joana.mz Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 09:21 Ja się nawet mogę zgodzić z tym, że wygrali. Niech się cieszą. Tylko co im po tej wygranej? Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 09:28 Duda powinien im powierzyc utworzenie rzadu. Miny tych sku*li będą bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 09:55 bazia_morska napisała: > Duda powinien im powierzyc utworzenie rzadu. > W sumie tak. Stracimy dodatkowe dwa tygodnie, za to wtedy nawet wyborca PiS będzie musiał uznać, że jego partia nie ma zdolności do rządzenia Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 09:44 Mam tak samo. Jako człowiek niezawistny, cieszę szczęściem wyborców PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 11:38 misiamama napisała: > Mam tak samo. Jako człowiek niezawistny, cieszę szczęściem wyborców PIS. A do zawartej w tytule myśli przewodniej, to ktoś się odniesie, czy nie doczytaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 12:44 joana.mz napisała: > Ja się nawet mogę zgodzić z tym, że wygrali. Niech się cieszą. Tylko co im po t > ej wygranej? W ramkę i na ścianę! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 11:43 że niby profesor to ten stary komuch, który wprowadzał dodatkowe podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 11:47 Ten, który prawie 20 lat tenu zostawił kilka miliardów zł nadwyżki finansowej, możesz mu wyczyścić buty. Odpowiedz Link Zgłoś
an0malia Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 12:09 thank_you napisała: > Ten, który prawie 20 lat tenu zostawił kilka miliardów zł nadwyżki finansowej, > możesz mu wyczyścić buty. Kazdy głupi potrafi inkasowć kasę z wysokich podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 12:17 an0malia napisała: > Kazdy głupi potrafi inkasowć kasę z wysokich podatków. > Ten podatek wciąż obowiązuje, a zamiast nadwyżek mamy rekordowe zadłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 12:19 an0malia napisała: > Kazdy głupi potrafi inkasowć kasę z wysokich podatków. Nie o samo inkasowanie chodzi, ale o to, co potem z nimi się robi. Więc nie, nie każdy potrafi. Pis nie potrafił, mimo przejęcia Polski w bardzo dobrym momencie gospodarczym. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 13:26 Jeśli chodzi o światową gospodarkę to pis trafil najlepiej jak było można. A i tak rozwalili wszystko co było można i zostawili długi. A i teraz pewnie zacznie się narracja, że te ich dlugi to wina KO Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Brawo profesorze! 24.10.23, 11:52 To jest na zasadzie „operacja się udała, tylko pacjent umarł”. Odpowiedz Link Zgłoś