Dodaj do ulubionych

Ematki na plaży

01.08.23, 20:25
Czujecie na sobie wzrok innych plażowiczów/plażowiczek? Przyznam że sama lubię zawiesić oko na zgrabnym i szczupłym ciele. Przeważa jednak sadełko.
Obserwuj wątek
    • majenkirr Re: Ematki na plaży 01.08.23, 20:31
      21mada napisała:
      > Czujecie na sobie wzrok innych plażowiczów/plażowiczek? .

Już nie 🙃
    • ichi51e Re: Ematki na plaży 01.08.23, 20:32
      Nie chwaląc się najpierw przeczytałam post a potem myśle czyzby mada?

I bingo!
    • jammer1974 Re: Ematki na plaży 01.08.23, 20:32
      Nie czuje zadnego wzroku. Mam prawie 50lat i nie oczekuje zadnych spojrzen choc zdaje sobie sprawe ze figure mam lepsza niz przecietna kobieta w moim wieku.
      Sama tez innych nie ogladam. Generalnie nie lubie ogladac golych cial obcych ludzi. Mlodzi mnie jeszcze nie pociagaja a starzy (jak ja) juz nie pociagaja.
    • stephanie.plum Re: Ematki na plaży 01.08.23, 20:52
      często, kiedy w falach "bawię się w topielca".

jest to wzrok przerażony...

:~D

osobiście, wypatruję osób, które dobrze pływają. to dla mnie atrakcyjne na maksa, niezależnie od płci i wieku. oraz sadełka.
    • frntta666 Re: Ematki na plaży 01.08.23, 21:06
      Ja tam sie wlasnie lubie gapic na wszystkie ciala, nie tylko na ladne. Ale to nie na plazy. Duzo mlodziezy meskiej jest skinny fat i zapasieni. Za to dziewczyny czesto zgrabne i smukle, jakas dysproporcja. No nie maja za bardzo w czym wybierac...
      • majenkirr Re: Ematki na plaży 01.08.23, 23:49
        frntta666 napisała:
        Za to dziewczyny czesto zgrabne i smukle, jakas dysproporcja. No nie maja za bardzo w czym wybierac
        ...

Gdzie te dziewczyny? Dla synka pytam ☺️
        • frntta666 Re: Ematki na plaży 05.08.23, 20:34
          W pociagach, na ulicach... zachod Polski wink No i na woodstocku bylo tyle ludzkiego piekna, ze az mi oczy wypalilo big_grin Jednak co mlodosc, to mlodosc, nie zaklinajmy rzeczywistosci, ze jest inaczej ;P
          • primula.alpicola Re: Ematki na plaży 05.08.23, 20:39
            Ooo to prawda z tą młodością.
            To samo.powiedziałam dziewczęciu w reakcji na jej: "pani jest wspaniała i inspirująca też chcę taka być w przyszłości" 😊
            • frntta666 Re: Ematki na plaży 05.08.23, 20:49
              Ranyboskie! Jestes charyzmatyczna nauczycielka, ktora zauroczyla platonicznie uczennice? wink Zabrzmialo to groznie wink
    • ggrr.ruu Re: Ematki na plaży 01.08.23, 21:09
      Nie zwracam uwagi na takie rzeczy. Co za różnica czy ktoś patrzy czy nie
      • 21mada Re: Ematki na plaży 01.08.23, 22:08
        Dobra, dobra. To po co tyle trenujesz jak nie po to żeby mieć ładne ciało?
        • marta.graca Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:56
          Chyba, dla zdrowia i żeby samej sobie się podobać, a nie dla tego tygodnia czy 2 w roku na plaży?
          • 21mada Re: Ematki na plaży 02.08.23, 16:56
            🤣 Taaaaa. Kaloryfer na brzuchu jest wręcz niezbędny dla zdrowia.
            • marta.graca Re: Ematki na plaży 03.08.23, 07:35
              Co tak wybiórczo czytasz? O podobaniu się sobie już nie zauważyłaś?
        • ggrr.ruu Re: Ematki na plaży 03.08.23, 09:07
          Oczywiście. I sobie to ładne ciało codziennie podziwiam w lustrze. Ewentualnie zachwyt wybrańców mnie interesuje, a nie to czy państwo na kocyku obok na plaży uważają, że mam ładny kaloryfer czy okropne wystające jelito. Co mnie to? Nie wpływa to na moje życie, a zadowolenie z widoku w lustrze już tak
    • arista80 Re: Ematki na plaży 01.08.23, 21:29
      Ja na plazy jestem skupiona tylko na dzieciach, szczegolnie na mlodszym.
    • semihora Re: Ematki na plaży 01.08.23, 21:50
      No to nie będziesz oka zawieszać. Twój problem.
    • ga-ti Re: Ematki na plaży 01.08.23, 21:57
      Nie czuję, jeżdżę na plaże gdzie abo mało ludzi, albo sami normalni, z sadełkiem. Sama czasem wzrok zawieszam, bom ciekawska baba wink

A nie, czekaj, raz się na nas gapili i nawet otwarcie się śmiali, gdy próbowaliśmy złożyć namiot plażowy, niech go trafi, nie dawał się za nic. Więc śmialiśmy się razem ze współplażowiczami smile
      • 21mada Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:30
        A ci bez sadełka są nienormalni?
    • nostalgia81 Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:35
      21mada jak zawsze w temacie estetyki ciała...
    • eagle.eagle Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:38
      Pełno nagich ciał koło mnie, każde jest inne i każde na swój sposób piękne.
    • majaa Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:48
      Nie zwracam uwagi, czy ktoś na mnie patrzy czy nie. Sama też nie wpatruję się w innych, nawet zgrabnych i powabnych. Owszem, siłą rzeczy czasem człowiek rzuci okiem i oczywiście widzi różnicę, ale żeby się jakoś dłużej przyglądać, to nie, dość niezręczne to jest, uważam.
      • 21mada Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:54
        No to ja mam tak samo. Nie wgapiam się ale jak widzę zgrabną figurkę to oko zawieszę. Chociaż kaloryfera na brzuchu u kobiety to jeszcze nie widziałam. Panów kulturystów trochę jest. Apetyczni, nie powiem. 😋
    • szarmszejk123 Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:49
      Nie 🤷
      • 21mada Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:56
        Oj już nie bądź taka skromna. Ja tam widzę jak faceci zerkają kątem oka. Albo siedzą w okularach słonecznych i niby patrzą w dal. 😎😉
        • szarmszejk123 Re: Ematki na plaży 02.08.23, 11:58
          A ja nie widzę. 🤷
    • srubokretka Re: Ematki na plaży 02.08.23, 12:40
      W PL tak i tego szczerze nienawidze, w Usa nie, a nawet jak ktos sie gapi, to po mnie to splywa.
      • 21mada Re: Ematki na plaży 02.08.23, 16:58
        O, a czemu tak rozróżniasz?
    • sasha_m Re: Ematki na plaży 03.08.23, 07:31
      Nie czuję, bo nie zwracam na to uwagi i ja też się nie przyglądam. Ale jak trafi się ładne ciało męskie czy kobiece, które do tego porusza się z wdziękiem, to patrzę i jest to zachwyt podobny do tego, który czuje się stojąc przed obrazem w muzeum i kontemplując jego piękno.
    • youngagain Re: Ematki na plaży 03.08.23, 07:51
      Tak, czujęsmile W tym roku wzięłam się ostro za siebie (choć zle nie było) i sporo ćwiczę, zadbałam o mega zdrową dietę, chodzę regularnie na sauny, rolluje ciało rollerem i jak się posmaruje samoopalaczem (ukochany St.Moritz dark) to wyglądam jak ta lala.
      Mam 40 lat ale czuję się lepiej ze sobą niż 20 lat temu. Nawet po raz pierwszy w tym roku odważyłam się na plaży na bikini stringi...
    • stasi1 Re: Ematki na plaży 03.08.23, 08:24
      Ale oglądzasz kobiety czy mężczyzn? kobiety są piękne na plaży
    • imponderabilia22 Re: Ematki na plaży 03.08.23, 08:44
      Kilka lat temu po wielu latach przerwy pojechałam w końcu nad polskie morze do Ustronia Morskiego, taka rodzinna miejscowość. Zdziwiło mnie, że większość dorosłych miała na sobie zbędny tłuszcz, mało kto miał taką zdrową, normalną figure, bez tłuszczu ewidentnie spowodowanego przez paskudne żywienie ( nie mówiąc już o ciałach widocznie wyćwiczonych, wyrzeźbionych). Najgorsze, że wiele dzieciaków też tak wyglądało. Nie kojarzę jak byłam mała tylu grubych lub grubszych dzieci w moim otoczeniu. Większość była normalnej budowy, grubasy czy tacy zaokrągleni to była rzadkość.
    • primula.alpicola Re: Ematki na plaży 05.08.23, 20:41
      A tak, zdarza się, szczególnie na włodkiej plaży.
      Ja za bardzo nie zawieszam, bo mam fatalny wzrok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka