piabodensteinweinsberg 27.09.23, 19:51 Słuchajcie. Jak zdejmujecie hybrydę i zakładacie nową, to manikiurzystki spiłowują wam starą baze? Bo moja nie i kładzie na to nową bazę. Zastanawiam się czemu ona nie ściąga starej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: Zdejmowanie hybryd pytanie? 27.09.23, 19:52 Żeby nie zniszczyć płytki paznokcia? Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Zdejmowanie hybryd pytanie? 27.09.23, 19:58 Odkad trafilam na taka ktora nie zdziera do zywego nie mam problemow z paznokciami. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Zdejmowanie hybryd pytanie? 27.09.23, 20:03 Nie i bardzo dobrze, bo pierwszy raz po serii hybryd mam normalne paznokcie a nie łamliwe i cienkie jak kartka papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Zdejmowanie hybryd pytanie? 27.09.23, 20:15 I bardzo dobrze robi. Nie ściąga starej żeby nie piłować niepotrzebnie po płytce. Jeśli stara jest w dobrym stanie wystarczy ją uzupełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
piabodensteinweinsberg Re: Zdejmowanie hybryd pytanie? 27.09.23, 20:26 Dzięki za odpowiedzi. Tego nie wiedziałam. Ale jak zdecyduję się zdjąć na amen hybrydę, to spiłuje i starą? Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Zdejmowanie hybryd pytanie? 27.09.23, 21:05 Jak sie zdecydujesz nie robic to powinna sciagnac wszystko i trzeba odzywiac. Odpowiedz Link Zgłoś