abacab.81 17.12.23, 12:48 Podobno niezły poziom, poza tym międzynarodowe towarzystwo, tanie utrzymanie, niedaleko Polski, w UE. Ponoć coraz więcej jest chętnych. Czy ematki z Bułgarii (asma) mogą potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna.elsol Re: Studia w Bulgarii 17.12.23, 17:34 Ja nie Asma, ale mieszkam w Bułgarii już jakiś czas i potwierdzam, wiele młodych osób wybiera tu studia - zwłaszcza na medycynie i dentystycznych jest ich wielu, zawsze szukają darmowych pacjentów na swoje praktyki Niemcy, Hindusi, Irlandczycy i Francuzi, wydaje mi ze z tych krajów jest najwiecej studentów. Ogólnie Bułgaria jest do przetrwania i myśle ze można studiowanie tutaj spokojnie rozważać. Odpowiedz Link Zgłoś
ruta59 Re: Studia w Bulgarii 17.12.23, 17:35 Nie wiem jak w Bułgarii, ale w Belgii właśnie przyjęliśmy do działu dwie Hiszpanki, które studiowały prawo w Polsce na UJ i były zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Studia w Bulgarii 17.12.23, 18:51 asma mieszka w Bułgarii? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Studia w Bulgarii 17.12.23, 18:51 asma mieszka w Bułgarii? Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Studia w Bulgarii 17.12.23, 18:58 Ono tam panie cyrylicę mają. Odpowiedz Link Zgłoś