Dodaj do ulubionych

Koszty studniówki

• anatewka11 Re: Koszty studniówki 12.01.24, 00:06
      Studniówka w sobotę , 280 zł za imprezę . Córka nie idzie w sukience , kupiłyśmy spodnie, koszulę i kamizelkę za 600 zł ale to wynosi potem chociaż koszula śliwkowa to np na maturę nie 🤪 . Fryzjera ma w poważaniu , koleżanka jej podcina włosy , robią sobie nawzajem makijaż . Aha, na hybrydę jutro idzie . Odwozi towarzystwo ojciec kumpeli, mi przypadł odbiór o 2. To tyle.
    • em_em71 Re: Koszty studniówki 12.01.24, 08:46
      Studniówka w zeszłym roku. Ceny nie były zaporowe, młody płacił "ze swoich" za siebie i towarzyszkę. Wydaje mi się, że chyba w ratach wpłacali. Jako, że nie upominał się o zwrot, to myślę, że było poniżej 300/os ucznia, towarzysząca trochę mniej. Za ciuchy płaciłam nieco ponad 1300 /garnitur, nowa koszula, krawat/, ale byłam gotowa wyłożyć więcej byleby się nie nalatać. Mieliśmy szczęście z garniturem, bo pasował idealnie, nie było trzeba przerabiać. Co do butów, założył te, w których był na balu ósmoklasisty, a potem obskoczył wszystkie ważniejsze imprezy, bo szczęśliwie stopa przestała już rosnąć. I dobrze, bo wtedy cena nieco mnie uwierała, ale warto było.
    • rita03 Re: Koszty studniówki 12.01.24, 09:41
      Mój syn jest świeżo po studniówce. Koszty kosztami ( 700 zł za parę), ale jestem zdumiona, jak nagle można polubić męską odzieżową klasykę. Koszule i marynarkę od wielkiego dzwonu zakładał już wcześniej, ale to że polubił garnitur, " niewygodne" skórzane buty, a nawet wełniany plaszcz, wydaje mi się niewiarygodne wink. Dziecko mi dorosło!!!! Kiedy to się stało?
      Wydatek był spory, nie powiem, ale rozłożony w czasie ( koszty imprezy) a garnitur i płaszcz jeszcze nie raz wykorzysta. Mam nadziejęsmile
      • afro.ninja Re: Koszty studniówki 15.01.24, 14:28
        no jak nie wyrosnie, to mu kilka lat garnitur i płaszcz posłużą. Ale taka sukienka studniówkowa, już nie bardzo.
    • afro.ninja Re: Koszty studniówki 15.01.24, 14:26
      2000 złotych, ale opłata za studniówkę jest spora 780 złotych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka