    • afro.ninja Re: Operacja plastyczna nosa 16.01.23, 09:54
      Dlaczego aż 30 procent jest niezadowolona?!
      • waleria_bb Re: Operacja plastyczna nosa 16.01.23, 10:51
        O 10-15% przypadkach nieudanej operacji mówią sami lekarze. Nos to trudna poprawka, ryzyko kostniny, nierówności, dziur, zapadania się.
        • afro.ninja Re: Operacja plastyczna nosa 17.01.23, 13:45
          Słabo. A pewnie po implantach to druga najczęściej wykonywana operacja.
    • mamkaantka Re: Operacja plastyczna nosa 16.01.23, 22:10
      Ja się zdecydowałam na korektę czubka nosa przy okazji korekty przegrody. Żałuję tylko jednego, że wcześniej tego nie zrobiłam, zwyczajnie się bałam, a jest czego, bo po operacji wyglądałam nieciekawie i bałam się że tak mi zostanie. Nos zmienia się i to przez wiele miesięcy, a ostateczny wygląd będzie miał po ok roku. Ja jestem mega zadowolona z efektu.
      • hungaria Re: Operacja plastyczna nosa 17.01.23, 09:35
        A napiszesz, u kogo robilas? Jest jeden slynny specjalista od przenoszenia chrzastki, konsultowal mnie kiedys i jestem ciekawa, czy cos stracilam.
        • mamkaantka Re: Operacja plastyczna nosa 17.01.23, 16:55
          Prof Prowans Szczecin
    • carriemat Re: Operacja plastyczna nosa 16.01.23, 23:12
      Operowałam nos 17lat temu. Z pieniędzy zarobionych na work & travel .
      Nie jest idealny. Trochę krzywy. Ale w porównaniu do poprzedniego jest super. Lubię go.
      Moje życie po operacji bardzo się zmieniło. Zyskałam 200% pewności siebie. Przestałam zasłaniać twarz okularami i włosami.

Jeśli moja córka odziedziczy nos po mnie, sfinansuje jej operację jeśli tylko o niej pomyśli.

• tokyocat Re: Operacja plastyczna nosa 16.01.23, 23:59
      Moja corka robila. Za granica. Kosztowalo ja to 4 tys. Euro. Nie jest zadowolona z nowego profilu , chce robic poprawke. Poprawka bedzie kosztowala 7 tys euro. Gwarancji nie ma zadnej. Zastanow sie.
      • afro.ninja Re: Operacja plastyczna nosa 17.01.23, 13:47
        O kurcze. Ale robiła nos bo musiała, faktycznie byl duży?!
        Patrzę na nos Angeliny Jolie i jak z takiego karyofelka zrobili.jej takie male coś...
        • ayelen40 Re: Operacja plastyczna nosa 28.02.23, 10:40
          Ona miała rhinoplasty kę?
      • trzydziestolatka80 Re: Operacja plastyczna nosa 17.01.23, 14:02
        Teraz 5.500-7.000, a poprawka do 10.000. Wszystko poszło do góry. Albanii, czy Czech nie biorę pod uwagę. Tam trochę taniej, ale nosy masakryczne.
    • mikams75 Re: Operacja plastyczna nosa 17.01.23, 08:56
      Przemysl jeszcze czy naprawde to niezbedny zabieg przy tak duzym ryzyku.
      • afro.ninja Re: Operacja plastyczna nosa 17.01.23, 13:50
        Moj kolega robił operacja przegrody i dodatkowo nosa i jakos nie wspomina traumatycznie tej operacji, przeciwnie. Bardzo zadowolony.
    • woman_in_love Re: Operacja plastyczna nosa 17.01.23, 14:14
      Operacje plastyczne typu "nie podoba mi się nos" to fanaberie i powinny być zakazane.

Są one zresztą wynikiem patriarchalnej opresji na kobietami: wmawia się młodym osobom z macicami jakieś kanony piękna i robi z nich obiekty seksualne dla oprawców z penisami.

Zamiast tego powinno się wprowadzić 2letnią obowiązkową służbę wojskową dla młodych osób z macicami i ogolić im głowy maszynka na rekruta, żeby przestały wymyślać te głupoty i żeby przyszłe pokolenia kobiet przestały być ciągłymi ofiarami patriarchatu i trochę zmężniały.
    • fifiriffi Re: Operacja plastyczna nosa 28.02.23, 10:38
      Moja kuzynka operowała w zeszłym roku.
      Wszystko ładnie, pięknie, zadowolona.
      Widać różnicę .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka