borsuczyca.klusek 22.12.23, 16:34 ...mi zboczeństwa podsyła. I to tym razem takie, że nawet wkleić nie mogę, bo mnie pewnikiem wytną. A to wszystko w przededniu Świąt Bożego Narodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatgris01 Re: Znowu facebook... 22.12.23, 16:37 Mnie podsyła wyłącznie koty. BTW, a to na FB zboczeństwa są w ogóle możliwe? Myślałam, że oni wszelkie golizny cenzurują... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Znowu facebook... 22.12.23, 16:50 Może i tak, ale mnie w proponowanych reelsach ukazują się bardzo wymyślne ustrojstwa do bicia konia, co ja mówię, do mordowania konia, różowe, z wypustkami i to takie, że chyba po jednym takim seansie to penis odpada od ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Znowu facebook... 22.12.23, 16:52 To chociaż opowiedz! Albo szybko wklej, to zobaczę zanim poleci. Bardzo lubię zboczone zboczenstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znowu facebook... 22.12.23, 16:56 Jak mnie zbanują to będzie twoja wina 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Znowu facebook... 22.12.23, 17:10 borsuczyca.klusek napisała: > Jak mnie zbanują to będzie twoja wina 🙄 Przecież to jest kuń w uprzęży, a że ma mały zad, jak na konia, to ta jest szyta na miarę Dobra rymarska robota! Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Znowu facebook... 22.12.23, 17:10 Wygląda na porządną, skórzaną uprząż spadochronową Odpowiedz Link Zgłoś
wunder-gaffe Re: Znowu facebook... 22.12.23, 17:22 magda.z.bagien napisała: > Wygląda na porządną, skórzaną uprząż spadochronową Nie wygląda. To jest męska uprząż z ringiem na penisa. allegro.pl/oferta/bdsm17-meska-uprzaz-z-ringiem-na-penisa-harness-8863361850 Co ta borsuczyca ogląda w necie, że jej takie coś wysyłają?! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znowu facebook... 22.12.23, 17:41 I taką uprząż spadochronową zakłada się na gołą dudę? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Znowu facebook... 22.12.23, 20:54 No chyba coś pod spód by się przydało, żeby się nie wrzynało. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Znowu facebook... 22.12.23, 19:42 Yyyy takiego to nie lubię, lepsza goła skóra bez żadnych przeszkód. Ale co Ty oglądasz, że Ci algorytm podkłada takie cosie?! Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Znowu facebook... 22.12.23, 20:22 To może się zainteresuj, co ogląda Stary Borsuk na tym aparacie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znowu facebook... 22.12.23, 21:03 Ogląda różne dziwne rzeczy ale nie takie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Znowu facebook... 22.12.23, 21:05 borsuczyca.klusek napisała: > Ogląda różne dziwne rzeczy ale nie takie 🙄 Tak, tak🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znowu facebook... 22.12.23, 23:44 Wierzę historii wyszukiwarki 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Znowu facebook... 22.12.23, 23:39 Te paski są sprośniaste, ale pana doceniam. Słyszysz sztuczna inteligencjo moje wołanie na puszczy? Takich mnie tu panów podsyłaj a nie jakiś plastikowy badziew z Chin czy sukienki za 7.90! Takich panów proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Znowu facebook... 22.12.23, 17:12 Po prostu fb w Ciebie wierzy! Mnie podsuwa samochody i nieruchomosci za straszliwe miliony, lubię to i trzymam za słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Znowu facebook... 22.12.23, 21:09 Oooo, widzę, że nie jestem sama.. No cóż.. przynajmniej sobie pooglądam, nie narzekam jakoś specjalnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Znowu facebook... 22.12.23, 17:41 Podpowiem - FB ma reklamy kontekstowe, bazujące w dużej mierze (w dużej mierze, bo nie tylko) na tym, co na danym urządzeniu albo na innym urządzeniu gdzie jest zalogowana ta sama osoba jest przeglądane. Resztę sobie dopowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znowu facebook... 22.12.23, 17:43 Przecież ja to wiem. Skurczybyki znają mnie tak dobrze, że już majątek na tych reklamach puściłam 😒 Ale czasem zdarza im się puścić coś tak absurdalnego, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Znowu facebook... 22.12.23, 21:35 Może nie reagujesz ostatnio na buty i torebki to próbują w innym kierunku 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Znowu facebook... 22.12.23, 22:02 A to może być jakiś trop 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Znowu facebook... 22.12.23, 21:01 Yep! Albo Borsuczyca, albo stary Borsuk lubi to. Może to Borsuczyca tak chce się, poniekąd, obnażyć w swojej pruderii? Odpowiedz Link Zgłoś