babcia47 Re: Tina 24.05.23, 22:54 Kiedyś ktoś o niej napisał: "najseksowniejsza babcia świata". Byla juz po 60tce.. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tina 24.05.23, 23:28 Tina Turner & David Bowie - Tonight 1988 (official video) "I will love you till I reach the end I will love you till I reach the end I will love you till I die I will see you in the sky" S. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Tina 25.05.23, 00:37 dvdva napisał(a): > Tina Turner zmarła dziś po długiej chorobie. Beyoncé - "Proud Mary" (Tina Turner Tribute) | 2005 Kennedy Center Honors Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Tina 25.05.23, 01:15 Mam jakąś głupią pretensję, bo wydawała mi się oceanem witalności ,więc jak to "Tina"?? Kto jak kto, ale przecież nie ona, ona powinna dożyć do setki... Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: Tina 25.05.23, 01:39 Odeszla czlowiek legenda. Nie ma chyba nikogo na swiecie, kto nie znal jej chociaz jednej piosenki. Wspaniala, jedyna - z nogami do nieba - wulkan energii - a glos jak stad do ksiezyca. Tina Turner - What's Love Got To Do With It (Official Music Video) Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Tina 25.05.23, 03:12 Bardzo mi przykro. Nie lubiłam jej : muzyki: tych video, gdzie rzucała się jak małpa po klatce.. Co nie zaprzecza, że była w pewnym momencie bardzo lubianą, show must go on. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Tina 25.05.23, 08:48 A jaki to byl "moment". 10 minut 14 marca 1997? Znajomosc małp czerpiesz ze swojej pracy w zoo czy oglądania Animal Planet? lalkaika napisała: > Bardzo mi przykro. > Nie lubiłam jej : muzyki: tych video, gdzie rzucała się jak małpa po klatce.. > Co nie zaprzecza, że była w pewnym momencie bardzo lubianą, show must go on. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Tina 25.05.23, 09:45 Ohh . Wielka szkoda. Była wspaniała. Niektórzy ludzie wydają się wieczni jak np królowa angielska. Smutno bardzo patrzeć jak odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Tina 25.05.23, 12:27 😢 Pamiętam ją "od zawsze", uwielbiałam jej piosenki i niepowtarzalny głos... Kolejna niepowetowana strata... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Tina 25.05.23, 13:31 In memoriam ... wczoraj, gdy wracalam do domu, co kto mial otwarte okno w samochodzie - Tina! Dzis rano w drodze do pracy - the same Tina forever! Peace. Odpowiedz Link Zgłoś