Dodaj do ulubionych

Pola Wiśniewska

31.12.23, 13:01
www.pudelek.pl/pola-wisniewska-zostala-porzucona-przez-matke-kiedy-dowiedzialam-sie-o-jej-smierci-to-nie-bylo-mi-przykro-6979391875262976a
Czy takie postępowanie matki można jakoś racjonalnie uzasadnić? (Tak samo takie postępowanie ojca uważałabym za wyjątkowo okrutne.) Mijać swoje dziecko na korytarzu i udawać, że się go nie zna, a dla innych dzieci być dobrą matką? Nie zniknęła jej z pola widzenia tylko wciąż torturowała swoim widokiem.

Obserwuj wątek
    • selavi Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 13:08
      W jakim wieku była kiedy ją porzucono? Nie mogę odnaleźć..
      • truchtamsobie Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 13:18
        3 latka.
        Bardzo ciekawy wywiad z nią nayt kanał Ładne Bebe.
        Dla mnie, świetną kobietą!
        Aż się ciśnie by zapytać, co ona w Wiśni widziała i że on ma mega szczęście 🙂
    • seawave Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 13:20
      Wiśniewskiego też porzuciła matka. Czy dwoje ludzi po przejściach to dobry prognostyk dla związku? Są już w takim wieku, że mieli czas przepracować pewne rzeczy.
    • laura.palmer Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 13:57
      Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że ta matka mogła być ofiarą przemocy seksualnej i być może dlatego odrzuciła dziecko.
      • seawave Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 14:02
        Albo nie chciala tamtej ciąży, w tamtym czasie, z tamtym facetem, tamtej konkretnej rodziny.
        • silenta Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 14:05
          Ale czy w takim wypadku sama nie chciałaby się izolować od tamtego dziecka, wysłać młodsze dzieci do innej szkoły? Dla samej siebie, żeby nie narażać się na przypadkowe spotkania?
          • seawave Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 14:49
            Nie wiadomo jakie to miasto, może nie było możliwości np. finansowych.
          • kaki11 Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 16:53
            Jeśli mogła. Nie wiem skąd ta Pola pochodzi, ale jeśli z jakiegoś małego miasta lub wsi to mogła tam być jedna podstawówka.
    • primula.alpicola Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 14:10
      Nie umiem tego usprawiedliwić.
      Swoja drogą, nic dziwnego że akurat z Michałem Wiśniewskim stworzyła związek, ciekawe czy przetrwa.
    • kaki11 Re: Pola Wiśniewska 31.12.23, 16:59
      Przyznaję, że nie bardzo mieści mi się to w głowie. W sensie wiem, ta kobieta musiała tej dziewczynki nie kochać skoro tak ją potraktowała, tym bardziej, że z tego co rozumiem ona ją nawet nie tylko porzuciła i nie zabiegała o kontakt ale nawet ignorowała kiedy się spotykały w szkole, natomiast nie jest to dla mnie wyobrażalne 😐 współczuję, bo to dla dziecka straszne przeżycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka