Dodaj do ulubionych

Tak bardzo nie chcę iść do pracy

25.03.23, 10:07
Ale muszę, bo dwa dni w tym tygodniu byłam w domu i muszę nadrobić. Czy jestem sama jedna na całym forum taka pechowa?
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Tak bardzo nie chcę iść do pracy 25.03.23, 12:58
      Czy na forum to nie wiem, ale w realu mnóstwo ludzi dziś pracuje, wnioskuję chociażby po otwartych przeróżnych punktach usługowo-handlowych w moim miasteczku smile
    • klementyna156 Re: Tak bardzo nie chcę iść do pracy 25.03.23, 14:21
      Bardzo bym chciała iść do pracy, więc zupełnie cię nie rozumiem. Uwielbiałam to i tęsknię okropnie.
    • extereso Re: Tak bardzo nie chcę iść do pracy 25.03.23, 14:28
      Zrobiłam co miałam a resztę odłożyłam na nowy tydzień. 🤸
    • taje Re: Tak bardzo nie chcę iść do pracy 25.03.23, 14:29
      A z domu nie możesz pracować?
      • extereso Re: Tak bardzo nie chcę iść do pracy 25.03.23, 14:34
        Nie wzięłam papierów to raz a dwa potrzebny był mi klient, niby na chwilę, ale w domu nie przyjmuję ani ludzi ani papierów.
        • taje Re: Tak bardzo nie chcę iść do pracy 25.03.23, 14:49
          Szkoda, też by mi się nie chciało w sobotę pracować. Ja w poniedziałek będę miała traumatyczny powrót do pracy - po trzytygodniowej nieobecności (zapalenie płuc), aż nie chcę myśleć co tam na mnie czeka...
          • extereso Re: Tak bardzo nie chcę iść do pracy 25.03.23, 15:16
            Oj to współczuję! Ja za to na poniedziałek wzięłam pracę do domu i dopiero we wtorek tam jadę czyli jest równowaga w przyrodzie.
    • imponderabilia22 Re: Tak bardzo nie chcę iść do pracy 25.03.23, 19:47
      Byłam dziś rano na śniadanku we francuskim bistro czynnym od 7.30. Było mi przykro, że oni pracują, a ja się obijam i zażywam wolnej soboty, ale cóż, życie nie jest sprawiedliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka