tanebo001 11.07.23, 16:07 Miałem katastrofę. Włączył mi się bitlocker. Mam nadzieję że dla tego kto to wymyślił powinien być odrębny krąg piekieł. Ale cudem komputer działa. Ale mam pytanie: JAK ROBICIE BACKUP??? czy można zrobić go online? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loginematka Re: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp 11.07.23, 16:16 Jak można używać komputera do gotowania, i jak można zrobić to na sieci zamiast w garnku?!?! Ja backupuję wyłącznie na kuchence, w swojej kuchni! Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp 11.07.23, 16:24 Jak się włączył, to zaszyfrował, skoro nie zaszyfrował to coś Ci się pomyliło widocznie zobaczył jedynie jakieś nowe urządzenie na liście urządzeń rozruchowych, albo podłączyłeś jakiś zewnętrzny magazyn danych. Najlepiej wyłącz tę funkcję na swoim komputerze... Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp 11.07.23, 16:29 Można robić backup on line tylko trzeba za to płacić. Zwłaszcza, gdy potrzebujesz dużo miejsca. Konserwatywnie lepiej mieć dysk w domu, bo zawsze masz do niego dostęp i nie jesteś zależny, ale trzeba uważać by Ci tego dysku nie zaszyfrowało w sposób dla Ciebie niekontrolowany. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp 11.07.23, 16:30 Po co włączyłeś tę opcję? Lepiej nie mieć jej włączonej. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp 11.07.23, 16:31 Po tytule bylam przekonana, ze bedzie o zmywaniu naczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp 11.07.23, 16:41 Ja mialam nadzieje ze moze dostal matcha na tinderze i nie wie co teraz. Odpowiedz Link Zgłoś