Dodaj do ulubionych

Oryginalne brwi

17.02.24, 09:27
Żeby nie było, uważam że Justyna Steczkowska wygląda bardzo dobrze, ale to części to na pewno geny, typ urody jaki ma. Ale dlaczego zdecydowała się na takie brwi? Mieszka w Warszawie, na pewno jest tam spory wybór pań od makijażu permanentnego.
Czy któraś z was ma takie brwi? Ja bym się popłakała patrząc z lustro każdego dnia.

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 09:42
      Faktycznie, straszne.
      • sarah_black38 Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 09:57
        Ja mam, ale nie takie! Zrobiłam sobie pernamentne, ponieważ po chemii strasznie słabe mi odrosły. Za namową koleżanki, której wcale nie odrosły, wybrałyśmy najlepszy i najdroższy gabinet w mieście. Efekty są fajne, prosiłam panią żeby mi zrobiła jak najbardziej naturalne, żeby nie było widać że robione są od słoika. Jestem bardzo zadowolona, skończyło się codzienne malowanie cieniem do brwi. U koleżanki też fajny efekt, mimo że nie miała swoich. Stwierdziłyśmy, że to najlepiej zainwestowane 2 tys. zł. ( robiłyśmy ponad 2 lata temu).
    • bene_gesserit Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 10:14
      Na mnie kobiety z takimi brwiami sprawiają wrażenie niezownowazonych. Trzeba mieć nie po kolei żeby chodzić z czymś takim na twarzy. Może Steczkowska ma jakiś kryzys psychiczny?
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 10:17
      Pasują do tego ubrania i okularów.
      Dlaczego zakładasz, że to permanentny?
      • asia.sthm Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:01
        To widać wyraźnie zamietzons stylizacja, pasuje jako całość, a to najważniejsze.
    • palacinka2020 Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 10:51
      Straszne brwi to ma mama ginekolog a nie Steczkowska https://jastrzabpost-pl.wpcdn.pl/img/2023/10/Projekt-bez-nazwy617.jpg
      • zerlinda Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:01
        Maja kobiety kasę a nie mają gustu.
      • mamkotanagoracymdachu Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:05
        Ona ma chyba po prostu własne brwi uczesane?
        • palacinka2020 Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:24
          Wlasne, zrobione przez jakas polecana przez nia stylistke. Czemu kobiety robia sobie takie luki?...
          • mamkotanagoracymdachu Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:41
            palacinka2020 napisała:

> Wlasne, zrobione przez jakas polecana przez nia stylistke. Czemu kobiety robia
            > sobie takie luki?...

No nie są za ładne, ale i tak lepsze niż to, co ma Steczkowska na zdjęciu powyżej.
      • asia.sthm Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:07
        Za krótkie od strony nasady nosa. Rozjechały się tak jakby.
        Dlaczego cudze brwi tak was irytujà? Brwi dużo mówià o człowieku ale żeby pozwolić im nas irytować to przesada.
      • dni_minione Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:17
        To jedna z najbardziej niepokojących postaci naszego szołbizu. Nie dość, że każda wzmianka na jej temat to WTF, jak np. relacja z kupowania jakiejś mega drogiej torby z butiku z niemiłymi paniami, to nawet takie zwykłe zdjęcia jak powyżej mają "vibe" niezrównoważenia psychicznego i zaniedbania. Byłoby znacznie bezpieczniej, gdyby ona była jakąś stremerką, instagramerką, fryzjerką czy kimś takim, a nie najprawdziwszym lekarzem.
      • komunia23 Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:34
        Jezu, tak 😂 kto wymyślił modę na takie brwi, koszmar.
    • mamkotanagoracymdachu Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 11:06
      Brwi, usta, paznokcie - bardzo spójna stylizacja.
    • mabel_mora Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 15:30
      Ona cała wygląda jak M. Jackson ... i nie jest to komplement
      • subskrybcja Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 19:49
        mabel_mora napisała:

> Ona cała wygląda jak M. Jackson ... i nie jest to komplement

Albo Latoya Jackson.
    • waleria_bb Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 16:33
      Styl Steczkowskiej jest straszny, ma taki potencjał i marnuje go na odpustowe stylizacje jak z targu.
    • kolejkawosiedlowym Re: Oryginalne brwi 17.02.24, 18:02
      nie mam takich brwi bo mi nie pasują. Justynie pasują. Ona zawsze dobrze wygląda(no prawie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka