Dodaj do ulubionych

William czy Harry?

18.09.23, 22:05
Który waszym zdaniem jest bardziej do rzeczy? Nie chodzi tylko o wygląd, ale też o zachowanie i całą otoczkę.
Oglądam w TV relację z pobytu w Europie księcia Harryego i tak mnie naszło. Z którym wolałybyście się spotkać?
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:07
      O borze szumiący! Będzie tasiemiec.
      Ad meritum: z żadnym. Royalsi są w moim życiu całkowicie zbędni.
      • but.first.coffee Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:37
        Nie będzie, bo temat nie chwycił 😜 tyle popcornu się zmarnowało!
        • daniela34 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:40
          Nieeeee, noc jeszcze młoda. Szara Myszka już popełniła wpis krytyczny o jednym z książąt, pojawią się posty obronne wink
      • szarmszejk123 Re: William czy Harry? 19.09.23, 09:06
        Podpisze się:p
    • semihora Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:14
      Ani jeden, ani drugi.
    • tanebo001 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:17
      Leda po pocorn
    • heca7 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:26
      Z żadnym. Po co miałabym się z nimi spotykać. Lista osób, z którymi chciałabym się spotkać a to się nie stanie jest już z grubsza ustalona i zamknięta tongue_out
      • but.first.coffee Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:43
        No i kto jest na tej twojej liście? Ja bym chciała się spotkać i porozmawiać z sir Davidem Attenborough. I z Angelą Merkel.
        • heca7 Re: William czy Harry? 19.09.23, 09:19
          A to już moja słodka tajemnica wink Raczej nikt z kim typowa ematka chciałaby się spotkać. Z twojej dwójki mogłabym z Dawidem Attenborough się spotkać. Z Merkel nie ma mowy. Generalnie z politykami nie.
          • but.first.coffee Re: William czy Harry? 19.09.23, 15:43
            George Clooney! Jak mogłam zapomnieć!
    • szara.myszka.555 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:32
      Jeśli muszę wybierać, to biorę tego stabilniejszego emocjonalnie - który nie robi z siebie publicznie ofiary, jednocześnie będąc nadzianym, uprzywilejowanym księciem.

Miejsce terapii powinno zostać za zamkniętymi drzwiami, szczególnie w przypadku osoby publicznej.
      • but.first.coffee Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:44
        Tu się całkowicie zgadzam. Ale uważam, że mu się nasiliło przez żonę. A mógł poczekać z tym ślubem…
    • bi_scotti Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:32
      but.first.coffee napisała:

> Oglądam w TV relację z pobytu w Europie księcia Harryego

But why? Nie masz ksiazek w domu? Innych channels w TV? Idz na spacer! Zawsze mozesz tez wziac bubble bath i sobie pospiewac wink Cheers.
      • but.first.coffee Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:47
        Haha! Wiedziałam, że to napiszesz 😂 tv huczy, bo książę z małżonką udzielał się intensywnie w życiu publicznym w zeszłym tygodniu. Miałam w głowie uroczą pustkę i tak mi wskoczyło 😁
    • taje Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:34
      Żaden z nich nie chciałby się ze mną spotkać więc po co w ogóle to pytanie?
    • gama2003 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:37
      Tak spotkać i pogadać to William. Jak już. Z żoną.
      Harry kompletnie nie. Z żoną też nie.
      Erotycznie żaden, nawet w trzech koronach i pięciu płaszczach z gronostajów.
      • tanebo001 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:40
        Wymagania rosną...
        • feel_good_inc Re: William czy Harry? 19.09.23, 07:17
          No pszeciesz ebabcia. Książątko nie, ale łysiejący ręcznikowy z Egiptu to już tak wink
          • tanebo001 Re: William czy Harry? 19.09.23, 15:30
            Odmrożone narządy nie pociągają.
      • bi_scotti Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:43
        gama2003 napisała:

> Erotycznie żaden, nawet w trzech koronach i pięciu płaszczach z gronostajów.

Hmmm ... erotycznie to chyba jednak lepiej gdyby byl bez plaszcza ... chyba, ze miekkie futerko tych gronostajow jakos szczegolnie Cie nastraja tongue_out Crown, zgadzam sie, no need - mozna sie tylko pokaleczyc wink Cheers.
    • kaki11 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:43
      W sumie to nie mam jakoś chęci na spotkania z żadnym z nich, ale gdybym już miała to wybrałabym Harrego- wydaje się bardziej wyluzowany i zwyczajny, pewnie to spotkanie miałoby większą szansę być przyjemne. Co nie jest ani określeniem się po którejkolwiek stronie ich konfliktu ani uznaniem, że któryś jest bardziej "do rzeczy" cokolwiek miałoby to oznaczać :p
      • but.first.coffee Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:50
        W sumie chłopak ma pecha, bo jednak chyba tak jest,że tam na ich poziomach to albo za jednym się opowiadasz, albo za drugim.

Harry wygląda na wyluzowanego, ale chyba z nim za mądrze nie pogadasz.
    • beataj1 Re: William czy Harry? 18.09.23, 22:45
      Harry. Przynajmniej by się cos zadziało.

William jest żaden. Nieciekawy, przezroczysty i pokryty teflonem by nic nie przylgnęło. Idealny na krola.

Mnie króle nie interesują.
    • chococaffe Re: William czy Harry? 18.09.23, 23:05
      A po co? Bo cel ma wpływ na narzędziawink
    • panirobak82 Re: William czy Harry? 18.09.23, 23:16
      Oczywiście Harry, nie znoszę facetów z kijem w czterech literach, takich poukładanych gogusiów. Umarłabym z nudów. Z wyglądu żaden, ale charakter Harrego.
      • husky_cat Re: William czy Harry? 19.09.23, 16:11
        Wolisz jeczybuly i wiecznie narzekajace etatowe ofiary? ☺
    • husky_cat Re: William czy Harry? 18.09.23, 23:37
      Harry to mógłby się z własnym psem na rozum zamienić i tylko by zyskał. Poza tym straszna maruda z niego, no i odrzuca mnie od rudych i czerwonolicych ☺
      Natomiast z Williamem pewnie można przynajmniej normalnie porozmawiać
      • bominka Re: William czy Harry? 19.09.23, 06:42
        Z Harrym i Megan. Kibicuje im.
      • samanta1010 Re: William czy Harry? 19.09.23, 08:59
        husky_cat napisała:

> Harry to mógłby się z własnym psem na rozum zamienić i tylko by zyskał.
        😂😂😂dlatego czytam to forum, tekst cudny
    • m_incubo Re: William czy Harry? 19.09.23, 06:56
      Z żadnym.
      Nie jesteś w stanie na podstawie relacji w mediach ocenić, który z nich jest bardziej do rzeczy. Harry pajacuje, ale to zawsze był pajac, niezbyt lotny do tego, a William trzyma fason, bo musi. Nie oznacza to w żaden sposób, że jest bardziej "do rzeczy".
    • primula.alpicola Re: William czy Harry? 19.09.23, 08:37
      Zależy w jakim celu. Jeśli chcialabym zostać żoną króla, to z W, a jeśli dobrze się zabawic, to z H.
    • aqua48 Re: William czy Harry? 19.09.23, 09:10
      Żaden z nich mnie nie interesuje, nie wyobrażam sobie żadnego ciekawego tematu jaki mogłabym z którymś poruszyć, a na dodatek jestem przekonana że obaj są doskonale wyszkoleni w prowadzeniu small talk z obcymi. A Oprah nie jestem.
    • tanebo001 Re: William czy Harry? 19.09.23, 09:33
      Dla miłośniczek Harrego plejada.pl/newsy/kryzys-w-malzenstwie-sussexow-ksiaze-harry-nawet-nie-wspomnial-o-zonie/rp6d6vt wkrótce będzie wolny.
      • but.first.coffee Re: William czy Harry? 19.09.23, 15:49
        Oesu, co za stek bzdur 😂
    • abidja Re: William czy Harry? 19.09.23, 09:45
      Harry.
    • pursuedbyabear Re: William czy Harry? 19.09.23, 09:51
      Z żadnym. Nie bardzo wyobrażam sobie, o czym miałabym rozmawiać z typami żyjącymi w złotej klatce, którzy w życiu pewnie nawet talerza po śniadaniu nie umyli.
      • forumologin Re: William czy Harry? 19.09.23, 22:00
        oczywiscie ze byloby o czym porozmawiac. sa wyksztalceni, poznali sporo znamych osov
        b, chociazby o tym. no ale jesll Ty wolisz o zmywaniu talerzy to ok, rozumiem
    • ekstereso Re: William czy Harry? 19.09.23, 10:01
      Ponieważ cierpiałabym w obu przypadkach, to z Williamem, bo byłoby krócej. Ale jeśli trzeba by dłużej, to dawajcie Harrego, chociaż na luzie będzie.
    • krolewska.asma Re: William czy Harry? 19.09.23, 10:15
      Podpinam się do pytania
      może mi ktoś wyjaśnić dlaczego oni sobie nie zrobili transplantacji włosów
      pamiętam że jakiś czas temu miałam w głowie obraz przystojnego młodego jeszcze księcia Williama z bujnymi włosami naprawdę fajnego chłopaka
      po czym jakoś po kilku latach pojawił się z aureolą na głowie wyłysiałych włosów

Wygląda to po prostu strasznie bo mógłby pomóc szybciej Sieńki zabieg wszczepienia kilku włosów

Oczywiście nie mówię żeby teraz to robił ale jak zaczął łysieć mógł Podacie serii zabiegów i mieć wyjściową fryzurę

Naprawdę nie kumam dlaczego osoba na tak wysokiej pozycji nie zadba o siebie

Przecież taki zabieg ani dużo nie kosztuje biorąc pod uwagę jego finanse ani nie powoduje jakichś niebezpiecznych skutków bocznych Itp itd po prostu skandalem jest nie zrobienie tego
      • jasnozielona_roslinka Re: William czy Harry? 19.09.23, 13:04
        Bo traktuje to jako dziedzictwo i ceni
        Jest podobny do innych łysych przodków.
        • primula.alpicola Re: William czy Harry? 19.09.23, 15:51
          Zęby króla Karola to chyba też dziedzictwo🙄
    • szczera.wiera Re: William czy Harry? 19.09.23, 10:36
      Obaj beznadziejni, natomiast Wiluś i Waitie Katie są wyjątkowo antypatyczni plus IMO tam jest za kulisami baardzo kiepsko. Ogólnie mam royalsow w nosie, toksyczna rodzinka
    • jasnozielona_roslinka Re: William czy Harry? 19.09.23, 13:02
      Z tym który rzwawiej by mi graty po przeprowadzce poukładał
      Właściwie to mogą być obaj. Każdy w innym pokoju żeby się nie fochowali na siebie bo szkoda czasu
      Oczywiście nieodpłatnie. Jak odpłatnie to wolałabym ludzi z firmy przeprowadzkowej
    • cisco1800 Re: William czy Harry? 19.09.23, 13:15
      Kiedyś stawiałam na Harrego - podobał mi się jego wizerunek niegrzecznego chłopca. Ale od kiedy jego wybranka serca owinęła sobie go wokół palca, przestał mi się podobać. A już przeczytawszy jego publiczne wywody o jego problemach z odmrożonym penisem, zupełnie straciłam do niego serce.
      • ekstereso Re: William czy Harry? 19.09.23, 15:04
        Ja też kiedyś uważałam że może być niezły, ale widzę, że zdrowie psychiczne kruchutkie.
        • husky_cat Re: William czy Harry? 19.09.23, 15:52
          To jeszcze pikuś, gorzej ze rozum bezobjawowy
      • bi_scotti Re: William czy Harry? 19.09.23, 16:41
        cisco1800 napisał(a):

> z odmrożonym penisem, zupełnie straciłam do niego serce.

No kidding - ciezko miec serce dla odmrozonego penisa big_grin No chyba zeby go otulic tym plaszczem z gronostajami tongue_out Cheers,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka