06.06.23, 12:21
Egzamin pisemny na licencjata! Mam wybor teraz miedzy dwoma uczelniami! 🙂 Ok, jeszcze ustny mnie czeka, ale to bedzie juz formalnosc, bo bardzo zmotywowana jestem i juz wiem, jak przebiega. Tak sie pochwalic chcialam. 🙂
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Zdalam!!! 06.06.23, 12:22
      Zdobyłaś już licencjata? Bez studiów? Gratuluję.
      • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 12:23
        Yyy? Zdalam egzamin wstepny na 3 latke z tytulem licencjata? 🧐
        • rosapulchra-0 Re: Zdalam!!! 06.06.23, 13:26
          To gratuluję. Jaki kierunek?
          • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 13:47
            Dzieki! Juz sporo zdradzilam w innych watkach, nie bede tu pisac, bo nie chce dzis podsmiewania i dziwnych wypowiedzi e-matek. 🙄
          • arista80 Re: Zdalam!!! 06.06.23, 20:13
            Kierunek: Fantazje i bajkopisarstwo
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Zdalam!!! 06.06.23, 12:32
      Gratulacje i oby tak dalej, czego ci oczywiście bardzo, bardzo życzę.
      • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 12:33
        🌺 Dziekuje serdecznie!
    • simply_z Re: Zdalam!!! 06.06.23, 12:38
      Nie wiem czy to prawda ale jesli tak to gratuluje nowego etapusmile.
      • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 12:54
        Dzieki. 🙂 Oczywiscie, ze wszystko zmyslone, wlacznie z moja osoba. 🙂 Ale dzis przeszczesliwa zmyslona osoba. 🌺
    • briar_rose Re: Zdalam!!! 06.06.23, 13:00
      Gratulacje, życzę powodzenia smile Oby udało się wybrać tę najlepszą dla Ciebie uczelnię.
      • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 13:04
        Dziekuje! 🌺 Bede sie konsultowac i dumac. 🙂
    • zerlinda Re: Zdalam!!! 06.06.23, 13:01
      Oczywiście, oczywiście. Czekam niecierpliwie na dalsze etapy. Jeżeli jesteś tak zdolna jak ładna to obstawiam, że w sesji zimowej będziemy czciły zakończenie tych wszystkich szkół. A później wybór pracy. To też mogą być wątki!
      • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 13:03
        Prace mam zagwarantowana po obu uczelniach w konkretnej placowce tylko na roznych stanowiskach. Wiec niestety te watki nie wypala. 🙄
        • iwoniaw Re: Zdalam!!! 06.06.23, 16:11
          andallthat_jazz napisała:

> Prace mam zagwarantowana po obu uczelniach w konkretnej placowce

Tak jak masz obiecane, że pozostali studenci beda wywalani z wykladów, bo na bank się nie beda umieli zachować i profesorka tylko w tobie poklada nadzieję? 🤣
          • zerlinda Re: Zdalam!!! 06.06.23, 17:16
            No ba! Cały świat się kręci wokół bajkopisarki. I nie ma bidulka nikogo w realu, żeby dzielić się tymi rewelacjami. Co chwila wateczek na ematce. Kłamstwo za kłamstwem.
            • po_godzinach_11 Re: Zdalam!!! 06.06.23, 17:23
              zerlinda napisała:

> No ba! Cały świat się kręci wokół bajkopisarki. I nie ma bidulka nikogo w realu
              > , żeby dzielić się tymi rewelacjami. Co chwila wateczek na ematce. Kłamstwo za
              > kłamstwem.

Ktoś cię zmusza do czytania?
              • zerlinda Re: Zdalam!!! 06.06.23, 17:36
                A ktoś mnie zmusza? Traktuje to forum i różne wątki jako rozrywkę niskich lotów. Bo mogę.
    • ladyban666 Re: Zdalam!!! 06.06.23, 13:04
      Brawo girl!
      • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 13:08
        Thank ya! 🌺 Dumna z siebie jestem jak cholera. 44 -lata, fachowa terminologia w obcym jezyku. 💪💪💪 Jesss!!! 🙂
    • majenkirr Re: Zdalam!!! 06.06.23, 15:25
      Gratulacje!
      • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 16:05
        Dziekuje!
    • emateczka Re: Zdalam!!! 06.06.23, 15:53
      Ostatnio napisałaś, że nie zdałaś, ale się jednak okazało, że wyników jeszcze nie było i w końcu jednak zdałaś...

Teraz piszesz, że zdałaś, tylko jeszcze jeden egzamin przed tobą...

Rozwazalas może pisanie "zdałam/nie zdałam" PO egzaminach i ogłoszeniu wyników? 🤔
      • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 16:15
        Dziekuje za wskazowke. 💪 Tak, na bazie doswiadczenia wiem, jak przebiegal egzamin. Pisemna czesc oznacza, ze zdales. 2 ustna to formalnosc - motywacja i tego typu odpowiedzi. Wiec mam prawo sie cieszyc. Ale dziekuje e-matce za przywalanie bez sensu. 🙂
        • kubek0802 Re: Zdalam!!! 06.06.23, 16:28
          Jako że jestem w klimatach egzaminacyjnych wiem jaka to ulga. Gratuluję.
          • andallthat_jazz Re: Zdalam!!! 06.06.23, 17:48
            Dziekuje bardzo' 🌺 i zycze wszystkoego najlepszego !
        • emateczka Re: Zdalam!!! 06.06.23, 20:39
          Jako ze twoj kierunek podobno ma jakis zwiazek z pomaganiem ludziom, zakladam, ze bedziesz miala w programie jakies tam podstawy psychologii. Jesli jeszcze nie wiesz, to moze wtedy sie dowiesz, ze ludzie sie na wszystko znieczulaja, i tzw "cry wolf", czyli domaganie sie uwagi bez powodu konczy sie tak, ze kiedy naprawde potrzebujesz/zaslugujesz na uwage, nikt juz nie reaguje.
          Wiekszosc twoich watkow byla takim wlasnie wzywaniem pomocy bez sensu, po czym okazywalo sie, ze ty tylko tak sobie... poczynajac od watku o sledzionie az po zakupowy, kiedy to mialas isc po farbe do wlosow, a wrocilas z 2 sweterkami i posciela, ktora ci sie nie podobala.
          (Po czym zreszta za chwile okazalo sie, ze farby do wlosow znowu nie masz - pamietasz?)

Wiec nie, moim zamiarem nie bylo ci dosrac i umniejszyc twoja radosc ze zdanego egzaminu, bo po prostu w niego nie wierze.
          Jak i w to, ze jakakolwiek praca bedzie na ciebie czekac 3 lata, chyba ze jestes waska specjalistka/geniuszem bez studiow, lub pracodawca wie, ze za 3 lata rozniez bedzie potrzebowal pracownikow, bo praca ciezka, a placa marna - jak np. w domach opieki.
          Ale spoko, fajnie, ze sie cieszysz.
    • arista80 Re: Zdalam!!! 06.06.23, 20:08
      Taa.. ledwo co zdawałaś egzamin na studia a tu już licencjat. Rozumiem, że za kolejny miesiąc będzie magisterka? A potem dziwisz się, że nikt cię nie bierze na poważnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka