Dodaj do ulubionych

Gdzie kupujecie bluzki typu basic?

14.05.23, 15:47
Fason jak na zdjęciu, żeby były porządne jakościowo i nie robiły się mokre plamy pod pachami. 🙈 Nie mam problemów z potliwością, ale wtopiłam już kilkukrotnie kupując przez net kolorowe bluzki tego typu, niby 100% bawełny, ale barwione czymś podłym przez co się pocę. Problem nie występuje w białych i czarnych bluzkach, dlatego winię barwnik. Dobrze jeszcze, żeby nie kosztowały 100zł sztuka, ale jeśli jakość na lata to zapłacę.
Obserwuj wątek
    • chatgris01 Re: Gdzie kupujecie bluzki typu basic? 14.05.23, 15:54
      Lands’ End
    • snakelilith Re: Gdzie kupujecie bluzki typu basic? 14.05.23, 16:13
      Esprit. Ale warto czekać na sezonowe przeceny i zapisać się do przyjaciół, dają często jeszcze dodatkowo jakieś 20% na wszystko.
      Teraz są jednak tylko takie z logo, więc mogą nie być dla ciebie interesujące. Ale jakość jest ok i kolor lilac kosztuje bez zniżki dla przyjaciół niecałe 30 zł.
      www.espritshop.pl/p/t-shirt-z-logo-z-blyszczacych-kamieni-992EE1K379_560.html#cgid=sale_1656
    • towarzyszka_leila Re: Gdzie kupujecie bluzki typu basic? 14.05.23, 16:24
      W Uniqlo
    • bruy-ere Re: Gdzie kupujecie bluzki typu basic? 14.05.23, 16:26
      Sprawdź mybasic.pl
    • mikams75 Re: Gdzie kupujecie bluzki typu basic? 14.05.23, 17:39
      a to nie jest tak, ze na niektorych kolorach mokre zawsze bedzie widac niezaleznie od tego z czego jest bluzka i jak byla barwiona?
      • laura.palmer Re: Gdzie kupujecie bluzki typu basic? 14.05.23, 17:46
        Ale jak założę czarną lub białą to pod pachami jest sucho. Identyczna bluzka, kupiona w tym samym sklepie, z tego samego materiału, tylko inny kolor, robi się mokro. 🤷‍♀️ Mam kolorowe sukienki z rękawkami, niektóre 100% poliester, sucho. Musi to być od barwnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka