Dodaj do ulubionych

z powodu...

24.08.05, 10:55
... zaginiecia stroju estradowego specjalny pokaz przewidziany na dzisiejszy
ranek sie nie odbedzie:(
neita33 bardzo mi przykro z tego powodu... ale specjalna grupa dochodzeniowa
juz prowadzi sledztwo;))))
wszyscy, ktorzy zauwazyli jakiekolwiek podejrzane zachowania w poblizu sceny
proszeni sa o kontakt;))))
khinga, wadi77 macie szanse zgarnac jednak te hulajnoge;)

z deszczowym pozdrowieniem:)
pzm
Obserwuj wątek
    • wadi77 Re: z powodu... 24.08.05, 11:08
      bardzo zasmuciła mnie ta wiadomosc a juz miałem miejsce w pierwszym rzedzie
      • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 24.08.05, 11:26
        organizatorzy oczywiscie bardzo przepraszaja za niedogodnosci i beda starali
        sie wynagrodzic ewentualne straty, na jakie narazeni mogli zostac widzowie;))))
        • wadi77 Re: z powodu... 24.08.05, 11:29
          mam taką nadzieje wkoncu bilety troche kosztowały mi straciłem dwa dni na
          stanie w kolejce aby je dostac
          • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 24.08.05, 11:38
            obawiam sie, ze dwoch dni nie da sie zwrocic;):)) ale pieniadze za bilety
            oczywiscie oddamy;))))
      • neita33 Re: z powodu... 24.08.05, 11:29
        i co teraz będzie? ;-)
        hulajnoga czeka
        Wadi czeka
        ja czekam

Jestem wysoce niezadowolona :-S
        • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 24.08.05, 11:37
          ja tez;( w koncu to miala byc moja hulajnoga;(

moze zawiazemy spoleczny komitet i poszukamy zguby?;)
          • wadi77 Re: z powodu... 24.08.05, 11:41
            widziałem dzisiaj przed 7 podobna na drodze krajowej 94
            • khinga Re: z powodu... 24.08.05, 11:57
              Wadi miałeś być gościem specjalnym:-))
              To nasza jakby wspólna nagroda...
              • wadi77 Re: z powodu... 24.08.05, 12:05
                alez oczywiscie z ta róznica ze oboje mielismy byc goscmi specjalnymi
                • panna_z_mokra_glowa sprostowanie 24.08.05, 12:14
                  gosciem specjalnym (jako, ze fundatorka nagrody) miala byc neita33;):))))
                  • wadi77 Re: sprostowanie 24.08.05, 12:22
                    dobra bedziemy siedziec w drugim rzedzie bez statusu specjalny
                    • neita33 Re: sprostowanie 24.08.05, 12:26
                      o! czuję się wyróżniona ;-))
                      • wadi77 Re: sprostowanie 24.08.05, 13:10
                        i bardzo dobrze wkoncu jako organizator
    • neita33 Re: z powodu... 24.08.05, 13:12
      co ze mnie za organizator skoro nie mogę się dogadać
      z główną primabaleriną ;-(
      • wadi77 Re: z powodu... 24.08.05, 13:15
        z gwiazdami zawsze jest ciezko ale ona jest super kobitka , taka zyciowa i
        napewno bedzie dobrze
        • neita33 Re: z powodu... 24.08.05, 13:20
          a tu się zgodzę z Tobą
          i dlatego pozwolę jej na takie fanaberie
          • wadi77 Re: z powodu... 24.08.05, 13:27
            teraz troche usmieszku i bajerku a napewno dobrze wszystko wypadnie
          • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 04:29
            piszac o tych fanaberiach nie mnie chyba mialas na mysli?;)))
        • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 04:31
          mam nadzieje, ze to o mnie?;)))):)))
          • wadi77 Re: z powodu... 25.08.05, 07:20
            czesc nie rozumiem najpierw piszesz ze zle Cie opisałem a później ze \masz
            nadzieje ze to o Tobie, tak naprawde pisałem o zachowaniu gwiazd estrady i to
            nie wszystkich bo przeciez nie mozna uogólniac
            • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 08:20
              witam slonecznie:)))
              spiesze z wyjasnieniem - jedna odpowiedz byla do Twojego postu, a druga do
              postu neity33:) chociaz juz i tak nie jest to istotne, bo okazalo sie wlasnie,
              ze jednak o gwiazdach estrady pisales;))) (ech, a chcialam byc taka wazna;))))

(oczywiscie, jak chyba wiekszosc kobiet, zwracam uwage tylko na to, co mile;))))

"z gwiazdami zawsze jest ciezko ale ona jest super kobitka , taka zyciowa i
              napewno bedzie dobrze"

mam nadzieje, ze to o mnie?;)))):))) ta super kobitka?;)))

"a tu się zgodzę z Tobą
              i dlatego pozwolę jej na takie fanaberie"

piszac o tych fanaberiach nie mnie chyba mialas na mysli?;))) (do fanaberii sie
              nie przyznaje;)))

teraz mam nauczke, ze nie bede sie juz dopytywac, tylko zastosuje stara
              sprawdzona metode wybiorczego pojmowania swiata;))) o!
              • wadi77 Re: z powodu... 25.08.05, 08:34
                mam nadzieje, ze to o mnie?;)))):))) ta super kobitka?;)))

to było o Tobie,
                podewślij mi tu troche słoneczka bo juz mam dosc tej pogody
                • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 09:26
                  sloneczka u mnie zawsze dostatek, wiec juz poslalam golebie, zeby i Tobie
                  zaswiecilo;):)
              • neita33 Re: z powodu... 25.08.05, 08:34
                oświadczam wszem i wobec:
                odwołuję pomówienia,które boleśnie ugodziły
                gwiazdę wielkiego formatu
                deformując obraz zrównoważonej
                skromnej kobiety...;-))))

Wszystkich urażonych przepraszam po stokroć!!!!!
                chyląc czoła przed Twoją wielkością :-)
                • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 09:25
                  hmmm z tego wnioskuje, ze jednak warto upomniec sie o - nalezne przeciez,
                  skromnie zauwaze (bo skromna jestem, prawda neita33?) - komplementy;):)))
                  i wspanialomyslna tez, wiec oczywiscie wybaczam;):)))))

(no i po co cala noc ryczalam w poduszke?;)))
                  • wadi77 Re: z powodu... 25.08.05, 09:26
                    i to sa całe kobiety placza o byle co
                    • neita33 Re: z powodu... 25.08.05, 09:30
                      niepotrzebnie zmoczyłaś poduszkę ;-))))
                      oczy zapuchnięte
                      i jak Ty teraz wyglądasz...
                      • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 10:07
                        no tak, a ja sie caly dzien zastanawiam, dlaczego na mnie tak dziwnie w pracy
                        wszyscy patrza;):)))
                    • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 10:09
                      wadi77 napisał:

> i to sa całe kobiety placza o byle co
                      ...z punktu widzenia mezczyzny;):))
                      • wadi77 Re: z powodu... 25.08.05, 11:03
                        masz racje z naszego punktu widzenia,
                        • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 12:08
                          jak to milo miec racje;)
                          chociaz czasami moze sie znudzic;):)))
                          • wadi77 Re: z powodu... 25.08.05, 12:33
                            znudzic no dobrze odwołuje to ze masz racje
                            • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 13:56
                              za pozno... juz przyznales, wiec sie nie mozesz wycofac;))
                              • wadi77 Re: z powodu... 25.08.05, 13:57
                                zawsze mozna wprowadzic jaki aneks lub cos w tym stylu
                                • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 14:19
                                  stanowczo protestuje;)))

juz sobie wydrukowalam ten poscik i oprawilam w ramki;) i pokaze kazdemu, kto
                                  stwierdzi,ze nie mam racji;)))
                                  • wadi77 Re: z powodu... 25.08.05, 14:42
                                    niech ci bedzie ale na przyszłosc bede bardziej uważał
                                    • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 25.08.05, 17:38
                                      i slusznie... a ja podstepnie bede chciala Ci udowodnic, ze jednak byles
                                      niezbyt uwazny;)
                                      • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 07:17
                                        czesc mam nadzieje ze z tym udawadnianiem to zarty bo naprawde lubie z Toba
                                        pisac
                                        • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 26.08.05, 08:18
                                          witam:)

no przeciez puscilam Ci pieknie oczko;) wiec raczej nie na powaznie (hmm...albo
                                          moze sie jeszcze zastanowie?;))

a jak tam dzien sie zaczal? golebie ze sloneczkiem dotarly?
                                          • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 08:35
                                            dzieki były wczoraj wieczorem ale dzis rano juz ich niewidziałem teraz poigoda
                                            do bani leje i wogóle tak jakos ciemno, dzien zaczoł sie normalnie chociaz
                                            zaspałem ciutke i juz nie zdażyłem zatankowac wiec z pracy pojade na oparach,
                                            moze dojade zobaczymy.
                                            • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 26.08.05, 09:02
                                              no tak, na pewno zapomniales je wczoraj nakarmic... i takie sa skutki;)
                                              ja o nie dbam, wiec slonca mi nie brakuje, chociaz marze juz o jesieni

nie radze ryzykowac jazdy na oparach... to sie z reguly konczy
                                              kilkukilometrowym spacerkiem do najblizszej stacji benzynowej;) zaliczylam juz
                                              niejeden taki (tu nalezy sie wyjasnienie: nie ja bylam kierowca;)), wiec wiem,
                                              co mowie (pisze chyba jednak bardziej tu pasuje)
                                              • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 09:39
                                                na całe szczescie do stacji mam około kilometrawiec spacerku sie nie boje,
                                                tylko ze jak jeden pas zablokuje to dopiero bedzie akcja
                                                • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 26.08.05, 10:46
                                                  bede jutro sledzic wiadomosci w sieci, czy przypadkiem nie spowodowales
                                                  jakiegos okropnego korka;)
                                                  moze jednak od razu sobie zafunduj ten spacerek z kanisterkiem?;)
                                                  • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 11:17
                                                    zaryzykuje moze dojade
                                                    chyba dopada mnie jakis dołek jesienny bo zaczynam zadawac sobie rózne dziwne
                                                    pytania
                                                  • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 26.08.05, 11:25
                                                    czasami warto zadac sobie takie "dziwne pytania"... jest przeciez wiele spraw,
                                                    o ktorych nie myslimy codziennie, bo nie mamy na to czasu...
                                                    oby tylko to "pytanie siebie" nie ciagnelo sie w nieskonczonosc... no i
                                                    oczywiscie oby doprowadzilo do konstruktywnych wnioskow

niedlugo na pewno zaswieci i dla Ciebie sloneczko, a wtedy te gorsze chwile mina
                                                  • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 11:28
                                                    ale dawno juz (tzn nigdy) nie zadawałem sobie takich pytan, kurde moze ja
                                                    zaczynam przechodzic jakis kryzys
                                                  • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 26.08.05, 11:32
                                                    nie wiem, jakie pytania masz na mysli, wiec trudno mi o tym dyskutowac... moze
                                                    po prostu masz dzisiaj zly dzien, jestes zmeczony, przepracowany... zafunduj
                                                    sobie przyjemny wieczor i prawdopodobnie jutro inaczej spojrzysz na wszystko
                                                  • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 11:38
                                                    przeczytaj poczte
                                                  • panna_z_mokra_glowa Re: z powodu... 26.08.05, 12:04
                                                    Ty rowniez

pozegnam sie juz, bo czas najwyzszy zaczac te przyjemniejsza, bo weekendowa
                                                    czesc piatku:)

a wszystkim, ktorzy tu zajrzeli, zycze sloneczka, usmiechu i slodkiego
                                                    lenistwa;)))
                                                  • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 12:05
                                                    to do miłego zobaczenia w poniedziałek
                                                  • zlotarybka5 Re: z powodu... 26.08.05, 11:34
                                                    a może to klimakterium?
                                                  • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 11:39
                                                    raczej nie
                                                  • zlotarybka5 Re: z powodu... 26.08.05, 11:42
                                                    to mnie uspokoiłeś
                                                  • wadi77 Re: z powodu... 26.08.05, 11:43
                                                    to chociaz wiem ze ktos jest spokojny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka