beata985 04.07.23, 13:19 Niestety czas przeszły dokonany...nie wiem kiedy to zleciało Było ciężko jeżeli chodzi o pływanie...po raz pierwszy nie dopłynęliśmy do mety. Szukam inspiracji na rok przyszly... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 13:28 Twój kapelusz przypomniał mi, jak wybrałyśmy się z córką na kajaki Drawą. Przyodziała się w turkusową falbankową spódniczkę (miała jakieś 12 lat) i w tych falbankach bez wahania wskakiwała do rzeki, żeby przepchnąć kajak z mateczką przez zagradzające drogę pnie drzew - ech, piękne wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 14:32 nangaparbat3 napisała: > Twój kapelusz przypomniał mi, jak wybrałyśmy się z córką na kajaki Drawą Byłam na Drawie 😁 . Przyo > działa się w turkusową falbankową spódniczkę (miała jakieś 12 lat) i w tych fal > bankach bez wahania wskakiwała do rzeki, żeby przepchnąć kajak z mateczką przez > zagradzające drogę pnie drzew - ech, piękne wspomnienia. > Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 13:49 Kapelusz super , inni uczestnicy też mieli jakieś fantazyjne nakrycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 14:35 malia napisała: > Kapelusz super , inni uczestnicy też mieli jakieś fantazyjne nakrycia ? Tak, w naszej ekipie był Pan narodowiec w odpowiednim odzieniu oraz pan w koszuli krawacie trzewikach i torbą z biedronki...tu chce dodać że krawat na każdy dzień miał inny...🙄🤣...więcej nie pamiętam kurde Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 14:33 alpepe napisała: > Tylko kolumny brakuje > Jak się dobrze przyjrzeć to i coś w stylu kolumny znajdziesz 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 14:36 Super kapelusz! Wyglądasz w nim zabójczo na tym kajaku 👍🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 14:47 A to jak już wam się podoba to się pochwalę, że sama go ozdabiałam 😁👒 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 16:24 Kubek czeka na swoją kolej....już mialam odpuścić ale im bliżej tym więcej osób się dopomina. No czas poszukać kubeczka Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kapelusz w kajaku 04.07.23, 16:15 No to już wiadomo kim jest Dama w Kapeluszu…. Odpowiedz Link Zgłoś