snowydusty 02.11.23, 17:04 Czy idąc na masaż zapisujcie się do kobiety czy do mężczyzny, czy może nie ma to dla Was znaczenia? Czy zdarza Wam się odczuwać erotyczną przyjemność podczas masażu? Tak tylko zastanawiam się, czy ze mną wszystko Ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
21mada Re: Masaż 02.11.23, 17:07 U mnie nie ma możliwości wyboru bo wszędzie same kobiety. 😏 Gdzie można iść na masaż do faceta? Jak mi się trafił facet to oczywiście ze odczuwam przyjemność. Inaczej po co miałabym chodzić na masaż? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Masaż 02.11.23, 17:10 "Gdzie można iść na masaż do faceta?" Tam., gdzie raz wysłałam męża 🤣 nie wrócił zachwycony 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Masaż 02.11.23, 17:32 Pytaj leanki ona lubi takie masaże z happy ending Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Masaż 02.11.23, 18:33 Chodzę i do mężczyzny i do kobiety. Odczuwam cały wachlarz: ulgę, ból, relaks, przyjemność. Nic związanego z erotyką. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Masaż 02.11.23, 18:55 Chodzę na tajski masaż, obojętne kto go wykonuje jest podobnie. Nie podnieca mnie to. Ale nawet masaż tantryczny mnie nie podniecał. Nie podniecam się tam gdzie nie powinno dojść do podniecenia. Przeważnie przysypiam na masażach. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Masaż 02.11.23, 19:30 Dla mnie masaż to po prostu dbanie o ciało i zdrowie, odprężenie i rozluźnienie mięśni, zwłaszcza po pracy siedzącej. Raczej nie mizianie i głaskanie, tylko masaż klasyczny, czy leczniczy, co świetnie działa na mój kręgosłup i mięśnie. Może dlatego nie odczuwam, mimo lat pracy, jakiś dolegliwości ze stronu kręgosłupa. Zdecydowanie wybieram panów, bo mają silniejsze ręce, ja masaż lubię czuć, głaskanie mi nic nie daje. Zupełnie nie odbieram erotycznie bo nie w tym celu idę na masaż. Z mojego doświadczenia najlepszymi masażystami są niewidomi mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Masaż 02.11.23, 20:03 Nie ma znaczenia. Tak jak w przypadku lekarza, fizjoterapeuty. Szczególnie, że nawet nie zna się tych ludzi, nie ma żadnej erotycznej więzi. Dotyk jest przyjemny, jednak nie w sposób seksualny. Mnie masaż przede wszystkim relaksuje, wycisza, rozluźnia napięte mięśnie. Tylko z jednym mężczyzną było inaczej. W szkole masażu mielismy takiego bardzo przystojnego dr fizjoterapii. Flirtował ze mną troszkę. Wybierał mnie prawie zawsze na swoją modelkę, żeby zaprezentować mięśnie lub różne zabiegi. I raz, gdy tak gładził mnie palcami, pokazując przebiegi mięśni tylnich uda, zrobiło mi się niezręcznie przyjemnie. Nie dałam jednak po sobie nic poznać. Profesjonalizm przede wszystkim😉. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Masaż 24.03.24, 22:31 To nie była macanka. Do mięśni pośladkowych brał kolegę i robił mu dokładnie to samo, czyli pokazywał przyczepy mięśni, ich przebieg i ruch. W dodatku na zajęciach uczniowie też ćwiczą na innych uczniach. Na takich kierunkach tak wygląda nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Masaż 02.11.23, 20:06 Chodzę na limfatyczny do mężczyzny i nie odczuwam żadnej przyjemności, wręcz kurde cierpię katusze. Pomaga mi to w sensie zdrowia ale bolesne jest strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Masaż 02.11.23, 21:14 Ale po co? Nigdy nie wiesz kto Cie masuje, czasem granica miedzy masazem a macaniem jest bardzo cienka Juz tu polecalam moj przyrzad do masazu Oprocz tego ze nie ryzykuje juz naprawde sporo zaoszczedzilam Przez kilka lat za 1,5 godz sesje placilam $150 ( masaz plus gorace kamienie, terapia aromatyczna oraz napiwek) I tak co tydzien Rocznie na to szlo ok $7000 A wiec tyle ile teraz rocznie zaoszczedzam dzieki temu narzedziu Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Masaż 02.11.23, 22:55 Jak wrzucisz do wyszukiwarki np. AISZG Back and Neck Massager- zobaczysz rozne strony Np na stronie Amazon wsrod zdjec jest filmik jak to dziala Ten przyrzad na rozne nazwy Jak wrzucisz po polsku do wyszukiwarki - przyrzady do masazu - to tez je zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Masaż 01.03.24, 19:16 A gdzie w tym przyjemność…? W tym czochraniu się wieszakiem po plecach..? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Masaż 03.11.23, 00:39 Jeszcze to Terapie aromatyczna tez sobie moge zrobic we wlasnym zakresie Po masazu tym przyrzadem biore prysznic uzywajac aromatycznych body wash o roznych zapachach Oto przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Masaż 02.11.23, 23:58 Wybieram kobiety. Mialam masaże u kilkudziesięciu osób; kobiety masują o wiele lepiej - facetom brakuje wyczucia. Moimi najlepszymi masażystkami były kobiety nieduże i szczupłe (nie wiem, czy to przypadek, ale tak mi wypada statystycznie). Nigdy w życiu nie odczuwałam przyjemności erotycznej podczas masażu, chociaż łaskotki owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Masaż 03.11.23, 00:03 Raz masowal mnie niewidomy mężczyzna. To był tylko masaż pleców i ze 20 lat temu. Nigdy później ( a masaży miałam różnych wiele) nie doświadczyłam czegoś równie niesamowitego. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Masaż 03.11.23, 01:21 Chodzę na masaże lecznicze więc zdecydowanie nie należą one do tak przyjemnych bym odczuwała przyjemność erotyczna. Ale ja chodzę do fizjoterapeutów po medycznej , a nie do pani po kursie masażu erotycznego Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Masaż 01.03.24, 18:54 Nie chodzę na masaz,do mężczyzn odkad znam prywatnie jednego zboczenca ekshibicjonistę miał kilka spraw o onanizowanie się w miejscach publicznych na plażach na sauna itp no i on właśnie pracuje w dużym hotelu jako masażysta. Ale zanim go znałam to chodziłam na masaz do mężczyzn i też czułam się nie komfortowo. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Masaż 01.03.24, 19:24 A ja słyszałam, ze zarażają tam rzeżączką. Mój znajomy Ryszard tam był i potem nawet zaraził żonę i musiał się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Masaż 01.03.24, 19:31 Chodzę na masaże pleców , wolę do kobiet bo mam wrażenie że faceci często się jakoś krępują czy wstydzą ( np.czasem trzeba masować pośladek).I tak niby masują ale tak "zdawkowo" 😆 Możliwe że tak trafiam. Poza tym taki masaż to nic przyjemnego , najczęściej jest mniej lub bardziej bolesny-bo niestety ale tylko taki działa.Za to potem czuje się fizycznie jakbym miała znów 20 lat- przez tydzień do miesiąca.Wszystko mogę ,schylić się, biegać, chodzić bez wysiłku - no ogólnie polecam każdemu. Przyjemne masaże mam od partnera osobistego. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Masaż 01.03.24, 19:36 Do kobiet. Byłam masowana prze kilkadziesiąt osób i ze statystyki mi wynika, że kobiety są lepsze - masaże w ich wykonaniu są bardziej efektywne a jednocześnie nie mam po nich siniakow, jak po niektórych męskich masażach. Kobiety jakby lepiej czuły cudze cialo Doznań erotycznych nigdy nie miałam, regularnie natomiast miewam problemy z laskotkami. Z tego powodu masaz np pachwin czy brzucha raczej odpada Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Masaż 01.03.24, 22:19 Na masaż twarzy chodzę do kobiety, plecy lubię mieć masowane przez wielką męską łapę😉 Podniecenia nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Masaż 01.03.24, 22:27 Idź na masaż fdm, będziesz tak podniecona, że nie wstaniesz że stołu z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Masaż 01.03.24, 22:30 Chodzę na masaże systematycznie nie robi mi to żadnej różnicy kto mnie masuje - byle robił to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Masaż 02.03.24, 06:51 A moze ktoś polecic konkretne miejsce lub/i konkretną osobę w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś