alessandruzza77 07.07.23, 11:03 Rezerwowałyście już kiedyś wycieczki fakultatywne przez tripadvisor? Będę w Agadirze, chciałam zarezerwować "objazd" miasteczka. Cena nieduża. Płaci się kartą. Bezpieczne to? Działa jak booking com? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trampki-w-kwiatki Re: Wycieczka fakultatywna przez tripadvisor 07.07.23, 14:10 Kiedyś przez ten serwis rezerwowałam pobyt w Gdańsku. To było kilka lat temu. Działało jak trivago czy inne travelisty. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wycieczka fakultatywna przez tripadvisor 07.07.23, 14:11 Nie, Jezu, pomyliłam serwisy! Sorki, tamten miał coś innego w tytule!!! Mój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
tyggrysio Re: Wycieczka fakultatywna przez tripadvisor 07.07.23, 14:51 Ja rezerwowałam krótka wycieczkę w Holandii, dostałam bilet który pokazałam następnie organizatorom wycieczki na miejscu. Żadnych problemów, ale zakładam ze TripAdvisor jest tylko pośrednikiem i pojęcia nie mam czy sprawdza co sprzedaje czy nie bierze za to odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś