pl56 07.06.23, 11:16 Dziękuję komuś kto polecił w wątku o filmie oparciu o fakty. Fascynująca historia, której nie znałam. Czy znacie jakieś fajne podcasty na temat? Co stało się z polską aktorką, grającą główną rolę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Ja,Olga H 07.06.23, 11:23 pl56 napisała: > Co stało się z polską aktorką, grającą główną rolę? z Michaliną Olszańską? A co się miało stać? Żyje i pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
yannefer Re: Ja,Olga H 07.06.23, 11:27 Piąte nie zabijaj jest odcinek podcastu o Hepnerowej Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ja,Olga H 07.06.23, 11:41 pl56 napisała: > Co stało się z polską aktorką, grającą główną rolę? Pewnie się wstydzi za ojca. A zawodowo to w pokoleniu IKEA ostatnio grała. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ja,Olga H 07.06.23, 13:53 Ale chyba tu jest pytanie o jej dokonania i plany zawodowe, nie o ojca, prawda? Bo jeżeli pytamy o ojca, to dziewczyna się stanowczo odcina od jego poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Ja,Olga H 07.06.23, 14:12 borsuczyca.klusek napisała: > Pewnie się wstydzi za ojca. cóż za piękny przykład "pedagogiki wstydu". Tak, olszański jest paskudnym typem ale za ojca sobie go nie wybrała. Więc dlaczego miałaby się wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ja,Olga H 07.06.23, 15:58 Chyba nigdy się z Tobą tak bardzo nie zgadzałam. Ciekawe, Borsuczyco, że dla forumowych mizoginów i agresywnych inceli masz dużo mieksze serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Ja,Olga H 07.06.23, 18:54 Dlaczego miałaby się wstydzić za ojca? Wybrała go sobie? Wspierała go w jego działaniach? Człowiek nie odpowiada za własnych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskamarylka Re: Ja,Olga H 07.06.23, 21:14 Może i się wstydzi, nie ma się czemu zresztą dziwić (www.pomponik.pl/plotki/news-michalina-olszanska-wstydzi-sie-faszyzujacego-ojca-rozdzieli,nId,6280656), ale dlaczego po niej cisnąć z tego powodu? Gdyby mojemu ojcu odwaliło, to co ja mogłabym z tym zrobić? Gdyby twojemu, to co mogłabyś zrobić ty? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ja,Olga H 07.06.23, 21:40 Dziewczyny macie rację, bardzo źle się wyraziłam. Nie miałam intencji cisnąć po dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ja,Olga H 07.06.23, 23:22 Ale tez trzeba przyznac, ze malo kto tu potrafi powiedziec: "fakt, slabe to bylo. co zrobilam/napisalam" Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Ja,Olga H 07.06.23, 18:47 A urzekła cię w tym gniocie xyz????? Odpowiedz Link Zgłoś