enia17 06.03.24, 17:42 Jakoś mi się smutno zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_filemon88 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 17:50 Też tego nie rozumiem, dwójka dzieci, drugi mąż, kiepsko to wygląda. Kiedyś tego nie doceniałam, ale teraz jako dorosła osoba cieszę się, że było mi dane wychować się w pełnej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 17:53 kot_filemon88 napisał(a): > Też tego nie rozumiem, przypomnieć, co sama pisałaś o swoim małżeństwie i (chyba nadal) mężu? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:12 Jeden mąż, 0 dzieci. No i nie jestem rozwiedziona… Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:43 kot_filemon88 napisał(a): > No i nie jestem rozwiedziona… To wiemy. Wiemy też dlaczego. Napiszesz sama, czy podlinkować? Może też to, jak bardzo byś się ucieszyła ze śmierci męża? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 19:05 Teraz kiedy emocje opadły, bym się nie cieszyła. Niech sobie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 17:54 Z Mołek mam problem od kiedy expresem wróciła do pracy po urodzeniu dziecka a po latach wypowiedź oj zostałam wykorzystana. Nie ufam takim osobom bo głoszą to co im w danym momencie przynosi lajki Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 17:57 Nie przepadam za nią, wydaje się miałka, taki typ osoby: chorągiewka na wietrze. Wywiady na jej kanale yt to nuda i banał, każdy na jedno kopyto. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 07:33 Osobowość paprotki wyuczonej bonmotow z Paulo Coehlio… Widziałam wywiad Najsztuba z Molek i to była nuda i pustka. Pani -silac się na głębię i tajemniczość - autentycznie nie miała nic do powiedzenia na żaden temat… Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 17:58 "Musiałam podjąć decyzję o rozwodzie" zazwyczaj oznacza dudę na boku u chłopa. Jeśli to prawda, to jest to okropnie głupi chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:09 Tak to zabrzmiało. W tym oświadczeniu są zwroty- moich dzieci (nie naszych), moja prywatność, dzieci prywatność, musiałam podjąć decyzję (a nie zdecydowaliśmy razem). Ani słowa o rozstaniu się w przyjaźni i wzajemnym szacunku jak to zwykle piszą Czyli dla mnie też dupa na boku... męża. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:11 heca7 napisała: > Czyli dla mnie też dupa na boku... męża. niewykluczone ale na ematce przewinął się także temat jej romansu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:20 Jakoś w zaprzeszłej historii gdzieś, chyba na Interii lub na Wirtualnej Polsce czytałam o niej artykuł, nie pamiętam niestety szczegółów, ale coś tam było właśnie o trwałym małżeństwie, zdaje mi się, że i o wierze i takich tam duperelach. A potem się rozwiodła, a potem wyszła ponownie za mąż. Tyle w temacie. Kompletnie jej nie znam, bo nie oglądałam telewizji polskiej , a jak już to z doskoku i na pewno bez niej. Ale jeśli ją mąż zdradzał, rozumiem, współczuję, bo jej ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:33 Współczuję, wg mnie jest antypatyczna. Ciekawa jestem tylko czemu odeszła z TVN i tak niby sukcesy osiąga na you tube Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:40 Moim zdaniem również - ma wrodzoną antypatyczność w sobie i nawet jej nie maskuje. Do tego nudzi mnie zawsze i wszędzie, mówi rozwlekłe i nieskładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:37 Mam skojarzenie z panią Bosacką- niedawno był ich wspólny z mężem wywiad o udanym małżeństwie, zdjęcia, bo kolejna rocznica i nagle bum... rozwód. Pani Mołek też jakis czas temu wywiad z mężem w "Vivie", a teraz to. Widać, że upublicznianie życia prywatnego potrafi zaszkodzić. Współczuję, bo rozpad małżeństwa, gdy 2 dorastających synów, to nie jest dobre. Dobrze, że krótko sprawę ucięła wpisem na Insta. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:50 Bosacka z mężem lata temu widziałam klocacych się w samochodzie. Nie do odzobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 18:53 Może dlatego takie słodkopierdzące wywiadziki w kobiecej prasie potem są tak odbierane. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 21:13 Bardziej on krzykacz, czy ona krzykaczka? Obstawiam faceta😜 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 22:42 Ale sugerujesz, ze wywiady wywołują zdradę? Serio? Te które nie występują na okładkach gazet...nie są zdradzane? Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 23:39 "Ale sugerujesz, ze wywiady wywołują zdradę? Serio?" Chyba odwrotnie - może uważa się takie wywiady jako próbę naprawiania związku, który się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 04:22 Takie zaklinanie rzeczywistości. Coś jak niepotrzebny ślub Szelagowskiej i Sztaby. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 19:22 Bo się obcy ludzie rozwodzą? No weź... Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 19:48 Mnie ciekawi jak taka piękna kobieta wyszła za dwóch miśków Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 21:05 Bardzo mi się podoba, zawsze też fajnie uczesana i umalowane. Niestety nie mogę jej słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 08:17 Mołek kojarzy mi się z kostką mydła. Pięknie pachnie, może pięknie wyglądać, ale jakoś nie da się go jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 19:54 Zupełnie nie rozumiem jej fenomenu. Płytkie, miałkie wywiady. Dla mnie to prezerka, a nie żadna dziennikarka. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 21:16 Odbieram ją dokładnie tak samo, już wcześniej wpisałam się w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 19:43 Zgadzam się. Przez jakiś czas "na wygląd" myślałam, że to pewnie jakaś fajna babka- do pierwszego wywiadu straszne rozczarowanie to było i niestety wyrobiłam sobie opinię, że jest słabo Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka2007 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 21:10 Pani Mołek jest piękną kobietą. Lubię jej styl. Ale uroda to nie wszystko. Jest sztuczna i drętwa, bywa nudna, brak jej tej iskry w oku. Ale traumy rozwodu współczuję, tym bardziej, że zdaje się to małżonek go chce, a przynajmniej z jego powodu ta decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 21:44 A skąd info ze Charlene. Już by w UK pieli a nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 23:17 A nie, jest taka księżna w Monako, Charlotte, córka Karoliny. I to o nią chodzi zdaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 04:25 Ona nie jest księżniczką, bo jej ojciec Stefano Casiraghi był bez tytułu. To już drugi jej związek na poważnie, tzn z drugim dzieckiem. Oczywiście, że nie chodzi o Charléne. Tej zabraliby dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 15:50 I Talki się rozwodzą, albo już się rozwiedli. Nie powiem, byłam zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Molek się rozwodzi 09.03.24, 22:20 Ooo, "najlepsza z żon" tak chyba o niej mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Molek się rozwodzi 06.03.24, 23:30 Naprawdę ci smutno, znasz ją osobiście i jest kimś ważnym dla ciebie? Po co te płacze nt.osob które nie znają ciebie ani ty ich ? Osobiście mi to obojetne, Mołek nigdy nie lubiłam, wydaje mi się pusta i dosc arogancka a jej życie uczuciowe mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 08:59 Naprawdę ci smutno, znasz ją osobiście i jest kimś ważnym dla ciebie? Po co te płacze nt.osob które nie znają ciebie ani ty ich ? Osobiście mi to obojetne, Mołek nigdy nie lubiłam, wydaje mi się pusta i dosc arogancka a jej życie uczuciowe mnie nie interesuje. Tak szlocham i płacze. Może sobie za dużo nie dopowiadaj do mojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
komunia23 Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 08:24 Piękna kobieta, jednak po 40 się posypała, jak większość w tym wieku. Ciężko będzie ze znalezieniem trzeciego. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 09:35 Nigdy za nią nie przepadałam. Pewno dlatego, że przyjaciółka mojej przyjaciółki była z facetem, którego Mołek jej odbiła wiele lat temu. Oczywiście, że tamten nie był bezbronnym misiem, którego ona sobie wzieła, ale wiadomo... widziałam, jak przyjaciółka przyjaciółki cierpi i brałam jej strone, a nie Mołek. To był ten facet, z którym ona chyba planowała ślub, ale go rzuciła i wyszła za pierwszego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 09:44 Czemu obchodzi Cię rozwód kompletnie obcej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 09:45 Czemu obchodzi Cię rozwód kompletnie obcej osoby? Bo to znana osoba. Tak sami zadumalabym się nad każdym.innym rozwodem znanej osoby ale też kogoś kogo znam osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 10:44 Nad rozwodem znajomego/znajomej tez zadumałabym się. Ale obcej? tylko dlatego, że jest znana? Nie. Nie interesuje mnie to w najmniejszym stopniu. Nigdy nie rozumiałam zainteresowania życiem wszelkiego rodzaju celebrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Molek się rozwodzi 07.03.24, 13:30 Nie jest celebrytka a dziennikarka która porusza tematy związków międzyludzkich, relacji. Tym bardziej zaskakuje że jej związek nie przetrwał Odpowiedz Link Zgłoś