Dodaj do ulubionych

Kariery ...

27.06.23, 11:38
Dziwi Was czasem, że jakaś znana/popularna osoba zrobiła nie wiedzieć czemu karierę (w sensie jest rozpoznawalna/ma fanów i wszelkie profity, w tym finansowe, z tym związane)?

A są takie, które zrobić jej nie mogą albo są niedostatecznie docenione?

Dla mnie np. Natasza Urbańska - wszestonnie artystycznie uzdolniona, przepiękna i raczej nie głupia, jakos wybić się nie może i ludzie jej chyba nie lubią?

Tak samo Kasia Cerekwicka czy Kasia Moś - jakiś jeden przebój był, niby funkcjonują w przestrzeni publicznej, a spiewają covery, a głosy genialne wg mnie.

www.pudelek.pl/karolina-pisarek-rozstaje-sie-z-malgorzata-leitner-bedzie-powtorka-z-rozrywki-z-joanna-krupa-6913242873866912a
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Kariery ... 27.06.23, 12:36
      Moim zdaniem nie ma co porównywać Moś i Cerekwickiej do Pisarek. Te pierwsze są wokalistkami i na tym próbują/próbowały budować swoją karierę. A jak wiadomo biznes ciężki, konkurencja duża i jak sama nie piszesz muzyki i tekstów to później będziesz skazana na covery i bujanie się z jednym przebojem przez x lat.
      A pani Pisarek należy do grupy influenserów, którzy mają jeden produkt do sprzedania swoje idealne, bajkowe życie. Częste takie osoby pozbawiane są jakiegokolwiek poczucia obciachu czy zahamowań. Przykładowo robiąc room tour pokaże nawet wnętrze toalety i koło pióra jej będzie latać czy komentarze będą pozytywne czy negatywne. Ważne żeby były, bo komentarze i obserwatorzy to ruch w interesie nie ważne czy pieją z zachwytu czy oglądają dla beki.
      Inna przedstawicielka tego gatunku pani Andziaks zasłynęła szczegółową relacją ze swojego porodu na YT.

A Natasza to fenomem chyba na skalę światową. Dużo już o niej było na forum i chyba nikt do jednoznacznych wniosków nie doszedł 🤷‍♀️
    • ageman Re: Kariery ... 27.06.23, 13:48
      wg mnie zrobienie kariery a popularność medialna to dwie różne sprawy.

Pozdrawiam
      Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka