taki-sobie-nick 12.09.23, 00:29 Poproszę o wrzucanie propozycji pracy wykonywanej zdalnie - z wyjątkiem pracy z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 00:46 Co to jest praca "z klientem" i czym sie rozni od pracy "dla klienta"? Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 06:21 Siedzisz na słuchawkach i mówisz gdzie kliknąć żeby zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 01:15 Ja dzis bylem w banku i siedzialem z jednej strony biurka a urzednik z drugiej i mysle ze on wlasnei pracowal z klientem? Nie mial sluchawek na uszach nai w uszach, i to on klikal zeby mu dzialalo? Znaczy sie nie takie to proste? Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 01:27 engine8t napisał: > Ja dzis bylem w banku i siedzialem z jednej strony biurka a urzednik z drugiej > i mysle ze on wlasnei pracowal z klientem? Nie mial sluchawek na uszach nai w > uszach, i to on klikal zeby mu dzialalo? Znaczy sie nie takie to proste? Serio masz z tym problem? Ta pani w banku pracuje z klientami. Ma 30 kretynów do obsłużenia. Praca klientem oznacza tylko tyle że robię cos dla jednej firmy w danym momencie. Czyli jak co gość przychodzi naprawiać kabłówkę i ma ty klientów 20 dziennie to z klientami. Jak ma 1-2 miesięcznie i tylko z nimi umawia współpracę to się nazywa praca z... klientem Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 00:47 Ksiegowosc, zakupy, handel, logistyka transportowa, woekszosc zawodow informatycznych, grafika komputerowa, praca w szeroko pojętych finansach. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 00:53 A te prace to niby nie maja klienta? Kazda praca musi miec odbiorce czyli klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:24 I tu właśnie jest ta różnica, której nie rozumiesz, pomiędzy pracą Z klientem a pracą DLA klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 05:56 Każda praca jest dla klienta, ale nie każdy pracownik ma z tym klientem jakikolwiek kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:07 Zmartwię ciebie - we wszystkich usługach zdalnych wykonuje się pracę dla kogoś. Nie możesz zakładać nieistnienia klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:09 No dlatego zapytalem czy to praca "dla" czy "z: klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:25 Nie założyła. Wykluczyła pracę z klientem, tej dla klienta nie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:35 A wiec jak klient zadzwoni i ma problem a ty odbierzesz telefo aby mu pomoc to znczy jest to praca "z" klientem.? A jak zadzwoni i nie odbierzez albo napisze emaila - powie ci czego oczekuje a ty sie zdecydujesz jak i kiedy to wykonac i mu odpowiedziec, to to juz bedzie praca "dla" klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:42 Strasznie mało rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:51 Ja ? Czy moze to Ty? Wyraznie ci ponizej napisala ze praca na ifolini to "Z" a juz w spokoju duch to "dla"? Oczywiscie ja to upraszczam i trywializuje no bo jak mozna inaczej odpowiadac na takie naiwne i glupie w sumie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 02:00 Niesamowite jak bardzo można być głupim i jednocześnie przekonanym o swojej wyjątkowej mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 02:11 Jak widzsz - mozna i to nawet z pozytywnym skutkiem. Dla me klient to klient. Jest to jednostka (podmiot) dla ktorej wykonuje zlecone mi zadanie. A reszta to tylko detaly typu - jakie to zadanie, jak jest zlecane, jak kontrolowane i jak oceniane wykonanie takiego, jakie sa metody komunikacji etc.. Wyglada na to ze ty szukasz pracy gdzie nie bedzie zadnej bezposredniej komunikacji czy kontaktow? Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 08:34 🤦♀️ Lepiej późno niż wcale... Tak, dokładnie to autorka napisała w poście założycielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 16:47 Mój mąż pracuje DLA klienta. Kontakt ma głównie przez email. Sporadycznie przez telefon. A praca Z klientem to np tzw słuchawki, rejestracja w przychodni gdzie przyjmujesz przy okazji skargi na działanie przychodni czy lekarza. Na tym polega różnica Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:28 Chodzi mi o pracę z np. klientem firmy X NA INFOLINII albo w windykacji. Albo ustalanie różnych kwestii z kontrahentem. W spokoju ducha, DLA klienta, chętnie popracuję zdalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:39 Patrz powyzej. Praktycznie wiekszsc pracy "z klientem" mzona przeksztalcic na prace "dla" klienta. Np "Siedzisz na infolini i klient dzwoni a ty odbierasz i on cie opierd ze towar nie zostal dostarczony w czasie, przyszedl uszkodzony i on chce rekompensaty albo darmwt zwrot. To praca z klientem Ale wystarczy ze on ci napisze emaile w ktorym napisze to samo. Ty wszytko sprawdzisz i w spokoju ducha uzgodnisz i mu odpwiesz to to juz praca dla kilenta? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:44 Rozumiesz, że są ludzie, którzy w życiu żadnego klienta nie widzieli na oczy ani z nim nie gadali a pracują? Czy ci się w główce nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:54 A kto mowi ze praca z klientem to jak sie widza na oczy? Zdefiniuj wiec roznice miedzy "Z" i "DLA" i wtedy zobaczymy bo na razie to nie ma sensu w tym co mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:44 Chodzi mi o typową pracę "obsługa LICZNYCH klientów firmy X". A nie pracę typu "robię korektę dla dwóch wydawnictw". Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:55 Obsługa licznych klientów = praca z klientem. Dalsze zadawanie głupich pytań będzie uznane za trolling. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 02:00 Aha, jak masz 20 klientow to "liczni" a jak 2 to juz nie? OK, ale to ciagle nie ma sensu. No tak odpowiadanie na glupi epytanie to trolling? Ale ubaw.. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 18:41 >Dalsze zadawanie głupich pytań będzie uznane za trolling. Ten warunek spełnia 99% twoich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:57 Jak to roznicca? No wiec jak robisz korekte dla dwoch wydawnictw to "wydawnictwa" maja przedstawicieli i ludzi ktorzy ci daj robote a wiec ciaglee pracujesz "Z" ludzmi i robisz to co czego oczekuja a oni cie oceniaja? Czym sie roznia "liczni" klienci firmy X od "dwoch" klientow - firmy "wydawnictwo X i wydawnictwo Y"? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 01:59 Tym, że są to wydawnictwa, a nie klienci wydawnictw. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 02:05 A to juz jest cos co na nazywam "Damska Logika" No bo jaka jest roznica pomiedzy "klientem - wydawnictwem" a "klientem wydawnictwa"? i podejrzewam ze to jest wlasnie zrodlo Twoich problemow. Ty tak naprawde nie wiesz co chcesz robic a czego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 05:22 engine8t napisał: > A to juz jest cos co na nazywam "Damska Logika" To już mizoginia w czystej postaci, jakkolwiek to sobie tłumaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 19:24 Akurat tego sobie nie tlumacze poniewaz to tlumaczenia nie wymaga., Kobiety po prostu maja wrodzona inna logike i dlatego jest masa problemow w komunikacji mesko/damskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 19:40 W komunikacji męsko-męskiej nie ma problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 01:29 Sa problemy ale innego rodzaju. Podobnie jak w komunikacji damsko-damskiej. Zalozmy ze nalezy zrobic pranie Przyklad meskiej komunikacj: - wypierz i rozwies to co jest w koszyku i na kupce obok i zrob to tak aby bylo gotowe prze 20:00 - OK O 20 pranie rozbieone i rozwieszone Sprawa zamknieta Wersja damska - Trzeba zrobic pranie - OK. O 20:00 . - Dlaczego nie zrobiles prania? - A kto mi kazal? - Jak to kto? przeciez ci mowilam o 13 ze trzeba zrobic pranie. - Mowilas tzn stwierdzilas I ja sie z toba zgodzilem ale przeciez nie bylo okreslone co, kto i kiedy wiec dlaczego niby ja mam byc winnym? i zaczyna sie klotnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 01:44 Wspólczuję. U mnie w domu "zrób pranie" oznacza tylko tyle "zrób pranie dziś". Z reguły jest zrobione szybko I wieczorem jest gotowe do złożenia. Jak nie będzie trudno. Mogła mnie/partnera głowa boleć, mogliśmy mieć lenia, ale to niejst powodem do kłótni Odpowiedz Link Zgłoś
152kk Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 07:01 A to we wspólnym domu facet robi tylko to, co żona mu za każdym razem każe? Nie ma podziału obowiązków? A jeśli jest i pranie jest obowiązkiem męża - to po co żona miałaby mu coś "kazać"? Jakbym miala pracownika, ktory codziennie rano czeka, żeby mu wydać szczegółowe polecenia dot. zadań ktore sa jego stalym obowiązkiem, to po kilku naganach by wyleciał, bo nie pracujemy w zakladzie pracy chronionej (pomijając już to, że żona to nie szef) Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 08:25 A u mnie w domu o praniu się nie rozmawia. Jak ktoś wie że potrzebuje czegoś na jutro to pierze i dorzuca inne rzeczy. Zawsze ktoś coś będzie potrzebował i pranie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Praca wykonywana zdalnie 15.09.23, 00:11 engine8t napisał: > Sa problemy ale innego rodzaju. > Podobnie jak w komunikacji damsko-damskiej. > > Zalozmy ze nalezy zrobic pranie > Przyklad meskiej komunikacj: > - wypierz i rozwies to co jest w koszyku i na kupce obok i zrob to tak aby byl > o gotowe prze 20:00 > - OK > O 20 pranie rozbieone i rozwieszone > Sprawa zamknieta > > Wersja damska > - Trzeba zrobic pranie > - OK. Wg mnie jest dokładnie na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 08:03 Jak robię korektę, to NIE pracuję z ludźmi. Pracuję z tekstem. Potem wysyłam go dalej ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 16:27 angazetka napisała: > Jak robię korektę, to NIE pracuję z ludźmi. Pracuję z tekstem. Potem wysyłam go > dalej ludziom. Ale to twój klient tekst ci przesyła i ustala szczegóły, to z klientem uzgadniasz zmiany tekstu, to klient wykonana pracę odbiera. Żona jest redaktorem i wiem, ze pracuje z klientem a nie dla klienta. Jest w ciągłym kontakcie z autorem czy autorami tekstu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 16:48 Może pozwól mi jednak samodzielnie ocenić, na czym polega moja praca. W takim rozumieniu to nikt nie pracuje nie dla klienta, przecież każdy pracuje dla kogoś. Na czyjeś potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 01:07 angazetka napisała: > Może pozwól mi jednak samodzielnie ocenić, na czym polega moja praca. W takim r > ozumieniu to nikt nie pracuje nie dla klienta, przecież każdy pracuje dla kogoś > . Na czyjeś potrzeby. Każdy pracuje dla klienta, nie każdy pracuje z klientem. Moja żona (redaktor) pracuje z klientem (autorem tekstu), ja (programista) pracuję dla klienta ale nie z klientem. Kontaktuje się z wdrozeniowcami i z klientem (użytkownikiem aplikacji) nie mam żadnego kontaktu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 16:53 > Ale to twój klient tekst ci przesyła i ustala szczegóły, to z klientem uzgadniasz zmiany tekstu, > to klient wykonana pracę odbiera. Albo przełożony. Albo pracownik innego działu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 01:02 z_lasu napisała: > > Ale to twój klient tekst ci przesyła i ustala szczegóły, to z klientem uz > gadniasz zmiany tekstu, > > to klient wykonana pracę odbiera. > > Albo przełożony. Albo pracownik innego działu. Redaktor współpracuje z autorem tekstu. Autor jest najważniejszy i to autor akceptuje redakcyjne zmiany tekstu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
152kk Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 07:09 Ale osoba redagująca nie musi mieć bezpośredniego kontaktu z autorem, co ci właśnie wyjasniono. Bo czy ktos pracuje "z" kimś oznacza bezposredni kontakt tych osób, "ważność" nie ma znaczenia. To, że Twoja żona ma taki kontakt, nie znaczy, że tak jest zawsze. Nie napiszę, że kierujesz się męska logiką, bo moi męscy znajomi i współoracownicy już dawno by tę różnicę zrozumieli 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 06:40 Klient nie napisze do mnie i nie zadzwoni. Dlaczego? Ano dlatego że nie zna ani mojego maila ani telefonu. Nawet nie mam telefonu. Komórki służbowej odmówiłam. Miałam w pracy służbowy stacjonarny ale już nie mam bo używamy teams.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 06:30 No i chciałam sobie poczytać o fajnych pracach a tu wuj ... jakaś laska pitbul.... To napiszę jakie mają znajomi. Koleżanka pracuje w branży budowlanej, robi zamówienia, kosztorysy itp. Kolega pracuje dla koncernu samochodowego w dziale gdzie testują komputerowo nowe części i ich zachowanie w różnych sytuacjach - nie wiem jak się to fachowo nazywa. I też kolega który jest czysto z IT, deweloper albo coś podobnego. Wszystkie te osoby nigdy w biurze nie bywają. Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 06:59 To i ja dopiszę: koleżanka pracuje w banku - ale nie z klientem, tylko sprawdza poprawność transakcji, nie wiem dokładnie na czym to polega. W każdym razie kontaktu z klientem nie ma, 100% zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiastka Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 07:44 Kierownik (menadzer) projektow niezaleznie od branzy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 07:53 Ze znanych mi w 100% pracujących zdalnie m.in: - obsługa back office komitetu jednej z organizacji międzynarodowych; - kierownicy projektów; - PMO projektów; - testerzy i generalnie IT Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 08:03 U mnie w korpo - wszyscy pracownicy tzw. globalnych zespołów - zarządzający projektami, produktami, marketingiem, jakością, zakupami, szefowie globalnych zespołów HR, rekrutrzy, księgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 08:26 Programista, analityk, scrum master.... Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 12:47 Scenarzysta, projektant gier komputerowych, operator DTP, autor książek, felietonów, treści pod SEO, copywriter. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 13:05 Większość prac biurowych, w których nie masz styczności z dokumentami w wersji papierowej, których jakichś powodów nie można wynieść z siedziby firmy. U mnie tak jest. Firma kilkaset osób i właściwie 80-90% ludzi może pracować zdalnie. Obieg większości dokumentów odbywa się w formie elektronicznej (skany, maile). Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 13:45 Jestem testerem manualnym aplikacji. W biurze nie bywam. Z klientem nie rozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 18:41 Manualnym w sensie pukania w klawiaturę i myszkowania, ewentualnie pukania i jeżdżenia palcami po ekranie? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 19:42 Co konkretnie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 14:00 www.pracuj.pl/praca/praca%20zdalna;wm,home-office Ponad 9k ofert, możesz w filtrach odznaczyć call center, czy co tam ci nie pasuje. Co do moich doświadczeń, to większość IT. Cały mój zespół pracuje zdalnie, kto chce przychodzi do biura, ale większość nie chce 😁 ja osobiście raz w tyglu na pół dnia, żeby pogadać, zaktualizować ploty, itp… Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 19:43 Tak, wyszukiwać umiem. Mnie chodzi o rodzaje takich prac - i co do nich trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 23:18 To samo, co do prac wykonywanych stacjonarnie. Praca zdalna to nie jest jakiś rodzaj pracy xd Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 23:20 Haha, ale śmieszne. Co trzeba umieć do konkretnej pracy - jeśli forumka podaje konkretną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 23:21 Np. palacinka pisze, że wykonuje jakiś rodzaj pracy biurowej. Chętnie bym się dowiedziała, jaki i co do TEJ KONKRETNEJ pracy trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 23:47 taki-sobie-nick napisała: > Np. palacinka pisze, że wykonuje jakiś rodzaj pracy biurowej. Chętnie bym się d > owiedziała, jaki i co do TEJ KONKRETNEJ pracy trzeba umieć. Przejrzyj dowolny portal z ogloszeniami o pracę (nie, nie olx, raczej pracuj/glassdoor/linkedin/rocketjobs, etc), poczytaj wymagania+przybliżony zakres obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 14:29 Praca naukowa z różnych dziedzin. Nawet wymagająca części terenowej i laboratoryjnej. Wtedy odpowiednio wyjazd i laboratorium. Opracowanie można robić ( często) w domu. I ewentualne zlecenia dla przemysłu, gdy dostanie się gotowy materiał i praca wymaga jedynie dostępu do komputera i mikroskopu. I wiedzy, oczywiście ( Piszę na podstawie tego, co ja robię). Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 19:43 kochamruskieileniwe napisała: > Praca naukowa z różnych dziedzin. Nawet wymagająca części terenowej i laborator > yjnej. Wtedy odpowiednio wyjazd i laboratorium. Opracowanie można robić ( częst > o) w domu. I ewentualne zlecenia dla przemysłu, gdy dostanie się gotowy materia > ł i praca wymaga jedynie dostępu do komputera i mikroskopu. I wiedzy, oczywiści > e ( Piszę na podstawie tego, co ja robię). tzn. praca na uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 23:20 taki-sobie-nick napisała: > kochamruskieileniwe napisała: > > > Praca naukowa z różnych dziedzin. Nawet wymagająca części terenowej i lab > orator > > yjnej. Wtedy odpowiednio wyjazd i laboratorium. Opracowanie można robić ( > częst > > o) w domu. I ewentualne zlecenia dla przemysłu, gdy dostanie się gotowy m > ateria > > ł i praca wymaga jedynie dostępu do komputera i mikroskopu. I wiedzy, ocz > ywiści > > e ( Piszę na podstawie tego, co ja robię). > > tzn. praca na uczelni? I to raczej konkretne kierunki inzynieryjne/ścisłe. Wszystkiego i tak zdalnie nie da się ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 05:22 Niekoniecznie. Są różne instytuty badawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 16:10 Pracuje zdalnie I nie mam nic wspolnego z it. Normalna praca biurowa. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 19:44 Co konkretnie, jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 07:50 Pracuje w firmie produkcyjnej. Wszyscy poza fabryka moga pracowac z domu- finanse, planowanie, marketing, sprzedaz, obsluga klienta. Jedynie dziewczyny z repackingu czesciej przychodza do biura. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 16:32 taki-sobie-nick napisała: > Poproszę o wrzucanie propozycji pracy wykonywanej zdalnie - z wyjątkiem pracy z > klientem. Zostań pisarką, poetką, malarką, rzeźbiarką... S. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 16:50 Edytor filmowy, projektant graficzny, ilustrator, copywriter, pisarz, tłumacz Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 18:14 Każda rola, która nie wymaga fizycznej obecności, tj spotkań z ludźmi face to face i obrabiania dokumentacji papierowej. Moja cała korpo pracuje hybrydowo z przewagą zdalnej z wyłączeniem powyższych stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: Praca wykonywana zdalnie 12.09.23, 23:22 Przed ponad 10 lat pracowalam zdalnie jako tlumacz zarowno pisemny Jak i ustny. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Praca wykonywana zdalnie 13.09.23, 09:20 Tworzenie gier video. Odpowiedz Link Zgłoś