marianna211272 16.12.23, 18:49 zdjecie niewyrazne wiec wstawiam bez zaslaniania twarzy moj kot uwielbia czulic sie glowa do glowy a jak przy tym mruczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_felicja Re: moj kochany 16.12.23, 20:40 Próbuje ci przekazać dobre myśli Moje kochane też tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: moj kochany 16.12.23, 21:14 Otóż nie. U nas z 3 to tak robi czyli tryka łebkiem tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: moj kochany 16.12.23, 20:59 Mam nadzieję, że kot tego nie robi mając przed sobą ścianę, a nie człowieka - jeśli robi to wtedy to może być poważny problem zdrowotny (kota). Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: moj kochany 16.12.23, 21:08 najczesciej, jesli zaczal mocno napierac glowa, na dlon, czolo, wlasnie sciane, to zaczynaja sie u kota problemy z nadcisnieniem, niestety bardzo czesto lekcewazone przez wetow i wlascicieli (a bo kot tak sie 'barankowac'), to bardzo 'zwiewny' objaw Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: moj kochany 16.12.23, 21:10 No właśnie, o to mi chodzi. PS co u Ciebie? Dostałaś mojego maila? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: moj kochany 16.12.23, 21:19 na ostatniego maila odpisalam dawno temu, nic nowego nie doszlo ech ta poczta gazetowa, zaraz Ci wysle inny adres (z gazetowej poczty ) w pn lece na kontrol, zdjecie szwow, tomograf, oblecimy w jeden dzien jak na razie wszystko ok, na schody jeszcze sie nie porywam, ale juz troche wiecej kustykam niz tylko do lazienki a czy bedzie calkiem dobrze, to sie za pol roku okaze Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: moj kochany 16.12.23, 21:00 Mnie wczoraj kocica dotknęła łapa w nos patrząc znacząco… Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: moj kochany 16.12.23, 21:00 Zazdroszczę Kitaro przez większość czasu ma dwie miny na zmianę. Pierwsza w stylu - w.pierdolić ci? a druga- szybciej wstawaj, sikać mi się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: moj kochany 16.12.23, 21:10 to taka mniej wiecej byla Kicia.Yoda, mina wyrazajaca 'chcesz wp....l, byla u niej na porzasku dziennym jesli to nie ona zaczynala karesy Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: moj kochany 16.12.23, 21:13 Mysiulek? Dlaczego piszesz o Królowej w czasie przeszłym? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: moj kochany 16.12.23, 21:23 bo Krolowa juz nie ma wk...u na pysku, jest calkowicie bezbronna i rozczulajaca szukajac oparcia w czlowieku, coz, niewidzacy kot a Kicia.Yoda w szczegolnosci to dramat dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: moj kochany 16.12.23, 21:56 ogolnie ma sie dobrze, wyniki poprawne, konsultacja u kardiologa teraz co dwa miesiace, kuwete ogarnia jak zawsze, je jak zawsze, wskakuje na kanape, lazikuje po domu ( ale tylko parter), czasami wybiera sie na spacer ( ale juz bez smyczki i puszorow), porusza sie po sobie znanych sciezkach, ale widac, ze bardzo ostrozna, niepewna, troche wycofana, najszczesliwsza jest gdy spi i ma blisko czlowieka wetow, ktorzy z uporem szukali alergii i lekcewazyli nasze relacje z innego niz zwykle zachowania kota bym utlukla bez litosci ! skazali takiego niezaleznego, odwaznego, charakternego kota jakim byla Kicia.Yoda, na wegetacje, bo jak inaczej to nazwac Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: moj kochany 16.12.23, 23:02 Ten mój Julian to ma cztery miny. Jedna "czy ty nie wiesz że jestem głodny", "chodź ci pomruczę ale najpierw mnie nakarm" a trzecia "czy ty do cholery nie widzisz że jestem głodny, zaraz coś rozp..." A ostatnia "Mogłabyś się położyć bo spać mi się chce" Przy czym jak się kładę to kot włącza na całą moc "mrumboxa" i nie mogę ani nic obejrzeć ani spać. Więc kot z łóżka jest wyganiany. Kot się obraża na 10 minut, wraca, kładzie się na kołdrze i dopiero zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: moj kochany 16.12.23, 21:16 Słodziak. Mój Pinio dziś jak odwracałam głowę od stołu z obiadem - maczała chalera łapkę w moim kubku rosołu z natką i oblizywała potem. No tego jeszcze nie było! Próbowała kilka razy wyłowić kurczaka z gara z zupą ale maczania łapy w mojej zupie bez mięsa jeszcze nie grali! Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: moj kochany 17.12.23, 11:02 Masz na myśli te pania? Bo kota wcale nie widać, za to panią bardzo wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś