eliszka25 03.11.23, 14:49 Ktoś tu pytał, kiedy jesień? Jaka znów jesień? Zima idzie drogie emamy! Dzień mam dzisiaj nienajlepszy. Czuję się jak dziurawa dętka, ale ten śnieg na szczytach poprawił mi nastrój. A u was co dziś ładnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 14:59 Nic ładnego. Pogoda brzydka, nastrój też w "dolnych strefach stanów średnich." Wrzucam wczorajsze zakupy SH. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:15 To zając? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:18 Zając albo królik. Takie pudełko porcelanowe Odpowiedz Link Zgłoś
gunila7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:09 Myślałam, że to maselniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:10 Mogłaby być, czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:10 Pewnie masło też by się dało włożyć. Taka osełka akurat by weszła. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:24 I ty mi mówisz, że to nic ładnego?!!! Uroczy ten zając czy tam królik. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiaapysia Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:57 Masz oko i szczęście do takich oryginalnych rzeczy w SH. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:07 Trochę szczęścia w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 19:05 Mam dla twojego krolika koleżankę. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 19:09 Jaka piękna! Polowałam na taką krowę w internecie, ale ktoś mnie ubiegł. Ale ja ją jeszcze dopadnę! Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 19:30 Kupiłam ją w sklepie z używanymi rzeczami i chce tam wrócić po więcej bo był tam cały taki kącik. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 19:33 Wróć koniecznie i kup sobie. Ja się wtedy ucieszę, bo bardzo lubię jak sobie ludzie takie ładne rzeczy z drugiej ręki kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 20:17 Nie wiem czemu ale mi ta krowa z profilu wygląda na psa Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 20:23 A może to jest kura, przypominająca nieco osła* * C.K.Dezerterzy Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:54 Nie jesteś jedyna, ja też psa widzę z nieco dziwnym ogonem 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:57 Ja też. Pies z mordy przypomina Cane Corso. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 15:31 O takiego właśnie... czyli nie jestem sama Odpowiedz Link Zgłoś
fyshka_hop Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 08:24 A gdzie kupiłaś takie cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 08:28 W SH sieci Sortex w moim rodzinnym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 10:37 Cudne te kobalty! Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:02 Ależ pejzaże, wspaniałe... Ja odkryłam tylko drzwi do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:17 Próbowałaś przejść? Może one wcale nie prowadzą do lasu :p Odpowiedz Link Zgłoś
juzjesien1992 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:33 szarmszejk123 napisał(a): > Próbowałaś przejść? Może one wcale nie prowadzą do lasu :p Bo to są drzwi Alicji, prowadzą do Krainy Czarow i tylko wybrani mogą przez nie przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:25 Ale fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:09 Goofno, łeb mi pęka odkad otworzyłam oczy, nie pomaga nic 🤯😫😫 Pi#@&$ny wiatr, zdechnę tu jak pies 😫😫 Pięknie tam u ciebie, jak zawsze ☺️ nie mogę się doczekać wyjazdu na święta do Włoch, pomacham ci z drogi 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:27 U mnie front się właśnie przewalił i dziś jest zimno, a przez chmury przebija słońce i wiatr się uspokoił. No i zima przyszła 😄. Możesz machać, albo wpadnijcie na „warmi ovi”, jak mówią Szwajcarzy, czyli ciepłe kakao 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:29 Umnie się jeszcze przewala. Pogodowo jest lepiej niż wczoraj, ale moje samopoczucie jest znacznie gorsze, nie wiem ococho 😫 Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:13 Witam, u mnie pada,wieje, byłam na mieście, chciałam sobie w ciuchlandzie kupić sukienkę czerwoną z długim rękawem ale nic nie kupiłam, szukam.na vinted, kupiłam za to dwa dżemy pyszne, ten jabłko cynamon pyszny,jagoda też mniam,pozdrawiam serdecznie i życzę pięknego dnia 🌺🌹⚘️🌷🌻 Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:14 Zapomniałam o zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:28 Ja kupiłam ostatnio dżemy we Włoszech, ale jeszcze nie zdążyłam posmakować. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:14 My dzis tak Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:29 Całkiem przyjemnie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:57 Przemyślana pozycja z nogami na kaloryferze Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 18:57 Fajny rudzielec Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:39 Rudzielec ma taką przypadłość ze ładuje się na człowieka leżącego. Ja człowiek jesy siedzący to ew usoadzie z boku i się przytuli do ręki ale opcja "na kolanka" nie istnieje. Ale człowiek leżący! O! To cymesik i należy na niego wlezc. Przy czym kicia waży 7 kg wiec jak zaczyna ugniatać to to się czuje Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:14 Wow, jak cudnie! Ja czekam na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:30 Ja już też czekam. Teraz jest fajny czas, bo widoki niesamowite. U nas jeszcze kolorowa jesień, a powyżej białe szczyty, niczym dorysowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:22 Dziś dzień samochodowy 🙃 Siedzę od ponad godziny w ASO, zmiana olejów, filtrów i tp Widok mam na nowiutkie samochody 🚗🚗🚗 😍😍😍 Wcześniej tez byłam w punkcie z samochodami. 🚚🚚🚚 Wrócę do domu i ..dalej będą rozmowy w temacie samochodu. Gdybym nie pracowała w swoim zawodzie mogłabym pracowac w salonie u dealera, lub w warsztacie samochodowym 🤣 ewidentnie lubię i szybko odnalazłbym się 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:33 To może zmień zawód 😁. Nowiutkie samochody też w sumie lubię, ale u dealera samochodowego miejsca bym długo nie zagrzała. Nie rozróżniam marek i na pytanie „jaki to był samochód” mogę co najwyżej odpowiedzieć, że niebieski 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:27 Taka to zima Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:33 Też ładna 👍🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:27 Zarażono mnie katarem. Nawet wiem kto. Ubić nie ubiję, bo to spadkobierca własny. Łazi za mną coś słodkiego. Z bezą by mogło być. A na obiad łosoś z pieca z sałatką jakąś. Reszta rodziny obiaduje poza domem. Siedzę sobie z psami i prokrastynuję pracę. Z katarem się nie da myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:34 Oj tak, myślenie nie idzie w parze z katarem. Zdrówka życzę zatem! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:34 Oj, biedulko! Może przynajmniej szybko ci przejdzie. Mnie minął błyskawicznie, za to dwa dni później pojawił się ból gardła, na szczęście też szybko przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:47 Hm, w Poznaniu to jednak zdecydowanie jesień Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:15 Piękna ta poznańska jesień! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 15:54 Niechybnie idzie bo... ja wczoraj widziałam samochód wiozący na dachu choinkę Takiego idealnie pasującego na świąteczne drzewko świerka, uciętego jak do stojaka Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:16 Choinek wprawdzie jeszcze u nikogo nie widziałam, ale przed marketami się już pewnie pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:04 A z myślą o świątecznych pierniczkach kupiłam taką tacę Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:17 Świetna! Do pierniczków faktycznie idealna! Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 02:51 Gdzie? Też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 07:15 panna.nasturcja napisała: > Gdzie? Też chcę! W Homli są Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:18 U mnie dziś 100 pierogów z serem. Kochanek przyjechał, wciągnął z 10, dostał pudełko z 40 na wynos plus sernik a potem zrobiłam ciastki z pekanami Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:22 Nie szukasz kochanki? Za pierogi zrobię wiele 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:40 Ja przez niego ciągle robię pierogi we wszystkich wariantach. Nabyłam w tym celu foremki różne w cenach zbójnickich ale okazały się niewypałami i najlepiej mi idzie foremką do ciastek z Tedi za kilka PLN. Jeśli sprzątasz, to możemy razem zamieszkać i ja będę gotować. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:41 Sprzątam! I lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:44 Kocham Cię, pakuj się i jutro daje Ci klucze. Będziemy chodzić razem na siłkę zawstydzać koksów kapturami Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:47 😍❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:50 Czyli znalazłam dziewczynę, cudowne wieści na piątkowy, listopadowy, mokry wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:22 Rozpieszczasz tego kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:38 Aż za bardzo go rozpieszczam, sernik dostał w całości Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:44 O kurczę, pierogów bym zjadła 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:22 Nie mam ani jednego zdjęcia z dziś bo lało i wiało, więc nawet nie wyjęłam komórki ze sztormiaka gdy szłam na spot. No ale lało i wiało w pisssdu. I słońca niet. Musicie mi uwierzyć na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:45 Wierzę na słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 16:39 U mnie jesień, teraz to w ogóle pada i wieje, ale przedtem udało mi się pospacerować po lesie z psami. Ciepło nawet, choć pochmurno. Oraz Hesia nasłuchująca czy pańcio wraca (zdjęcie z wczoraj, dziś się doczekała 🙂 - mąż już w domu). Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 02:52 Super, że mąż i pies już razem i spokojni. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:46 O, super wiadomość! Niech mąż szybko wraca do zdrowia! Hesię podrap za uszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 18:51 Kupilam sobie fajna elektroniczna skarbonka Jak sie oszczedza drobne, to latwiej tez oszczedzac dolary🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:47 A dlaczego wciąż pusta? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 15:28 Odpowiem Ci slowami mojego Tescia: Oszczedzanie to nie sprint, lecz maraton Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 16:35 Ale i maraton dobrze jest jednak rozpocząć 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 19:07 No u mnie jesień a jak tęsknię za śniegiem, że oglądałam jakieś zjazdy narciarskie aż wszedł mój stary i powiedział , że to pewnie sztuczny śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:48 Śliczna ta jesień u ciebie! Na stokach śnieg pewnie sztuczny, ale u nas na szczytach całkiem prawdziwy padał, słowo daję. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 20:25 U mnie jesień: Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:49 Pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 03.11.23, 23:44 Ciekawe zdjęcia, niektóre jak stylizowane obrazy. To może u was w Alpach ta zima, u mnie jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:51 Bo to serio tak wygląda, jak by ktoś te białe góry z tyłu domalował. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 21:15 Nie, nie, rzekom stylizacja dotyczy raczej łąk (hal?) i jodeł, czy co tam wam rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 21:27 Bo to takie dziwne światło, przez mgły i chmury. Jesienią u nas to światło często takie nierzeczywiste i zieleń tutaj ma zupełnie inny odcień niż np. w Polsce. Już mi nawet kilka razu zarzucono na forum, że zdjęcia podkoloryzowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 21:28 Nie, to wszystko jest takie dziwnie gładkie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 22:17 To już nie wiem, co ci napisać. Zdjęcia zrobiłam z naszego tarasu. Taki mam widok 🤷♀️. Moim zdaniem to dziwne światło daje taki efekt, że wygląda to jak namalowane. Mam sporo takich zdjęć robionych jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 22:41 Ależ nie musisz nic absolutnie, ja ci wierzę, że to są prawdziwe zdjęcia. Wypowiadam się tylko o nietypowym efekcie (zwłaszcza widocznym na zdj. 4). Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 23:00 A góry swoją drogą faktycznie wyglądają jak doklejone, zwłaszcza że to niebo jest takie szare. Ale ja ci wierzę, patrz poprzedni wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 23:16 Niebo nie jest szare, jest niebieskie. Szara jest podnosząca się mgła, którą widać na niektórych zdjęciach lepiej, a na niektórych prawie wcale. Zdjęcia robiłam w pewnych odstępach czasu, w miarę podnoszenia się mgły światło i widok się zmieniał. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 23:23 eliszka25 napisała: > Niebo nie jest szare, jest niebieskie. Szara jest podnosząca się mgła, którą wi > dać na niektórych zdjęciach lepiej, a na niektórych prawie wcale. Zdjęcia robił > am w pewnych odstępach czasu, w miarę podnoszenia się mgły światło i widok się > zmieniał. Tak, tu masz rację; światło się też zmieniało. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 23:13 Moim zdaniem to światło daje ten efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 02:36 ladna mamy pogode. Bylam dzis w kostnicy mafii wloskiej. Takiej prawdziwej , z filmu (tego naslawniejszego o mafii) byly tam krzesla... Tekst jedengo z kolesi , ktory tam pracowal: Mialem 4 zony, zostawilem sobie najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:53 No, w kostnicy mafii, to nigdy nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
andace Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 08:49 Ten śnieg na szczytach wyglada pięknie, zazdroszczę widoków i gór. Marzą mi się wakacje w Szwajcarii. Warszawska złota jesień Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 09:56 Warszawska złota jesień też piękna. U nas teraz jest magiczny czas, bo właśnie te przyprószone szczyty plus często mgły sprawiają, że góry wyglądają tak nierealnie, niemalże jak namalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 22:42 Gdzie tak ładnie u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 10:00 Piękne macie fotki jak zwykle🥰 No u mnie jeszcze jesień 100%. Zimy nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 16:36 Cudna ta twoja jesień i taka nastrojowa. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 10:35 Przecudne te Twoje widoki, Eliszko Aż mi się zachciało szukać apartamentu na narty ..a u mnie cudna jesień za oknem wciąż. I oby jej tak jak najdłużej zostało.. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 10:36 .. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 16:39 Ślicznie tam u ciebie! Do nart, to jeszcze daleka droga. Póki co wszyscy mają nadzieję na śnieżną zimę, ale na razie to tylko przyprószone szczyty. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 15:12 Chcecie jesień? Proszę. Wycieczka na święte ługi. Znalazłam grzyby, ale wyłącznie estetyczne. Chłodno, rześko, ładne kolory, 12 kilometrów wpadło. Tylko błoto wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 15:34 No co ty? Każdy grzyb można zjeść, tylko niektóre ino raz Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 04.11.23, 16:39 Cudne fotki Marusiu, jak zwykle! Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 05.11.23, 03:18 Podpisuję się! Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 05.11.23, 03:45 U mnie świat stanął na głowie tzn pies jest wpuszczany do czystej pościeli. Mąż dostanie przez to zawału jak wróci. Kuguar kradnie słodycze przywiezione niestety jak zwykle z podróży choć mieliśmy już przystopować z cukrem. Wszystko wina jesiennych herbatek z imbirem i cytryną gorących. Pasują do nich węgle proste. Ostatni jesienny słoneczny dzień przed pluchą i całodniowym deszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 05.11.23, 04:01 Jeszcze trochę słońca. Zaczyna mi go brakować. Czas zakupić lampę i doświetlać się codziennie. Światło wpadające przez witraże. I szelest pod butami. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Winter is comming, czyli fotowątek na piątek 05.11.23, 04:18 Rogal marciński - jeden tylko i to zjedzony na spółkę z mężem w tym roku. I jesienne przyjemności nie dla ciała: pochmurne niebo, tasak rzeźnicki, głodne pingwinki, i last but not least jednorożec na zabytkowym kafelku . Odpowiedz Link Zgłoś