panna_lila 16.12.23, 22:54 używacie? dpbre są? czy to tylko w opisie produktu dobrze wygląda, a ani nie wygląda dobrze po nałozeniu, ani nie poprawia wyglądu skóry w długim czasie? Jakie macie z których jesteście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaramara33 Re: krem cc, bb, a moze dd? 16.12.23, 23:08 Bb to zazwyczaj oszustwa które substancji odżywczych mają malutko w stosunku do ilości silikonów i innego badziewa. Kiedyś szukałam jakiegos dobrego BB ale żaden nie spełnił moich oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: krem cc, bb, a moze dd? 16.12.23, 23:13 Lubię krem bb paese, lub mineralny bare minerals. Rozprowadzam gąbeczką, przypudrowuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: krem cc, bb, a moze dd? 16.12.23, 23:16 Ja tak trochę przypadkiem cliv kupiłam i jest całkiem fajny Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 00:57 ja Paese nie polecam. Bardzo się roluje, przynajmniej na mojej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 09:42 Na mojej tez. Jest za ciężki. Praktycznie jak podkład. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: krem cc, bb, a moze dd? 16.12.23, 23:20 mam jeden ulubiony, oczywiscie mocno skrytykowany przez forumowy 'autorytet eko', robi to czego oczekuje, czyli ladnie wyrownuje koloryt, jest w moim prawie ulubionym odcieniu, spf 50, pielegnacji od niego nie oczekuje gdyz pielegnacja solidnie zajmuje sie wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: krem cc, bb, a moze dd? 16.12.23, 23:22 No ale zadaniem BB jest pielęgnacja jak nie to zwykły podkład. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: krem cc, bb, a moze dd? 16.12.23, 23:29 mnie jest dosc trudno dobrac podklad a ten krem spelnia niemal (bo odcien tylko na 90% jest idealny) wszystkie moje warunki, a ze nazywa sie bb? to niech sie nazywa i tak jestem z frakcji ' jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego) i jak wyzej, pielegnacja to jest u mnie wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: krem cc, bb, a moze dd? 16.12.23, 23:31 podklady tez bywaja rozne, odzywcze i nawilzajace rowniez a bb to zwykly marketing Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 13:15 Nie, to jedno z zadań - i poprzez okluzję, dzięki silikonom, o tę skórę dba. Tylko trzeba dobrze zmywać. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 09:29 Eborian, zielony do skóry naczynkowej. Odpowiada mi więc używam. Nie wiem czy jest eko itp. Mnie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 10:45 Team erborian. Ten zielony cc jest rewelacyjny. Używam od kilku lat zamiast podkładu i jestem niezmiennie jego fanką. Ostatnio skusiłam się na promocji na Loreal magic coś tam i o kant tyłka go potłuc. Robi się pomarańczowawy na twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 10:32 Używam Bourjois Healthy Mix, świetnie wygładza i wyrównuje koloryt, ale nigdy nie używam go jako jedynej pielęgnacji dziennej. Musi być u mnie położony na czymś dodatkowo, choćby tylko serum. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 10:34 La Mer BB jest dobry. Uzywam latem Odpowiedz Link Zgłoś
fandorina Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 12:20 Koreański BB Purito, jest mocno świetlisty ale ja lubię taki efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
donica35 Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 12:27 Rewelacyjny bb firmy Missha. Świetnie wyrównuje koloryt, lekko świetlisty. Odpowiedz Link Zgłoś
millli40 Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 12:46 Jedyny, ktory kupuje ciagle jest taniutki CC z Alverde.Probowalam podklady zawsze mam wrazenie ,ze mam zaklejona twarzy, probowalam innych firm CC, tez jakies sztuczne sie wydawaly, a ten jest leciutki, ladnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: krem cc, bb, a moze dd? 17.12.23, 13:15 Używamy, Erborian lub It cosmetics. Odpowiedz Link Zgłoś