Dodaj do ulubionych

Kursy online

05.01.24, 21:16
Chciałam się Was spytać czy jakieś kursy robione online coś dają/ dały Wam w odniesieniu do Waszej pracy? Typu nie wiem..kurs online coaching, komunikacja w biznesie itp.
Czy to strata pieniędzy i niepotrzebne zawracanie głowy. Macie jakieś kursy albo jesteście właśnie w trakcie robienia ?
Obserwuj wątek
    • chococaffe Re: Kursy online 05.01.24, 21:26
      Niektóre dały, niektóre nie - zalezy od prowadzącego. Nie każdy radzi sobie z nauczaniem on line, a niektórzy w ogóle nie radzą sobie z nauczaniem.

p.s. nie mam/nie miałam przypadkowych zajęć, zawsze wiedziałam po co "marnuję czas", nawet jeżeli to miałaby być czysta przyjemność.
    • kotejka Re: Kursy online 05.01.24, 22:04
      Pierwszy raz w życiu robię podyplomowe online
      Jestem zachwycona
      Organizacja, kadra, sposobem.prowadzenia zajęć.
      Bardzo wiele z niej wynosze, serio
      Nigdy bym nie pomyślala
      W pracy bardzo chętnie korzystamy z krótkich kursów czy weninarow
      Są bardzo cenne
      Prywatnie, mam konto na udemy i chętnie kupuje sobie różne kursy - zwłaszcza psychologia szeroko rozumianą, rozwój osobisty, trening, dieta itd
      Jak są promocje oczywiście, ale.czesto sa
      Jak sprzątam łazienkę, to odpalam tedx wink
      Fajne wykłady ma.tez SWPS na YouTube
      Ja bardzo to lubię i cieszę.sie, bo gdyby nie zdalna onlajnowa forma,.to na wiele treści nigdy bym nie trafiła smile
      Jedyny minus - brak pogaduch przerwach wink
      • nika_1985 Re: Kursy online 05.01.24, 22:11
        No właśnie przymierzam się do czegoś takiego..bo oczywiście stacjonarnie nie mam czasu chodzić, dlatego myślałam,nie tyle co o podyplomowce tylko kursie online
        Muszę zobaczyć to konto na udemy.
    • ekstereso Re: Kursy online 05.01.24, 22:10
      Ja realizuję różne updaty zawodowe jak tylko można online i bardzo lubię tę formę
    • awf-33 Re: Kursy online 05.01.24, 22:29
      nika_1985 napisała:

> Macie jakieś kursy alb
      > o jesteście właśnie w trakcie robienia ?

Kocham edukację online. Zakupiłam kilka kursów z udemy, młodemu też wykupiłam kursy 8 klasisty online. W pracy też sobie cenię taką formą niż jeżdżenie na szkolenie, na którym połowa uczestników marudzi bo ma kaca, albo już chce do domu, bo się nudzi.
    • agcerz Re: Kursy online 05.01.24, 22:38
      Robię już trzecią podyplomowkę online, zasadniczo wszystkie bardzo dobre i ciekawe.
    • simply_z Re: Kursy online 05.01.24, 22:46
      Robię teraz w styczniu, dlatego, że nie mogę uczestniczyć w nim osobiście, potem mam dwa zajęcia już na żywo.
      Robiłam też kurs projektowania ogrodów i wnętrz, z tym że później odsłuchiwałam i oglądałam nagrane powtórki. Lubię jednak też zajęcia stacjonarne, za dużo siedzę na tyłku przed kompem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka