joana.mz 19.11.23, 20:31 Nie za grube i nie ze skóry, nieślizgające się na kierownicy. Polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amsterdama Re: rękawiczki do auta 19.11.23, 20:44 Ma pójść na stragan i kupić sobie tę kierownicę? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: rękawiczki do auta 19.11.23, 20:54 Łatwiej w sklepie samochodowym albo w internecie. W temacie rękawiczek - jakoś się przyjęło że do auta to jednak skórzane, jeśli już. Ale jak mają być materiałowe to może po prostu zwykłe antypoślizgowe, tego typu: Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: rękawiczki do auta 19.11.23, 20:55 Zwykłe dzianinowe lubię i takie głównie noszę (ale nie dziergane, a z tkaniny). Można je kupić dosłownie wszędzie od biedronki, po każdą sieciówkę. np tchibo ostatnio widziałam fajne www.tchibo.pl/products/402096970/rekawiczki-z-dzianiny-dresowej www.tchibo.pl/products/402060238/rekawice-z-dzianiny-dresowej-czarne ALBO kupuję z cieniutkiego polaru. Te co mam- kupione w Biedrze, noszą sie doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: rękawiczki do auta 19.11.23, 21:02 Ale używasz ich w samochodzie? Bo ja np nie umiem jeździć w polarowych rękawiczkach - ręce mi się ślizgają na kierownicy. Mam jakieś ze sztucznego zamszu czy coś takiego, dość stare, wiec nie wiem gdzie kupione. Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: rękawiczki do auta 20.11.23, 00:34 oj właśnie te z Tchibo mi na sliskie wyglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: rękawiczki do auta 19.11.23, 21:10 ja najchętniej używam skórzanych; ale decathlon ma sporo rękawiczek trekkingowych z jakąś wstawką zapobiegająca poślizgowi: np www.decathlon.pl/p/rekawice-trekkingowe-dla-doroslych-forclaz-mt500-dotykowe-stretch/_/R-p-335330?mc=8655827&c=Niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: rękawiczki do auta 20.11.23, 00:35 o! decathlon, te są fajne bo długie, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: rękawiczki do auta 20.11.23, 01:23 Nigdy nie miałam specjalnych rękawiczek do auta. Przecież we wszystkim można jeździć 🤷🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: rękawiczki do auta 20.11.23, 01:36 > Nigdy nie miałam specjalnych rękawiczek do auta. Przecież we wszystkim można jeździć Ja miałam, jak byłam początkującą kierowcą i wszystko mi przeszkadzało (...rąbek spódnicy). Miałam wtedy specjalne rękawiczki tylko do auta, z cienkiego zamszu bez podszewki. Tata mi kupił. Teraz to faktycznie jeżdżę w byle czym. Odpowiedz Link Zgłoś
kazaszkaa Re: rękawiczki do auta 20.11.23, 14:20 Ja jeżdżę albo w skórzanych albo w tych z Decathlonu pokazanych już wcześniej. Pozostałe też mi się ślizgają. Odpowiedz Link Zgłoś
blasckbird13 Re: rękawiczki do auta 20.11.23, 14:25 Albo monterskie / budowlane, czy jak im tam, ze sklepu typu Castorama / Obi, etc. Nie żartuję. Odpowiedz Link Zgłoś