loganberry 11.03.24, 19:09 Koci kibel w ogrodzie - Polećcie ręczniki Antoni spłacił alimenty - A czego wam ludzie zazdroszczą? Kto je posiłki co 3 lub co 4 godziny? - Pies, kot i jeszcze lis... behawiorystki pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_incubo Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:10 Antoni spłacił alimenty - jak i czy pomóc człowiekowi Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:12 Wizyta u wrozki- wierzycie? - Skuteczne smarowidło na cellulit poszukiwane Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaan Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:16 Czego ludziom zazdroszczę ? Koci kibel w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:17 Koszt budowy basenu - dwa miesiące w przedszkolu i zapalenie dróg moczowych Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:29 Wspólne mieszkanie, ile przed ślubem? Będzie darmowa antykoncepcja? Opiekunka osoby starszej - jak szukać? Wysoka czy niska? Znowu zboczeństwa na gazecie - pies, kot i jeszcze lis, behawiorystki pomocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:30 Antoni spłacił alimenty Kate Middleton Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:35 Żony i partnerki alkoholików, jak żyć? Polećcie ręczniki Czego Wam ludzie zazdroszczą? Blizny po samookaleczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:35 Zabawa forumowa - Usunięcie szyjki macicy czy całej macicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc_w Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:41 Antoni spłacił alimenty - Będzie darmowa antykoncepcja? Trudny temat, sąsiedztwo Kate Middleton Odpowiedz Link Zgłoś
zajonc_w Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 19:43 Najemca inwestujący w mieszkanie - Koci kibel w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 22:05 Warszawianki -jak spędzić dzień w Warszawie? - Czy pojdziecie do okopu walczyc za ojczyzne? ( Ze specjalna dedykacja dla wariatek z watku obok) Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 22:13 (Tyle, ze nie bylas celem mojej dedykacji. Nie cierpisz na jakies ostre fazy lękowe i normalnie na temat wijny można z toba rozmawiac i glupa z szalenstwa nie odwalasz. Zgadzamy sie czy czasem nia, ale nie wypierasz sytuacji na swiecie.) Odpowiedz Link Zgłoś
mak_z_figa Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 22:13 Fobie forumowe - Koci kibel w ogrodzie 🤬 A czego Wam ludzie zazdroszcza? - Teściowa (część 2.) Odpowiedz Link Zgłoś
donica35 Re: Zabawa forumowa 11.03.24, 23:02 Trudny temat, sąsiedztwo - Bergolio wymachuje białą flagą Odpowiedz Link Zgłoś
rycerzowa Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 09:36 Natchnął mnie wątek o nożowniku w zamrażarce... Teściowa (cz.2). Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 11:28 Bergolio wymachuje białą flagą. Jak i czy pomóc człowiekowi? Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 11:34 Work-life balance - Tort urodzinowy dla kota inspirowany tym dla psa Red Carpet 🏆Oscary 24 - Dlaczego nie ma wielkanocnych swetrów? Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 11:58 Dodam, bo nie ma gdzie - jeśli któraś z eMam zaczytywała się książką "Panny z Wesela. Siostry Mikołajczykówny i ich świat", to właśnie wyszły wspomnienia "Moje Bronowice mój Kraków" - M. Rydlowej. A za chwilę ukaże się Dokładka do "Naszego zakochanego przewodnika po Francji", czyli "Dyplomatyczny Ratatouille T. Orłowskiego. Na dniach wychodzi też polska wersja "Kelnera w Paryżu" Chisholma. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_duzych_dzieci Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 11:39 Zniknięte spodnie - Mąż pozbywa się majątku, będzie rozwód A kto starzeje się atrakcyjnie? - Polak za granicą Wychodzicie z domu bez kanapek? - drobnostka na śniadanie (proszalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerzowa Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 16:50 Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie - czego oni właściwie chcą? Bergolio wymachuje białą flagą - będzie darmowa antykoncepcja? Czy mężczyźni żenią się/wchodzą w związki - czy to próba oszustwa? Antoni spłacił alimenty - dziecko w oknie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 17:21 Mandat od straży miejskiej. Boję się biedy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 17:49 Spotkałam ematkę - A czego wam ludzie zazdroszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 19:07 Antoni spłacił alimenty - boję się biedy Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Zabawa forumowa 13.03.24, 19:30 mama-ola napisała: > Spotkałam ematkę - A czego wam ludzie zazdroszczą? Chyba wygrałas Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 22:08 Nasz fit prezydent- czy to próba oszustwa Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Zabawa forumowa 12.03.24, 22:54 🤣🤣Popłakałam się ze śmiechu przez Was!!! Czego potraficie zjeść nieopisane ilości? -boję się biedy mandat od strazy miejskiej -czego oni właściwie chcą? Dzieci Meghan I Harrego -czy to próba oszustwa? Blizny po samookaleczeniu -zdjęcia w ramkach Żony, partnerki alkoholików-jak żyć? -moda na niepicie Kto je posiłki co 3 lub co 4 godziny? -Natchnął mnie wątek o nożowniku w lodówce 🙃 A czego nie macie, co wydawałoby się, że każdy ma? -wysypka wirusowa Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Zabawa forumowa 13.03.24, 10:15 Ten pierwszy jest genialny Odpowiedz Link Zgłoś
rycerzowa Re: Zabawa forumowa 13.03.24, 15:35 Czy uprawiając seks z partnerem Antoni spłacił alimenty? Odpowiedz Link Zgłoś
loganberry Re: Zabawa forumowa 13.03.24, 16:05 Czy uprawiając seks z partnerem Pijecie buliony? Czy uprawiając seks z partnerem Bergolio wymachuje białą flagą? Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Zabawa forumowa 13.03.24, 19:18 Koszta budowy basenu - zalałam sąsiadce mieszkanie, jak wybrnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
1012ja Re: Zabawa forumowa 13.03.24, 20:59 Skuteczne smarowidło na cellulit poszukiwane– dziwna interwencja policji Odpowiedz Link Zgłoś