akn82 09.06.23, 22:31 Może wasze dzieci też jeżdżą konno i możecie polecić jakiś obóz jeździecki dla nastolatki? Wiem, że pytanie dość niszowe więc nie dorzucam innych preferencji 😉 poprostu fajny obóz a resztę sobie same sprawdzimy. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: Polećcie sensowny obóz jeździecki 09.06.23, 22:36 Moja corka byla bardzo zadowolona z Brennej a jeszcze bardziej z rajdu po lasach Niemodlinskich - oba z Almatura. Rajdy wspomina do dzis, pol dnia w siodle, spanie w roznych miejscach, piekne trasy po lasach i łąkach a nie nudny padok. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Polećcie sensowny obóz jeździecki 10.06.23, 00:31 Moja akurat z Brennej nie była zadowolona, bo za mało czasu spędzali w stajni, ale ona z tych co w stajni mogłaby spać. No i jazdy w teren też ją nie kręcą za bardzo.Byla 3 razy w Nowęcinie, sama chciała tam jeździć, bo miała fajne relacje z właścicielem stadniny i sporo się nauczyła, dokupywała sobie też dużo jazd. Zdała tam brązowa odznakę i w kolejnym roku srebrną. Wtedy kiedy ona była było jakieś kiepskie miejsce jeśli chodzi o kwaterę, ale stadnina b.fajna dla bardziej zaawansowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Polećcie sensowny obóz jeździecki 10.06.23, 01:40 moje dzieciaki jeździły w Bieszczady do Tabunu, kilka godzin dziennie na koniu na oklep, w pakiecie slaby internet. Ja bylam zachwycona, ze mialy odwyk od komorek. One wtacaly wymęczone, ale szczęśliwe. Jezdzily tam 3x. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Polećcie sensowny obóz jeździecki 10.06.23, 08:40 Jeździłam tam jako nastolatka 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
jieva1 Re: Polećcie sensowny obóz jeździecki 10.06.23, 08:06 Ośrodek Jeździecki Skręt w Iwcu obok Tucholi. Dużo godzin w siodle, szczególnie w terenie, czas spędzany z końmi w stajni poza jazdami praktycznie nielimitowany. Ale już teraz trzeba się zapisywać na przyszłe wakacje, w tym roku nie ma szans. Ewentualnie na ferie zimowe. Moje dzieci były dwa razy i twierdziły, że to najlepszy czas w ich życiu 😊. Odpowiedz Link Zgłoś
akn82 Re: Polećcie sensowny obóz jeździecki 13.06.23, 09:57 Dziękuję za porady! Córka wybrała jeden z polecanych i są jeszcze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: Polećcie sensowny obóz jeździecki 13.06.23, 10:13 www.evido.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś