lodomeria 25.08.23, 00:46 Bardzo proszę! Nigdy żadnej nie miałam więc nie wiem, na co zwracać uwagę. A tak czuję, że bardzo ułatwiłaby mi życie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 01:08 Minimum dwie osobne przegrody, telefon osobno żeby był niż klucze i monety i żeby kluczyk od samochodu zamknąć z telefonem, żeby się nie stresować, że wyjmując portfel w sklepie przypadkiem wywalisz gdzieś kluczyk 😉 I zapach i sprawdzić jak działa regulacja, jednosteonna czy obustronna i czy się zbyt łatwo nie luzuje. To z mojego doświadczenia z moimi nerkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 07:47 Dzięki za tę rozryskę! Samochodu nie mam, rower na szyfr, monet nie używam, płacę smartwatchem albo telefonem - tak na codzien to w sumie potrzebuję mieć telefon, pomadkę ochronną... Ale tak, na pewno wolę mieć przynajmniej dwie kieszonki! Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 01:27 Ale trafiłaś. Ja właśnie szukam przed wyjazdem. Nie wiem czy przejdzie ale utknęłam na marce Kochmanski. Wprawdzie szukam dla męża ale damskie też są. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 01:33 tez mysle na lato, najbardziej by mi pasowala taka www.wittchen.com/damska-torebka-nerka-z-pikowanej-ekoskory-dwukomorowa,p7193602? tylko nie ekoskory, najlepiej lekka z nylonu, latwa do prania Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana_50 Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 07:05 Zajrzyj na karolinaaudycka.pl kupuje u niej torby, plecski są świetne, nerki też ma Odpowiedz Link Zgłoś
edor67 Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 09:45 Nerki są też świetne. Można zamówić z paskiem na ramię albo na biodro. Ja mam na ramię. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 07:23 Nylonowe: day-et.com/collections/bum-bag Skórzane: polski Daag Upcycling: Korba (na insta). Zwroc uwagę na to, czy ma dużo zamykanych kieszonek i długość paska Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 15:59 A powiedz, co z tą długoscią paska? Jaka najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 20:40 To zależy od Twojego wzrostu i upodobań. Są nerki, w ktorych pasek jest dość krótki i wtedy może być za wysoko umieszczona. Najlepiej przymierzyć i sprawdzić te wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 22:30 Weszłam w link a tam pływający tyłeczek 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 07:49 Dzięki za wszystkie polecenia! Jeszcze jedno pytanko - pasek na klamrę czy sprzączka też ujdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 09:38 Ja na codzien nie nosze, ale juz np na lotnisku taka mi sie sprawdza puccini.pl/rozowa-materialowa-nerka-z-neonowa-podszewka-bm2028-3c Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 09:56 Mam sportową firmy milo, ale jest tak wiekowa, że pewnie już dawno nie ma takiego modelu. Jestem jej fanatyczką i nie ruszam się bez niej na żaden wyjazd. Nie jest bardzo duża, ale ma pięć kieszonek. Trzy po środku i dwie malutkie po bokach, które mieszczą pomadkę, plastry, tabletki. Nawet małą wodę 200 ml pomieści. Pottfel, składaną siatkę ba zakupy, scyzoryk. Tak więc im więcej kieszonek tym lepiej. Jak w damskiej torebce. Odpowiedz Link Zgłoś
xeniazenia Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 10:00 Mana Mana i Anacomito? Obydwie użytkuję już parę lat bardzo intesywnie. Ta druga ma fajną opcję, bo ma karabińczyki nie na pasku, ale w "konstrukcji" tej nerki i można ją nosić bez paska, przypiętą do szlufek dżinsów np Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 17:39 Dziś rozmawiałam ze znajomym nefrologiem i kusi, żeby pokazać co on rozumie pod pojęciem "fajna nerka"... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 17:45 Nie jestem nefrologiem, a to było moje pierwsze skojarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mimfa Re: Polećcie fajną nerkę 😁 25.08.23, 21:22 Bardzo podobają mi się nerki z Mięty. Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: Polećcie fajną nerkę 😁 26.08.23, 00:44 ebanda.pl/pl/c/Nerki/1 Uwielbiam 🫶 Odpowiedz Link Zgłoś